Vill du ha analsex?

Nej, jag skojade bara. Var det inget roligt skoj? Nej, jag tänkte väl det. Skämtet var nämligen inte roligt när en man frågade mig om jag ville ha analsex, jag svarade att jag inte var intresserad av att ha det varpå han replikerade ”Jag skojade bara”. I sanningens namn hade jag ingen erfarenhet av anala samlag och ville inte få det genom någon jag aldrig hade legat med tidigare. Istället för att riskera att hamna i en diskussion om hur jag kunde döma ut något jag inte hade testat så svarade jag att det inte var för mig. Skulle personen som frågar om du vill ha analsex vara en som går igång på tanken att ta någons anala sexdebut har du lyckats eliminera risken för tjat genom att utelämna dina obefintliga erfarenheter av anala samlag. Roligt eller inte så var det den mannens sätt att hantera ett nej på. Det var hur som helst bra att han frågade och det skriver jag för att jag ibland fått en upplevelse av att vissa tycker att det är fel att fråga om analsex.

Det var bara en kort anekdot som jag kom och tänka på med anledning av Vecka6:s tema humor.

3 reaktioner till “Vill du ha analsex?”

  1. Varit med om det vad gäller vanligt sex också, men inte ute i ’den riktiga’ världen för där är dom flesta inte så rätt på. Men på nätet har nån kunnat fråga om vi ska ha sex & jag har sagt nej vilket har bemötts av ”Jag skojade bara :)” nån sorts humor jag inte förstår..

  2. Det är väl bara ett dumt sätt att försöka bevara lite av sin värdighet när man var så nervös att man kunde höra sina hjärtslag men ändå satsade och blev avvisad?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.