Kuken var som en skollinjal

Sedan jag var 14 år har jag pratat om 30 centimeter kuk. Något som är 30 centimeter långt är vanliga skollinjaler. Jag hittade min gamla skollinjal när jag var i mitt barndomshem nyligen och kunde inte motstå att ta med den hem. I vanliga fall är jag ointresserad av heminredning, men den här linjalen symboliserar något. Ibland har jag lite skämtsamt sagt att jag skulle vilja tatuera in en skollinjal på underarmen då jag träffat lite för många kukpersoner som ljugit om sin kukstorlek. Skollinjalen får pryda min bostad tillsvidare och ge personer som inte tror att jag kan skilja på 20 cm och 15 cm dåligt samvete.

One thought on “Kuken var som en skollinjal

  1. Fantastiskt kul idé annars att tatuera in en linjal på armen. Är det en fetish eller bara en preferens du har med stora kukar? Och hur nära har du kommit målet?

    Jag har sett något liknande på gymmet en gång. Om den var 30 cm erigera vet jag inte, då jag inte kunde undersöka saken närmare. Antagligen inte. Men den hängde halva vägen till knäna, var grövre än normalt men inte proportionerligt grövre, och levde liksom ett eget liv när han gick. Det såg fan i mig inte klokt ut.

    Kukstorlek är ett intressant ämne, då det egentligen (inom vissa gränser som nog oftast är mindre en 30 cm), bara är regeln större är bättre som gäller. Den vanligaste jämförelsen är förstås bröst. Men det funkar inte. En del killar och tjejer kan gilla stora bröst, medan andra absolut vill ha en tjej med små. Det är preferenser som finns och är äkta. Men försök hitta något på nätet som verkligen föredrar mindre kukar, och som inte skriver något om kompensation, ofta med de vanliga klyschorna vill alla hört så många gånger. Jag hittade en. En bög med en fetish för feta, gärna håriga män med små kukar. Generat klickade jag vidare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.