Nonsendiskussioner om sliddjup

Diskussioner om "storleken" mynnar så gott som alltid ut i en diskussion om sliddjup. Männen som kommer in på sliddjup menar att små kukar (vad nu det är) är att föredra eftersom att genomsnittsfittan är 7 cm djup. Under de två år jag läst om sliddjup i olika diskussionsforum på Internet har jag hört alltifrån 5 till 11 cm. Vad jag kan minnas är det aldrig någon som säger emot när detta påstående dyker upp om och om igen.

Finns det någon färdigväxt kvinna som är 7 cm djup? De flesta kvinnor jag pratat med kan ta emot 18 cm utan problem. Jag har ingen anledning att tro att dessa kvinnor ljuger, inte heller de män som ligger därikring och har varit med ganska många kvinnor. Männen som påstår att fittor är 7 cm djupa bruka referera till undersökningar utan att nämna vilken undersökning. Någon talade om att det skett en omfattande undersökning där tiotusen kvinnor deltagit. Det hade varit enkelt att ta reda på i sådana fall. Är det ren okunskap hos dessa män eller har de något att vinna med att påstå att kvinnor är 7 cm djupa? Det känns spontant väldigt långsökt.

Spännande är att Maria och Pelle skriver att en fitta är i icke upphetsat tillstånd vanligtvis 7-10 centimeter djup. Varifrån kommer denna siffra och hur går det till när man mäter sliddjup? Alltid har jag undrat över hur dessa män som pratar om sliddjup har sex. Har de varit med kvinnor som inte varit våta eller vad handlar det om? Det är inte helt omöjligt, jag har hört så många män som pratar om sex är helt meningslöst om kvinnan är våt. Egoistiskt och bra.

Det är inte ens säkert att det finns något uträknat sliddjup, myten om mödomshinnan lever vidare. Tills någon bevisar att mödomshinnan finns är det i mina ögon en myt.

3 reaktioner till “Nonsendiskussioner om sliddjup”

  1. With arousal the vagina lengthens rapidly to an average of about 4 in.(8.5 cm), but can continue to lengthen in response to pressure.[6] As the woman becomes fully aroused, the vagina tents (last ²⁄₃ expands in length and width) while the cervix retracts,[7]. The walls of the vagina are composed of soft elastic folds of mucous membrane skin which stretch or contract (with support from pelvic muscles) to the size of the penis (or other objects within reason).[8] This means (with proper arousal) the vagina may stretch/contract to accommodate virtually any size penis, from small to large (or a wide range of sex toys/objects).[9]

    http://en.wikipedia.org/wiki/Vagina
    http://www.thesite.org/sexandrelationships/havingsex/performanceproblems/doessizematter

  2. hej du verkar veta en del om fittans storlek. undrar om du vet något om storleken kan ändras hos en tjej jagtycker min har gjort det eller är det min kille som blivit mindre kan de bero på att min kk har störe än min kille som gör att jag känner mig större i fittan?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.