Frivilligt sex var inte våldtäkt

24-åring som legat med en 14-åring döms inte för våldtäkt mot barn då samlagen varit helt frivilliga, skriver Sveriges Radio. ”Tingsrätten bedömer strafflängden till fyra månaders fängelse, men 24-åringen får alltså villkorlig dom med samhällstjänst istället.”

Jag tänker tillbaka på det sex jag hade som 14-åring. De flesta jag hade sex med då var betydligt äldre än mig. Jag har utgått från  att den 25-åring som jag sexdebuterade med i 14-årsåldern hade blivit dömd för våldtäkt mot barn om någon utomstående hade anmält honom. Utgått från att de hade sett till åldersskillnaden och bortsett från frivilligheten och omständigheterna. Om jag hade fått rätt i mina farhågor får jag aldrig veta.

Min sexdebut var riktigt trevlig och antagligen inte så som vuxenvärlden föreställer sig att sex mellan en 25-åring och en 14-åring kan se ut.  Jag undrar om inte den innehållsmässigt skulle göra sig ganska väl som feministisk pornografi?

I korthet: Jag och 25-åringen hade sex upprepade gånger. Vi hånglade i timmar. 25-åringen tog på hela min kropp och slickade min fitta medan jag låg på rygg, Sexet var helt på mina villkor. Vid det laget hade jag ingen aning om hur hans kuk såg ut.

Relaterat: Hur ser din våldtäktsstatistik ut?

En kommentar till “Frivilligt sex var inte våldtäkt”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.