Sommarjobb vore något!

Får man använda sin blogg till att söka sommarjobb? Jag chansar!

Då jag bor i Stockholm söker jag främst jobb i Stockholm med omnejd eller någonstans där jag har möjlighet att jobba hemifrån.

För närvarande läser jag förvaltningsrätt. Jag kommer att vara klar med termin 6 till sommaren. Jag arbetar gärna med någonting juridiskt, på någon byrå eller så, men kan också tänka mig att skriva eller arbeta med någonting helt annat. Jag är bland annat intresserad av civilrätt, statsrätt, arbetsrätt, förvaltningsrätt, europarätt, migrationsrätt och processrätt.

Om någon som läser detta vet något eller vet någon som vet något blir jag cirka jätteglad.

Det går bra att mejla mig på johannasjdin@gmail.com.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.