Att vänta en knapp arbetsdag på sex

Det har sagts att det tar omkring sju timmar från att en man och en kvinna träffas till att de har sex med varandra. Jag kan inte minska snittet på egen hand, men jag försöker att få det avklarat betydligt tidigare än så. Jag tror inte att jag skulle följa med särskilt många nya män hem eller låta dem komma över på besök om jag hade goda skäl att tro att det kommer att dröja sju timmar innan vi knullar.

Det är få personer som har intressanta saker att säga i sju timmar och jag gillar inte att kallprata i timmar.

När man sagt det man vill ha sagt kan pinsam tystnad uppstå. Sex är hur bra som helst då. En del tittar på film för att ha en ursäkt för att inte prata med varandra och för att kunna ta tillfället i akt att ta på varandra. Jag har mycket hellre sex på en gång. Jag pratar i någon mån under sex, men jag håller knappast långa utläggningar om utrikespolitik eller någonting annat som inte har med sex att göra. Inga utläggningar alls faktiskt. När vi ändå ligger och tar på varandra gör vi det. Jag behöver ingen ursäkt för att ta initiativ till sex och jag behöver inte känna att det bara hände. Jag vill att det ska hända.

Följer jag med en man hem räknar jag med att det blir sex. Om han mot förmodan inte skulle vilja ha sex (det har jag knappt varit med om) skulle jag respektera det. Jag räknar också med att personer bjuder på te eller kaffe, men blir för den sakens skull inte på dåligt humör och och ger mig på inredningen om de inte frågar om jag vill ha något att dricka.

Behandla andra som du själv vill bli behandlad sa de till oss när vi var små. Jag försöker ha sex med personer inom loppet av några timmar om det går. På tre timmar hinner man prata och efter sex kan man fortsätta prata om man vill och har tid.

3 thoughts on “Att vänta en knapp arbetsdag på sex

  1. Det tar sju år att lära känna sin partners kropp, sju år att lära känna partnerns sinne och sju år att lära känna sin partners själ, enligt Tao filosofin.
    Tao filosofin är en mer än tvåtusenårig kinesisk tradition. Denna innefattar den kanske mest avancerade sexuella tradition världen skådat.

  2. När jag träffade en tjej som jag blev ihop med väntade jag 10 månader innan hon var beredd på att ha sex. Hon var oskuld så det var kanske inte samma situation som du beskriver dock:-)

  3. Kanske till och med är positivt att kunna vänta med någon som inte har erfarenhet av sex, kanske signalerar ansvarsfullhet och att man inte enbart ”vill stoppa in den”? Ingen aning, bara gissar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.