Självbefläckelse hade inte ordnat något

Onanister är det andra könet till intet gagn, emedan han drager sig undan från detta och till sist till och med förlorar förmågan att utöfva sina könsfunktioner.

Och äfven om en onanist ännu är istånd att utöfva könsakten, kan han i detta afseende aldrig mäta sig med den starke, friske och obefläckade mannen; han kan icke tillfredställa sin hustrus rättmätiga bägär och längtan, utan retar dem endast; antingen förblifver hon i hans armar ofruktsam, eller ock föder hon till världen sjukliga och eländiga barn.

Georg Kress menade att ens sexuella prestationer försvagades av onani. Om man inte ens kan onanera då? För några dagar sedan var det internationell orgasmdag. Det regnade ordentligt och jag hade inget intresse av att blöta ner mig i regnet. Det blev varken sex eller orgasm den dagen. Sex för att det regnar är annars att rekommendera.

För de allra flesta är frånvaron av andra inget hinder för orgasm. För en del kvinnor är frånvaron av män något av en förutsättning för det. Till och med bland de som också kan uppnå orgasm vid sex går det många gånger fortare på egen hand. Onanister lider inte av för tidig utlösning.

Jag hade partnersex innan jag onanerade för första gången. Från min sexdebut till att jag hade varit med om orgasm dröjde det inte lång tid. Jag hade orgasm innan jag hann tänka att jag aldrig hade haft orgasm. Det var inte frågan om oralsex och handgriplig klitorisstimulans som vanligen rekommenderas. Det var stora kukar och långvariga omslutande samlag

Jag onanerar kanske några gånger i kvartalet. Vanligen i samband med att jag inte haft sex eller att det sex jag hade inte var tillfredsställande. Orgasm vid onani har hänt, men det är så sällsynt att jag antagligen kan räkna erfarenheterna på en hand. Jag minns hur förvånad jag blev när jag låg på en väns soffa och strök mina glidmedelsförsedda fingrar fram och tillbaka, in och ut, och rätt vad det var ejakulerade jag upprepade gånger. Jag vet inte vad jag gjorde rätt den gången, men det var välkommet då det var en dag då jag inte hade haft sex. Jag var mitt uppe i en boendesituation som kom i vägen för mitt sexliv.

Om orgasmsvårigheter hade varit ett faktum och jag hade kommit i kontakt med råd om hur man som kvinna ordnar orgasm vet jag inte hur det hade gått. Kvinnor som efterfrågar orgasm efterfrågar orgasm vid partnersex. Det är underförstått. Kvinnor uppmanas inte att söka orgasmen i partnersexet utan att överföra det som framkallar orgasm vid solosex till partnersex. Orgasm vid kvinnlig onani verkar vara ett lika vanligt inslag som manlig orgasm vid samlag. Överför det du kan på egen hand till de vaginala samlagen så ska det ordna sig, säger man, men självbefläckelse hade inte ordnat något för mig. Jag funderar mer på vad jag kan överföra från partnersex till solosex om jag någon gång försöker mig på att onanera till orgasm igen. Det kan komma livssituationer som kommer i vägen för mitt sexliv åter. Kuken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.