Sova ihop

Jag tycker att det är trevligt att sova tillsammans med andra. Jag sover sällan ensam och de få gånger det händer tycker jag att någonting saknas, jag har svårt att somna och upptäcker att jag har en arm för mycket. Vill någon sova med mig är jag inte bara ett hål. För några år sedan hade jag sex med en man som hade lovat att jag skulle få sova över hos honom. Hade jag inte fått det hade jag inte hunnit ha sex med honom innan sista nattbussen gick. Hade jag inte fått det hade jag inte velat ha sex med honom. Jag såg fram emot att ha sex och därefter sova med honom. På morgonen, mycket tidigare än han sagt att han skulle till sitt arbete, väcker han mig och säger att jag borde gå. Det är innan bussarna börjat gå igen, jag talar om det för honom och vi somnar om. Andra kvinnor har vittnat om att de varit med om det flera gånger, män som sagt att de kan sova över och tidigt på morgonen schasar hem dem. Det vanliga är att heterokvinnor följer med heteromän hem. En del män utsätts för ett beteende som jag tycker motsvarar det nyssnämnda. De vaknar upp hos sig själva och finner att kvinnan de spenderat natten med har lämnat bostaden utan att säga hej då. Om det fanns en etikettbok rörande sexuella relationer skulle den inte godta ett sådant beteende. Nej, jag betackar mig för personer som inte klarar av att sova med dem de ligger med. Enligt flera personer oberoende av varandra har jag en ganska trevlig sovkropp, men att bara vara en sovkropp för någon vore inte heller trevligt. Jag vill ligga, sova och bli behandlad med respekt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

6 reaktioner till “Sova ihop”

  1. Jo, om man har knullat någon på kvällen/natten tycker jag definitivt att man ska sova tillsammans. Och njuta av ett skönt morgonknull på morgonen därpå. Skönast är det att knulla på morgonen, fast nästan alla knullar på kvällen. Vilken bra start på dagen!

    Annars pratas det mycket om hur länge man ska älska här på din spalt. För mig brukar det ta 15-20 minuter att få det för tjejen att gå, ibland mycket snabbare, men aldrig längre. Detta genom att slicka fitta. Men sen brukar jag nog komma själv inom fem minuter när vi börjar knulla. Om vi gör fittslickandet mycket kortare kan jag nog behärska mig och ganska bra kontrollera när jag vill komma, kanske en halv timme eller så.

  2. Varför välja bara det ena, när man kan få både sex och mys-närhet på samma gång? Tjejers kroppar är som gjorda för att mysa med och lukta på (kroppsdel efter preferens förstås). Jag är övertygad om att många andra upplever sina partners kroppar likadant.

    Men, i ärlighetens namn, har det funnits tillfällen då man mest vill få lite närhet och sexuell njutning och någon person har varit närvarande med erbjudande om att uppfylla detta behov, samtidigt som denne varit attraktiv nog för att inte nekas (speciellt när det är så praktsikt och man är lat) men ändå inte attraktiv nog för att man ska vilja ha så mycket mer umgänge med vederbörande. Personligen gäller det oftast tjejer som väger mer än jag skulle önskat, eller om det under kvällen visat sig att de har helt förvridna åsikter. Det har dock bara varit några enstaka gånger under min 10-åriga sexkarriär.

    Därmed inte en automatisk parallell mellan att vara oattraktiv och att inte bli sovd med/hos. Jag älskar att mysa/kela och fysisk beröring men jag vet att många andra inte tycker att det är något vidare. För dessa, om de vaknar tidigt, finns det säkert en logik i att vilja åka hem/köra ut istället för att mysa.

  3. Låg och drog mig fram till tretiden hemma hos ett ligg en gång, vi hade sex 4-5 gånger under morgonen/förmiddagen. Han erbjöd mig tom en dusch innan jag gick. Det kallar jag sovetikett!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.