Spermastrejka

Har sperma någonsin varit skuldbelagt och äckligt? Det är naturligtvis så att alla kvinnor inte glatt lapar i sig sperma, men de som inte vill svälja brukar åtminstone kunna tänka sig att ”spotta”. Finns det någon manlig motsvarighet? Män som inte har några problem med att ha mensblod i munnen, men inte vill svälja det? Jag vill mena att det finns en större acceptans för sperma än mensblod hos både män och kvinnor.

Fontänorgasmer är inte heller helt klanderfria. Det är de i särklass skönaste orgasmerna, som för mig sällan kommer ensamma. När det väl börjat vill det inte sluta. Det som stör mig är att vissa vill ta dessa stunder ifrån mig genom att sprida ut att fontänorgasmer innehåller spår av urin. Bevis för detta påstående är ointressant när någon ens misstänker att kvinnans safter skulle vara blandade med den vidriga gulfärgade vätskan som vi är noga med att låsa toalettdörren om.

Kvinnlig sexualitet är nog skuldbelagt som det är så sluta komma med påstående som bevisligen inte stämmer. Min vän hade det för mig självklara svaret på detta: Om nu fontänorgasmerna skulle innehålla spår av urin måste vi helt enkelt omvärdera vår syn på urin istället för att neka kvinnor utlösning.

Tror ni att det är givet av naturen att en del kvinnor uppskattar smaken av sperma? Sperman tagit ur sitt sammanhang vore helt ointressant. Jag vill inte ha den som topping till glassen eller i något annat osexigt sammanhang. För mig var det en process att börja tycka om sperma och det handlar till mångt och mycket om vilken inställning du har. Jag hade extrema kräkreflexer och kunde bara få in ollonet när jag försökte mig på att suga kuk, men jag övade bort det. Sex är inte alltid enkelt och ibland måste man anstränga sig lite för den man har sex med. Ge och ta, du vet.

Nu säger något ljushuvud att det inte samma sak och i sak har personen rätt. Kvinnor och män har inte samma kroppsvätskor, men hur mycket sperma äter du själv då? Om det är så gott kan väl du äta din egen? Varför ska jag göra det när du dissar mig de perioder jag är som kåtast och när du äcklas av de vätskor som lämnar min kropp varje gång fittan spänner hårt om din kuken och mitt ansikte färgas rött? Ge svar på tal och fundera ett slag över varför skillnaden mellan våra kroppsvätskor spelar roll och varför det är kvinnors fontänorgasmer och mensblod som är motbjudande.

Det är på sin plats att kvinnor som är trött på sina pojkvänner som sexstrejkar när de har mens tar sitt ansvar, för i slutändan är det vi som väljer vilka vi har sex med. Tycker man det är ett problem att vissa inte vill veta av en under mensperioden kanske man borde överväga att göra något åt det.

Ärligt talat skulle jag inte bara spermastrejka utan också sexstrejka för jag har inget intresse av att ha sex med någon som ignorerar mig den period varje månad då jag är som kåtast.

38 thoughts on “Spermastrejka

 1. Du har fel perspektiv tycker jag. Sex får aldrig bli en plikt, "jag är kåt, ge mig vad jag behöver". Om en kille (eller tjej, om du råkar vara lesbisk) blir avtänd av mensblod så är det rätt. För honom/henne. Acceptera det. Utifrån acceptansen kan saken kanske ändras, genom att du bjuder honom/henne till att undersöka och avdramatisera det hela. Märk väl: BJUDER in. Inte kräver.

  För övrigt har jag bara att gratulera dig till din förtjusning i sperma.Du har fel perspektiv tycker jag. Sex får aldrig bli en plikt, "jag är kåt, ge mig vad jag behöver". Om en kille (eller tjej, om du råkar vara lesbisk) blir avtänd av mensblod så är det rätt. För honom/henne. Acceptera det. Utifrån acceptansen kan saken kanske ändras, genom att du bjuder honom/henne till att undersöka och avdramatisera det hela. Märk väl: BJUDER in. Inte kräver. Krav funkar inte i sängen, inte för män, inte för kvinnor.

  För övrigt har jag bara att gratulera dig till din förtjusning i sperma. Men det är du väl för din egen skull, inte för att din partner ska bli lycklig?

 2. Min erfarenhet är att det är tjejerna som avstår pga mens… inte min. Jag förstår inte grejen varför det skulle vara så äckligt så länge det inte är oralt. Men det verkar vara nåt innvant "fult" med det hela.

 3. Dum fråga: Men alltså, sperma innehåller väl också "spår av urin"? Det spolas ju liksom genom samma kanaler den sista biten, och jag tror det är ovanligt att rengöra urinröret med en piprensare innan man sprutar. I konsekvensens namn borde sperma också vara jätteäckligt då?

 4. Sigurdsson:

  Jag kan inte förhindra att män och kvinnor bli avtända av mensblod, däremot jag kan fråga mig hur det kommer sig och ge blanka fan i dem som känner så (läs: välja att inte ha sex med dem).

  Den som inte vill ha menssex kan heller inte förvänta sig att jag kommer kunna uppbåda engagemang för personen på det sexuella planet vilket jag är väldigt öppen med.

  Jag ser ingen motsättning. Om den jag har sex med njuter är chansen stor att jag också gör det. Varför får man inte göra något för någon annans skull?

  Jag trodde det var uppenbart vid det här laget att jag inte gör någonting jag lider av.

 5. Med din inställningen gör du dig själv till offer. "Om du inte gillar mitt mensblod vill jag inte vara med dig!" Låter som en trulig barnunge i mina öron. Vänd på steken: det är han som har problem och går miste om något. Njut och var glad!

 6. Jag kommer osökt att tänka på… tror det var Plåga Olle faktiskt, dit en tjej hade skrivit att hennes pojkvän försökte övertala henne att ta satsen i munnen, och ett av hans argument var att det var nyttigt! Olle svarade kärvt att då kunde han ju ta sig en sked själv, för sitt eget välbefinnande.

  Sensmoralen är: Varför tror en del att det är ok att försöka övertala/pressa/tvinga (välj ord efter omständigheter) andra till att ställa upp på saker som de inte vill vara med om själva? "After you", är ett bra svar.

 7. Jag förstår inte Mattias kommentar här sist!? Varför ska man överhuvudtaget ha sex med folk som har en massa psykologiska spärrar för allt som är kul och tilltalar en själv? Så jävla svårt är det väl inte att hitta folk? Om någon till exempel skulle säga att den inte alls vill suga kuk skulle jag tycka att den personen istället för mig kunde få roa sig med folk som tycker att sex utan denna beståndsdel är det minsta roligt, jag gör det dock inte!

 8. Henric:

  Jag förstår inte heller. Jag tycker jag gör mig mer till offer om jag går miste om något som är bland det trevligaste jag vet, nämligen menssex och jag undrar faktiskt hur viktig min njutning är för den person som helt struntar i det faktum att jag är mycket kåtare under den perioden.

 9. Nu innehåller fontänorgasmer inte urin för det första. Vad det innehåller "spår av" är mindre intressant. För det andra är urin kliniskt rent, så det behöver man inte vara rädd för. Där finns inga bakterier.

  Jag har smakat på min egen sperma, just för att jag vill veta själv hur det smakar. Det var faktiskt innan jag blev bisexuell, så det tycker jag att även heteropersoner kan göra. Det smakar som jättesalt snor. Inte så gott.

  Men jag tyckte om att spruta mig själv i munnen ändå. Känslan av sperman i munnen var riktigt upphetsande och då kan jag stå ut med smaken.

 10. Jättesalt snor?! Nej det gör det verkligen inte! Kanske din (?) men min erfarenhet är att det allt som oftast smakar smält brieost ungefär…

 11. Det kan ligga droppar av urin i sperma också. Urin är svårt att komma undan överhuvudtaget (varför man nu ska det, det finns ju urinterapi) i det som jag kallar bebissex. Slicka och suga, det som bebisar och små barn ska göra på bröst. Vi slickar och suger på könsorgan istället (och bröst). Det kan vi naturligtvis välja att göra. Men när man har en slick och sug-relation släpps inte bara sexhormoner ut. Det gör även omvårdnadshormoner. De krockar är min tes. Jag vill inte ha sex men någon som jag tar hand om (är det inte det vi alla gör när vi är ihop med någon?). Det är då vi börjar hitta på rollspel och fantasier för att låtsas som om omvårdnadsrollerna barn/förälder dominerar. Det blir också fantasier. Vilken rundgång.

  Tack för att jag äntligen fick tillfälle att formulera mig i en av mina stridsfrågor. Hm, kan göra det till ett eget inlägg i min egen blogg…

 12. Första gången jag dök in här, och du är bevakad.

  Kan inte annat än hålla med. Själv är jag inte så mycket för att ha sex när jag har mens, kanske till störst del pga att jag oftast har ont och vill ligga ihopkrupen under ett täcke ett par dagar. Däremot tycker jag att det är fel att killar oftast väldigt lättvindigt kräver att tjejen ska ta satsen i munnen, medan de själv kan vägra både menssex och oralsex överhuvudtaget. Ge och ta, heter det väl? Lite samma sak som det där med rakning. De allra flesta killar kräver i princip att tjejen ska vara rakad, men jävlar om man tycker att killen ska raka sig, då blir det snack om att det är omanligt och ohygienskt och kliar osvosvosv. Som sagt, ge och ta heter det väl.

 13. Ni pratar ju om olika saker. Johanna har bara sex med människor som har sex som hon vill ha det, hon väljer människor utifrån det, Henric också verkar det som. De som lever i monogam tvåsamhet kan i allmänhet inte resonera så: Du måste svälja min sperma för att jag ska svälja ditt piss, annars är det tack och adjö. Sådana förhållanden bygger på andra saker i grunden och där har Mattias (och Josh) rätt: krav i sängen funkar inte – det enda som funkar då är tålamod och omtanke. Man kan inte lämna någon som man älskar för att han inte vill göra ditten och datten om inte detta är ett oerhört problem för en. Och: många har inte det problemet, tro det eller ej, det finns män därute som inte är intresserade av att få sina kvinnor att svälja deras sperma – lika lite som jag är intresserad av att någon ska slicka i sig mitt blod. Samlag med kondom eller utan kondom går bra tack.

 14. Okej, det var kanske ingen jättebra jämförelse.

  Ja, brie smakar ju också ganska illa, så det kan nog stämma. Tacka vet jag Västerbottensost. Eller extralagrad Cheddar.

  Johanna: Vill du smaka? Jag kan erbjuda både snor och sperma.

  Sabine: Precis, ge och ta.

  Jag skulle aldrig kräva att någon ska vara rakad. Jag störs inte ett dugg av kroppshår, men vill om personen vill raka bort det så får den väl göra det.

  Om min partner väldigt gärna vill att jag rakar mig, skulle jag nog ställa upp och göra det. Det är ingen stor grej. Oavsett på vilken del av kroppen. Eller kanske inte ögonbrynen, då ser man ju helt muppig ut.

 15. Sabine: Om de flesta kräver att andra ska raka sig har de flesta fel i huvudet. Hur kan man ha synpunkter på sin partners hårväxt i de nedre regionerna – går man omkring och har synpunkter på andras frisyrer också – typ rakar du inte skallen (som Johanna) vill jag inte ligga med dig? Var finns känslan för andras integritet?

 16. Tanken på att fontänorgasmer skulle innehålla urin är befängd. Urin dödar omedelbart killens spermier. Vore dumt av evolutionen låta kvinnan utsöndra urin mitt under parningsakten.

  Fontänorgasmer är underbara. Slicka och lapa i er!

 17. Ia:

  Ja, vi pratar om olika saker. Om jag någon gång hamnar i en monogam relation kommer det inte vara med en man som lider av mensskräck, det är ett som är säkert.

  Kvinnor verkar ha lättare än män att bli upphetsade av något de inte tycker smakar gott. Det är det som jag tycker är lite konstigt.

 18. Det är ingen hemlighet att sperma har spår av urin så den möjliga negativa delen hos kvinnors fontänorgasmer är rätt oviktig.

  Men just mens, hmm, det är väl faktiskt upp till var och en. Jag har inget emot blod, andra kanske har. Och där kan jag tyvärr inte säga att det bara är att acceptera, för det är inte nödvändigt.

 19. Det här med sperma är lite fascinerande, på många sätt. Dels undrar jag hur smaken av den när den landar i min mun skiljer sig så från när jag gjort p-film & när jag har sex med någon jag valt att ha sex med. P-film = aldrig attraktion, alltid äcklig sperma. Privatlivssex = ju mer attraktion, ju godare sperma. Vill förstå vad det är som sker i mig som förändrar smaken så beroende på hur kåt jag är på karln i fråga.

  En annan fascinerande sak är att jag några år innan jag hade sex första gången lixåm VISSTE att jag ville suga kuk & få en massa sperma & att jag skulle älska det. Jag undrar lite var jag fick det ifrån. Det msåte ju rimligtvis vara från någon sorts media men jag tittade inte på porr & hade inte så bra koll på sex alls. Men jag roade mig ändå med att suga på flaskhalsar & leka med vattnet i flaskorna & låtsades att vattnet var sperma när jag onanerade.

  Bah så fascinerande hur spermakärleken uppstod.

 20. Varför jämför du sperma med mensblod? En rimligare jämförelse är väl sperma och fittsaft, vilket jag gladeligen lapar i mig. Fontänorgasmer är väl förövrigt det mest tändande som finns, om man som kille tycker annat är man ju knäpp. Blir ju sjukt kåt och egoboostad de gånger jag ger någon sådan njutning…

  Det för in mig på det andra du säger, att du fick träna dig till att suga kuk. Så jävla rätt. Det är så sjukt skönt så varför skulle tjejer INTE vilja överkomma sina kräkreflexer för att kunna bjuda på det? Att vägra suga kuk, såvida man inte har någon närmast sjuklig psykisk motbjudelse mot det, är att vara taskig och självisk. Och det gäller sväljandet också, om nu killen man är med går igång på det.

 21. Sperma smakar olika hos olika män. Det finns inte en smak. En del har mer sälta, andra mer beskhet och vissa t o m sötma. Det är delvis individuellt som man inte kan göra något åt, men delvis också vad man äter.

  Något annat som skiljer är hur det kommer ut, antal sprut, allt på en gång mm

  Sen är det också skillnad på färgen, genomskinligheten eller vitheten och konsistensen.

  Tack för ordet!

  /A

 22. Kvinnoutsöndringar borde definitivt avtabuiseras! Jag tror det finns en jäkla massa kvinnor därute som själva äcklas av mens, vilket ju blir en lite jobbig situation.

  Och till temat mens och emancipation, har du hört om menskoppen någon gång? Är ett så sjukt bra mensskydd, är miljövänligt, billigt som sjutton och ger inga sjukdomar. Dessutom är det mycket mer bekvämt. Men jäkla apoteket vill inte sälja den, då den skulle sänka deras profit från de urgamla äckliga bindorna och tampongerna… läs vad jag skrivit om temat på http://klorofyllterrorism.blogspot.com/2008/12/apoteket-brja-slj-menskopp-nu.html

  tack för värsta coola bloggen!

 23. Emma L:

  Det finns massor av kvinnor som äcklas av mens och man undrar vad det beror på. Kanske hade jag varit likadan om jag inte tidigt hade börjat umgås med sexuellt utåtriktade kvinnor som faktiskt ville ha sex varje dag.

  Menskoppen känner jag till. Har önskat mig en sådan i födelsedagspresent och min mor sa detsamma för några dagar sedan – att apoteket inte säljer menskoppar. Jag hade sagt till henne att de gjorde det då jag tog det för givet. Så fel man kan ha.

 24. Jag vet inte om det har en del med min läggning att göra, men jag är lite kräsmagad inför kvinnors olika "flytningar", hehe. Eller så har jag bara haft otur med mina dåliga få ligg jag hittills haft. Tjejer som luktat illa och haft torkad fittjiuice eller vad det var som såg vitt och kornigt ut. Usch. Mensblod vill jag nog inte veta av. Men en fontänorgasm skulle jag lätt vilja få i munnen! Deras piss med, lol…

  Sperma kan dock också se äckligt ut, ner det blir klumpigt. Då kan jag förstå om en tjej inte vill ha det i munnen för jag skulle inte vilja det…! Men jag har smakat på "rinnande" sperma annars. Ingen större grej. Annars längtar jag lite efter att få lapa i mig en renlig, fräsch tjejs "cum".

 25. När en kille är ordentligt kåt kommer det vanligtvis en vätska som rensar urinröret från urin och annan smuts för att sperman sedan ska ha ett rent rör att spruta ur.

  Den mesta mat måste man lära sig att tycka om. Att det även gäller sperma är väntat.

  Att man inte har sperma på glassen har nog en kulturell förklaring. Det är inte helt accepterat av omgivningen. Fittsaft har vi inte heller på glassen. Fittsaft är förövrigt det som kvinnan har som mest liknar sperma. Kommer lika frekvent, smakar ungefär lika dant, men är kommer i mindre doser.

  Att en man skulle äta sin egen sperma är ungefär lika kulturellt förkastligt som att han skulle suga av sig själv.

 26. Anna:

  "Att en man skulle äta sin egen sperma är ungefär lika kulturellt förkastligt som att han skulle suga av sig själv. "

  w00t?

  Är det nåt FEL med det eller? o_O

  Kunde jag suga av mig själv skulle jag det, hehe. Det handlar mer om att man inte kommer åt tror jag. Fast jag når nästan o jag har faktiskt sprutat mig själv i munnen, mohaha!

 27. Cosmopolitan pekade i en artikel för några år sedan på en studie som gjorde gällande att merparten av män vid ett eller annat tillfälle funderat på att suga av sig själva. Så jag tror inte att det är så himla kulturellt förkastligt…

 28. Sugit av mig själv har jag ju gjort några gånger. Problemet är att man får så extremt ont i ryggen efteråt. Och tyvärr lyckas jag aldrig få in mer än ett halvt ollon i munnen, så det ger inte riktigt den rätta känslan heller.

  Men jag har ju sett folk göra det (på internet), så jag vet att det är möjligt att få in den längre än så. Men det kräver nog väldigt mycket träning, då är det nog lättare att få någon annan att göra det åt mig.

 29. Jag förstår inte varför man ska behöva tvinga sig själv att göra något, bara för att den andra parten kan tänka sig att göra det?

  Jag tar gärna kuk i röven, men jag tvingar inte min kille att också gilla det bara för att jag gör det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.