Everyone got holes

Everyone got holes, kunde man läsa i den feministiska tidskriften Bang, när några män efterfrågade sexleksaker för män. Männen ifrågasatte att Apoteken hade sexleksaker för kvinnor i sitt sortiment, men inte för män. Everone got holes, men den rosa vibratorn från RFSU vänder sig till män i lika stor utsträckning som Gillettes rosa rakhyvlar.

Alla kan använda vibratorer analt och jag menar att det vore bra om fler män hade prövat på det. Jag vet inte hur det är för er, men jag skulle känna mig mer bekväm med att bli penererad analt av någon som själv hade erfarenhet av det. Betydelsen av att vara med någon som är erfaren på det området är någonting man borde prata mer om och inte enbart när man vill ge kvinnor ett vertyg att mota analsextjatande män. Jag har ingenting emot att den som får frågan om anal penetration föreslår att den som tog initiativet i sådana fall får så lov att bli penetrerad först. Jag kan verkligen inte komma på något skäl att ha analsex med någon som inte kan tänka sig att bli penetrerad analt. Inte för att jag går i gång på tanken att penetrera någon annan analt, för det gör jag verkligen inte, men för att jag tycker att det är en ganska bra princip att jag inte ska ”utsättas” för en behandling som min sexpartner aldrig skulle finna sig vid.

Spontant tror jag inte att sexleksaker för män att använda på tu man hand kommer att bli lika stort som det är bland kvinnor. Som Jezebel skriver har var och varannan kvinna en sexleksak, en del har fem. Undertecknad har fyra. Det fanns en tid då detta inte var självklart alls och något kvinnor inte kunde tänka sig att tala öppet om, men jag tror ändå inte att det kommer att bli lika stort bland män. Visar det sig att jag har fel kommer jag inte att sörja det. Jag har bara inte fått bilden av att män i någon stor utsträckning efterfrågar sexleksaker för män, men även där kan jag ha fel förstås.

3 reaktioner till “Everyone got holes”

 1. Jag tror nog de flesta personer är antingen undergivet eller dominant lagda, även om långt ifrån alla är så ”extrema” i sina preferenser att de bara gillar BDSM-sex. Utifrån det perspektivet är det också förståeligt om en människa till exempen vill ge smisk, eller analsex, men inte vill få. En dominant lagd person lär föredra att vara den penetrerarande, ”dominanta” parten, och lär helt enkelt inte gå igång på att vara i den undergivna rollen. Jag tror som sagt att en överväldigande majoritet människor har någon slags preferens åt det ena eller det andra hållet, och därför ser inte heller någon större dubbelmoral med att någon till exempel vill ge analsex, men inte få.

  Jag tycker därför att argumentet att den som vill ge analsex också borde vilja få det är ganska ologiskt. Med den principen så säger man i princip att man tycker det är rimligt att be en person gå emot sina sexuella preferenser. Det är ungefär som att säga att någon som gillar att bli avsugen, också borde vilja suga kuk. Eller att en kvinna som gillar att bli penetrerad, själv borde vilja trä på en strapon och penetrera folk.

  Men det ligger ändå någonting i att man som man åtminstone borde testa analsex (med en dildo) på sig själv en gång. Jag har testat att använda en dildo i analen några gånger, och tyckte i princip det var ”sådär” och inte mycket mer. Jag tröttnade också på att det aldrig kunde leda till orgasm, och tröttnade därför efter några minuter. Men det var ändå lärorikt att lära mig hur det känns, även om jag inte tror att det känns likadant för män som kvinnor. För min del ”tog det stopp” redan efter typ 4-5cm, och jag blir numera betydligt mera imponerad av tjejer som kan ta en hel kuklängd analen, ju längre kuk destu mer imponerande. Det fick jag med mig, om inget annat.

  Just det, och så lärde jag mig att med glidmedel, och långsam takt, så gör det INTE ont, så nu vet jag att tjejer som säger nej med hänvisning till smärta snackar skit 🙂

  Oj vad långt det blev.

 2. Liam: Om kvinnan inte vill ha analsex så kan man ju anta att hon inte går igång på det, varför mannen som försöker övertala (läs: tjatar på) henne om analsex ber henne gå emot sina sexuella preferenser. Vari ligger skillnaden?

  Och möjligheten att kvinnor som säger nej pga smärta inte heller kan ”ta den” mer än några cm finns inte enligt dig? Det går inte att bara trycka den rakt in som man gör vid vaginalt samlag, tarmen vrider sig typ vinkelrätt åt nåt håll (minns inte vilket) några cm in, vilket gör att man ibland får ”joxa runt” en del (försiktigt!) innan man hittar rätt vinkel. Att göra som en del av de killar jag varit med, bara köra pang på är brutalt smärtsamt oavsett hastighet och kan ge ändtarmssprickor med efterföljande infektion och i värsta fall blodförgiftning, även med glidmedel. Enligt mina erfarenheter (eller så har jag bara haft jävlig otur vad gäller sexpartners) känner inte killen när det tar stopp, kombinera det med åsikten att allt går med glidmedel och att tjejen bara är ”squeamish” så har du ett bra recept på analsexvägran i framtiden.

  Att jämföra med en dildo blir dock lite missvisande, för en dildo har inte sina egna önskemål och bestämda åsikter om hur saker och ting ska gå till.

 3. Håller till 100 % med om att de som har önskemål om att få penetrera analt borde låta sig själva bli penetrerade med syfte att skaffa sig insikt om hur det känns. Denna behandling bör man underkasta sig i ett rent lärosyfte oavsett om man gillar det eller inte. Det bör lämpligtvis ske med en kuk eller dildo i samma storlek som sin egen kuk.

  Jag är väldigt övertygad om att många killar/män skulle uppskatta denna behandling framförallt p.g.a. att den s.k. manliga G-punkten (även kallad P-punkt) d.v.s. prostatan blir direkt stimulerad av denna behandling. Det kan vara speciellt uppskattat om ”bakdelen” får sin behandling i samband med att kuken stimuleras oralt eller med handen. Jag blev faktisk själv introducerad till analsex av en tjej som jag hade ett förhållande med under gymnasietiden (trots att jag aldrig själv tjatade om att få penetrera analt). Det hela började med att hon smekte mig mellan skinkorna (där huden är extra tunn och känslig) och successivt började närma sig mitt anus. Med tiden så började hon även att massera mitt anus, ibland utanpå byxorna men även då vi var nakna. Vid ett tillfälle då hon gav mig oralsex så masserade hon mitt anus extra intensivt vilket resulterade att jag stönade hejdlöst. Mitt under behandlingen så frågade hon mig om jag trodde att jag skulle tycka det var skönt om hon förde upp ett finger i baken på mig. Ja med lite glid så skulle det nog kunna vara riktigt skönt, svarade jag. Det enda vi hade att tillgå var en flaska matolja som stod i kylen. Men det fungerade riktigt bra och jag njöt enormt av behandlingen. Efter det så var det mer regel än undantag att hon stimulerade mig analt under förspelet och med tiden så fick jag prova hennes samtliga dildos. Jag tror en del killar/män känner sig omanliga av att bli penetrerade och vissa kanske även känner att de får bögnoja inför blotta tanken. Själv så anser jag att analstimulans och bögsex är två helt skilda saker som definitivt inte behöver höra ihop. Är men dessutom bekväm med sin manlighet så ska man inte behöva ha några problem med att bli stimulerad analt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.