Varför bry sig om kuklängd när det finns kroppslängd?

En invändning mot min sexuella preferens har varit att den gör det svårare för mig att hitta personer som jag får ut något av att ha sex med. Inte försvårande på det sätt man skulle kunna tro, för det finns en försvårande faktor, utan försvårande för att jag över huvud taget bryr mig om kukstorlek.

Det som kan vara svårt är avgöra vilka som har stora kukar. Det finns en del teorier om att man kan avgöra personers kukstorlek utifrån storleken på deras händer och fötter, men dem ger jag ingenting för. Det hade varit enklare om jag hade gått igång på kroppslängd snarare än kuklängd, men vad ska jag med kroppslängden till? Jag hade antagligen inte sett ett behov av att vara öppen med min preferens på samma sett, men om jag ändå hade varit det hade det varit helt i sin ordning. Det är en allmänt accepterad uppfattning att mannen ska vara längre än kvinnan. Kolla in Tinder om du inte tror att kroppslängd är viktigt för heterosexuella. Mannen ska också vara något äldre än kvinnan om de inte är jämnåriga. När får vi höra att personer som begränsar sig till jämnåriga försvårar för sig själva att hitta partners?

11535843_1625644271048783_3924589187724876574_n

Apropå att försvåra för sig själv.

Ska man inte ha preferenser om de försvårar för en själv att hitta personer som lever upp till dem? Generellt anses det vara individens eget bekymmer om denne har en sexualitet som är svår att få utlopp för, men när jag skriver om stora kukar kickar någon slags omtanke in. Ska du inte ompröva din syn på stora kukar, du försvårar faktiskt för dig själv?

Det försvårande momentet är som sagt att stora kukar inte syns. Liknande bekymmer kan personer som intresserar sig för BDSM ha. Det syns som regel inte på personer om de ägnar sig åt samtyckt maktförskjutning i sexuella sammanhang. Kanske får personer som ägnar sig åt BDSM också höra att de försvårar för sig själva för att de ”snöat in” på en ”udda” sexualitet?

Överlag försvårar jag inte för mig själv mer en andra. Personer som tror på ”den rätte” ska över huvud taget inte tala om att försvåra för sig själv. Jag vill ligga med personer som har stora kukar. Jag söker inte efter någon som kan göra mitt liv komplett. Bortsett från kukstorlek har jag nog färre ”krav” än andra. Jag är ointresserad av kroppslängd. Jag kräver inte att sexpartner är jämnåriga eller något äldre. Genom att inte begränsa sig till personer med en viss längd och ålder skulle man kunna säga att man förenklar för sig själv.

För min del får personer ha vilka sexuella preferenser de vill och leva ut dem med så länge det inte går ut över någon annans frihet att vara, välja och njuta. Jag vill bara ifrågasätta att personer som inte är öppna med sina preferenser inte skulle ha några. Har man ”synliga” preferenser behöver man inte vara lika öppen med dem. Synligheten påverkar också vilka preferenser som anses ”naturliga” att ha. Ju mer synligt desto mer okej. Varför bry sig om något som inte syns utåt? Ursäkta mig, men jag är inte ute efter en jämngammal något äldre person att visa upp för omgivningen. Jag går inte igång på någon fasad. Jag vill ligga med personer som har något som är synligt när kläderna åkt av.

Genom att vara öppen med att jag gillar stora kukar kompenserar jag för att det kan vara svårt att ramla över personer med stora kukar. Svårt, men inte omöjligt. En del tycker att jag borde hålla mina preferenser för mig själv. Det skulle vara på bekostnad av mitt sexliv som innehåller en del stora kukar. Tack för omtanken! Andra menar att det skulle vara objektifierande att tycka om stora kukar. Inte mer objektifierande än att enbart kunna ha sexuella relationer med smala, jämngamla personer som är över 180 cm långa, antar jag.

11 thoughts on “Varför bry sig om kuklängd när det finns kroppslängd?

 1. Ja de här med kukstorlekar är ju ett känsligt ämne 🙂 jag tror det beror mycket på att i samhällets ögon eller vad man ska säga så ju större kuk man har ju mer man är man. Är kuken liten då anses man ju att vara väldigt lite man och ofta så överkompenserar man på något sätt är min upplevelse.

  skiljer sig självförtroende mellan män med större kukar eller små kukar ? Det borde ju många gånger kunna va så att män med stora kukar inte uppskattas eller kanske pekas ut som att dom förstör för alla andra killar ? Har man en liten kuk så tycker ju folk synd om en i alla fall men samtidigt så går nog många runt med känslan att ens partner nöjer sig eller i alla fall står ut med liten kuk trots allt.

 2. Det jag reagerat på när man har haft sex med olika tjejer är ju de att jösses vad olika tjejer är. Vad dom gillar och inte gillar och när man ger sig hän och vill slicka och leka med tjejen och förhoppningsvis kunna ge henne njutning och orgasmer så är det jätte olika hur man ska göra. Att slicka fitta och leka med en tjej är ju riktigt härligt och man får henne att njuta och man kan nästan bestämma när hon ska komma, när man träffar en annan tjej ja då funkar de inte alls utan man får lära om, det verkar väldigt individuellt. Så killar som säger att dom är världsbäst på att ge tjejer oralsex upplever jag att dom inte borde vara så bra på grund av att om man tror att man är så bra så kan man ju inte vara lyhörd för vad tjejen gillar tror jag. Det krävs bra kommunikation och en öppen och ärlig tjej som vågar tala om när man gör helt kassa saker 🙂

 3. Sen har det förvånat mig många gånger vad tjejer står ut med när de gäller sex. Många verkar kunna ha sex för att tillfredsställa mannen och verkar vana att sex inte skänker någon njutning till dom. När man träffar tjejer som är mellan 25-30 år och aldrig fått någon orgasm med en kille någon gång vilket måste vara bedrövligt. Man frågar dom varför dom inte har fått de, då får man som svar att det är nå fel på dom troligvis så att de inte går med en kille men när dom onanerar själv då går de på 5 minuter 🙂
  Då brukar jag känna en klar utmaning att det kan inte vara omöjligt som man att ge denna tjej orgasm utan det handlar om engagemang och bry sig om tjejen, lyssna in henne och få henne att förstå att förstå att vi inte har sex bara för att jag som man kräver det och behöver det utan att det ska ju vara på lika vilkor ett givande och ett tagande 🙂

  sorry om jag babblar sönder din blogg men gillar att läsa dina inlägg även om det stör många av oss män 😉

 4. Uffe:

  Vet inte om personer med stora kukar har bättre självförtroende än personer med små, men har märkt att storkukade antas ha så pass gott självförtroende att det anses okej att prata om problem som kan vara relaterade till storleken på ett sätt som inte hade varit okej om det hade gällt små kukar. Man försöker ”höja” personer med mindre kukar på de med större kukar bekostnad. Jag vill att personer ska uppskatta sina kroppar för vad de är, inte i relation till andras.

 5. Hej Johanna!

  Bra att du vågar stå upp för dina sexuella preferenser som i detta fall handlar om det känsliga ämnet storleken på mannens kuk. Det är mycket ”kukångest” bland mä däruten och det är tråkigt att du så kraftigt måste försvara din preferenser samt får mycket ”skit”. Nu till saken. Min sambo älskar stort vilket jag själv inte har utan vi har använt oss av en dildo i modell ”jätte” som ger henne en annan typ av penetrerande njutning än vad jag kan ge henne. Nu vill både hon och jag att hon ska hitta en kille, kanske kk med riktigt stor kuk och har försökt BC där det mest florerar smygrunkare och glädjemätare. Ragga på krogen har alltså blivit ett alternativ men finns det något min sambo ska leta efter för att öka sin chans att när hon väl hittar nån hamnar i säng med en stor? Har ju hört om alla klyschor gällande händer, fötter och näsa och kanske finns det inget alls men tänkte ändå ge frågan till nån med erfarenhet. Tack på förhand Mvh Niklas

 6. Jag måste ställa en sån där nyfiken fråga. Finns det kondomer som passar det där kvartsmeterlånga monstret vars stolta ägare du hittade? För RFSU’s top of the line räcker väl inte till?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.