Rakade kvinnor

Vad är en rakad kvinna? Frågar man google är en rakad kvinna en person som har en rakad fitta. Googlar man rakade män får man upp träffar om män som är rakade på huvudet, i ansiktet, kring kuken men också andra delar av kroppen.

Det är vanligare att kvinnor rakar olika ställen på kroppen än att de rakar huvudet, men det är ändå intressant att personer kopplar kvinna till fitta med tanke på alla andra områden på kroppen som många kvinnor också rakar. Eller så är det bara intressant för oss kvinnor som är rakade på huvudet utan att vara rakade kvinnor enligt Google.

Jag kommer ihåg när jag bar en knapp det stod ”nyrakad” på. Jag köpte den med mitt rakade huvud i åtanke, men den kopplingen gjorde inte en del personer som såg knappen. Jag hade inte ens tänkt på fittor dessförinnan. Här går jag och skyltar med att jag rakat mitt underliv. Det hade i och för sig varit roligt, men mer troligt att jag hade låtit trycka upp knappar det stod Hairy Pits Club på.

En rakad kvinna är en kvinna med en rakad fitta. Då vet vi. För övrigt undrar jag fortfarande om ”brudar” i ”bajen, bärs och rakade brudar” syftar på huvuden eller fittor. En del menar att det har med fittor att göra, andra att det kommer av några kvinnor med rakade huvuden som stod i klacken på 90-talet. Tvärsäkra killgissningar undanbedes.

2 reaktioner på ”Rakade kvinnor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *