Naturligt att vackra kvinnor är onaturliga

”Skönhet har alltid varit beundransvärd och viljan att vara vacker är lika naturlig som åldrandet i sig. Du har rätt att bry dig om ditt utseende, för det är en del av dig”. Lika naturligt som det är för en kvinna att vilja vara vacker är det att hon också eftersträvar att vara det och att hon i den mån hon kan klara av det kräver ”produkter”. Åtminstone om man ska tro en aktuell reklamkampanj som vänder sig till äldre kvinnor. Kom tillbaka Joakim Hilsson, allt är förlåtet.

En kommentar till “Naturligt att vackra kvinnor är onaturliga”

  1. Jag älskar den reklamen just för att den tar upp det så som den är; att det är naturligt för oss (undantag finnes givetvis) att önska vara vackra. Eftersom vi har naturliga produkter & vägar för detta som tillhandahålls är det inte märkligt att vi använder dessa, precis som vi använder onaturliga produkter för det naturliga behovet att äta m.m. m.m.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.