Mörk hårig kvinna

Var är alla personer som tycker om kroppsbehåring? Jag vet att ni finns, men undrar var ni håller hus när det emellanåt framställs som att vi har kommit överens om att håriga kvinnokroppar objektivt sett är ”fel”. Det är ingen objektiv sanning att kvinnor ska raka sig, men de som tror att vi har kommit överens om att så är fallet är som regel självcentrerade personer som själva föredrar rakade (kvinno)kroppar och utgår från att alla andra också gör det. Alla som räknas åtminstone. Det är inte så att alla som lever med håriga partners STÅR UT med håret, en del av dem FÖREDRAR håriga kroppar. Om du tillhör de som föredrar rakade kroppar säger det förstås INGENTING om vad andra föredrar.

Att lägga vikt vid vad andra föredrar är upp till var och en att ta ställning till, men tro inte att du vet vad någon föredrar om det inte har framgått på något sätt. Vad personer anser om kroppsbehåring VARIERAR. Jag har fått glada tillrop för att jag inte rakar mig. Jag utgår från att jag inte vet något om hur andra förhåller sig till hår, men visst har jag blivit förvånad över hur positiva många är till att man som kvinna inte rakar sig. Vi gillar olika, och det inger viss respekt. Respekt som män knappast får genom att avstå från att raka sig.

Jag hade en del sex med en man som hade tagit bort det mesta av sin kroppsbehåring med laser, och han föredrog hårfria kroppar oberoende av kön, men det hindrade inte honom från att ha sex med en mörk hårig kvinna som mig. Det enda jag vill uttrycka med denna ”anekdotiska bevisföring” är att man inte ska tro att personer är så kategoriska som det ibland framställs.

Posted in Sex

2 thoughts on “Mörk hårig kvinna

  1. Jag äger en bok om den tryckta pornografins utveckling under 70-talet, och där finns ett helt kapitel om hår-boomen. Sedan är det ju som du säger, folk som uttrycker en åsikt i teorin är ofta inte så strikta i praktiken som man kunde tro när man hör bestämda åsikter framförda som lag. Man ju har sex med en människa och inte kroppshåret (om man nu inte har sex med just kroppshåret).

    Jag tycker att det är intressant att man tycks se på kroppen som en lista med livsviktiga punkter att pricka för. Alla har ju saker de föredrar, men väldigt få låter en speciell punkt bli så viktig att hen inte kan stå ut med att ha sex med personen om den är fel, när man talar om detaljer som kroppshår, hårfärg, könsform osv.

  2. Jag är en bastuälskare och är ofta på vårt badhus och bastar. Dels för att få vara naken tillsammans med andra nu under vintern och dels för att det är otroligt skönt och en social grej!
    Man möter många och alla ser olika ut givetvis. Många, skulle säga alla över 45-50 jag träffat rakar sig inte alls. Ofta är det kukar på ca 5 cm med rejäla hängpungar och orakat. Det är helt okej! Gubbar ska liksom se ut så! Jag rakar mej ganska mycket, en liten tofs precis över kuken. Det gör ju att kuken ser än större ut, min kuk är ca 17-18 slak. För en vecka sedan kommenterade en gubbe min kuk. Han sa -Din dase ser mycket större ut när du rakat dej! Jag blev lite paff men tackade för att han var ärlig och frågade om inte han också skulle prova. Nästa gång vi sågs så kom han rakade på samma sätt som mej. Jag log mot honom och gjorde tummen upp. Gubben som var runt 70 skrattade och vi sa inget mer!

    Jag fick mej en tankeställare, oavsett ålder kan man vilja göra sig ”snygg” eller förändra sitt kön. Och efter 70 finns också sånna tankar kvar! Hejja alla äldre som vågar och vill förändra sina kroppar!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.