Sex får prioriteras bort

Vi har sex när vi har tid. När det gäller andra saker tar vi oss tid. Det finns ett gammalt talesätt som säger att tid inte är någonting man har utan någonting man tar sig, men sex är inte en syssla vilken som helst, på gott och ont. Sex är inte ett intresse. Sex har inte samma höga status som andra saker vi tycker om att ägna oss åt. Det märks inte minst när personer i parförhållande åker bort tillsammans och hälsar på någon. Att åka bort är för vissa synonymt med dagar då sex uteblir. Känner vi oss pinsamma? Den som inte kan hantera några dagar utan sex är trots allt lite sexfixerad.

8 thoughts on “Sex får prioriteras bort

 1. Tänk om man kunde få ha sex varje dag…
  Det är väl ofta så tyvärr att sex blir något som planeras in på vissa tider då man har klarat av alla andra uppgifter och sex blir en uppgift som vilken som helst som ska klaras av. Sen är det nog så att tdet känns pinsamt att ha sex hemma hos någon annan. Om man är ett par och nykära hindras man nog inte från att ha sex, men annars håller man kanske hellre på sig än att bli ertappade.

 2. I vissa livssituationer kan det vara näst intill omöjligt, och då känns det ofta rätt egoistiskt att prioritera bort barnens middag till förmån för sex. Vilket jag har full förståelse för, varken jag eller min sambo har tid VARJE dag.

 3. Då är snittsamlaget ganska tråkigt med andra ord…
  Visserligen kan en snabbis vara trevligt, men jag föredrar nog ett smaskigt förspel också!

 4. Mattias. förspel räknas inte riktigt till samlagstiden 😉
  men varför inte försöka ha sex en 20-30 minuter per dag? sex är ju bra mot de mesta vet ni väll? huvudvärk, depression, ångest, får mer energi osv osv! hade man haft möjligheten så hade man gärna tagit den. Det är min åsikt

  PS: sabine.. Man kan alltid ha lite sex innan man kryper ner intill sin sambo varje kväll 😉

 5. Ehh… isåfall är min samlagstatistik långt över medel. Vad hinner man med på ett par minuter?! Njaaae..

  Jens, inte när man är så trött att man däckar innan man lagt huvudet på kudden, det blir lite tråkigt för den som är vaken längst 😛

 6. Ja det är ju just det, vi måste ge utrymma för sex i vår omgivning, var vi än rör oss. Inte kanske skaffa knullrutor, men tillåtelsen att folk faktiskt har sex utan att kallas för snuskiga eller rynkas på näsan åt! Det är ju bra lustigt att människor som "håller på sig" ses som bättre människor än de som har sex ofta. DET måste vi ändra på!!!

 7. ja vad ska jag skriva om ,det mesta sagt.vill börja med morgonknull omkring sex sjutiden,det ka få en tid av ca 10 min,på kvällen kan det bli två knull-olika kvällstider.detta är min nära nog dagligen.känns bra för båda-

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.