Stora kukar spelar roll

Tänk om år 2016 blir året då jag enbart har sex med storkukade personer. Med sex menar jag alltifrån oralsex till andra sorters sex. Jag har haft sex med så många personer att jag borde kunna unna mig att vara kräsen. Det finns tillräckligt många personer med stor kuk för att jag skulle bli utan sex.

Många utgår från att jag föredrar stora kukar för hur de är att ha i underlivet, men ingenting kunde vara mer fel. Jag blir mer upphetsad av tanken på att ha sex med en person med stor kuk. Det fysiska är inte obetydligt, men för min del är det underordnat det faktum att jag blir kåtare och våtare av stora kukar.

Jag vill att det ska vara en utmaning att ge oralsex. Jag vill kunna använda båda händer när jag tar på en kuk. Jag vill kunna greppa kuken vid roten medan jag har samlag utan att kuken hamnar ur läge, eller hur man uttrycker det. Jag vill kunna ha sex i alla ställningar utan att begränsas av att kuken inte räcker till. Att en kuk inte går in till roten är knappast något negativt.

Jag tänker att personer med mindre eller medelstora kukar kan ha sex med personer som menar att storleken inte spelar någon roll. De synes vara i majoritet. Varför skulle jag som faktiskt tycker att storleken spelar roll göra avkall på det för sakens skull? För min del spelar storleken roll för hur kåt och våt jag blir och följaktligen om jag får ut någonting av sexet, om jag får orgasm.

Första gången med någon kan jag vara kåt på grund av att det alltid är lite spännande att ha sex med en ny person, men i längden skulle det nog bli ganska svårt om jag inte vore förälskad i personen ifråga. Om jag gått hem med någon i tron att personen har stor kuk och det förhåller sig annorlunda kan det vara något av en utmaning att bli kåt och våt. Särskilt om personen inte är intresserad av att ge oralsex.

År 2015 träffade jag ett flertal personer med riktigt stora kukar. Det var sammantaget ett bra sexår, men år 2016 kan bli ännu bättre. Det kräver stora kukar samt sexpartners för vilka oralsex, hångel och allmän fysisk beröring är av stor betydelse. Det kan gå!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

23 reaktioner på ”Stora kukar spelar roll”

 1. Det är intressant, överhuvudtaget tycker jag dina skriverier och tankar är rätt intressanta men jag fascineras om och om igen över din totala brist på självinsikt rörande din fixering vid kukstorleken. Ganska tragiskt egentligen, och säger med all önskvärd tydlighet det man behöver veta om självutnämnda ”feminister”.

  (Jag antar att du nu kommer att ge mig nåt spydigt ”feministiskt” svar om att jag bara är en patetisk kille med för liten kuk. Whatever. Hoppas du har roligt och tror att du är fyndig.)

 2. Dosan: Vet inte om det är spydigt feministiskt (jag är dessutom man) men det ligger väl i hennes sexualitet att föredra vissa drag hos de män hon har sex med. Att dessutom vara öppen med det är väl i sig ett tecken på självinsikt gällande just den punkten. Det finns säkert attraktionsdrag som du föredrar också eller har någon fetisch kring. Det har vi alla.

  De farhågor jag kan ha med om jag själv skulle leva den sexuella livsstil som bloggaren beskriver sig göra är att jag misstänker att graden av intimitet minskar sett till graden intensitet. Med det menar jag att jag att jag tror det skulle riskera bli ett ensidigt älskande om man fokuserar för mycket på vad man tänder på snarare än vem man tänder på.

 3. Mitt problem med stora kukar är att de i vissa ställningar – framförallt bakifrån – slår i ”botten” (livmodertappen, gissar jag?!) och att det gör ont. Är detta något du har upplevt och hur har du i sånt fall löst det?

 4. Hej Johanna!

  Du kanske skulle gilla att ha sex med mig.
  Min kuk är 30cm lång och riktigt grov även för sin längd.
  Man jag tror tyvärr inte att jag kan ha sex med dig på grund
  av bristande erektion då du är ful och har små bröst.

  Hälsningar Johan

 5. Om det är något läsningen av den här bloggen givit mig, är det den oerhörda fixeringen och de djupa komplex många män uppenbarligen har avseende sin kukstorlek. Den vanligaste reaktionen här, förutom de rena förolämpningarna, är att hon borde vara tyst om detta, att män är olika utrustade. Eller i alla fall inte säga att det spelar roll. Hur konstruktivt är det?

  Samtidigt är det mycket fokus på stora kukar i porren. Jag vet inte hur det är med storleken i porren som riktar sig till kvinnor, men det kanske någon annan kan upplysa oss om. Men med tanke på storleksfixeringen i den vanliga porren, är jag jag lite förvånad över varför män konsumerar porr med stora kukar, samtidigt som de känner sig kränkta och får mindervärdeskomplex när de jämför med sig själva.

  Även om den finns mängder med kvinnor med komplex för sina bröst går det inte att jämföra. Oavsett de män eller kvinnor med mycket starka preferenser för stora bröst, finns det män som uttryckligen föredrar små bröst. Detsamma gäller inte för kukstorlekar, där det handlar om kvinnor som inte tycker att det är så viktigt. Inte att de föredrar underutrustade män, annat än med förklaringen att det exempelvis gör ont. Fast det är klart att bland bögarna är storleksfixeringen betydligt större, hur det nu ska tolkas.

  Så om man då tar ”Dosan”, som halkat väldigt fel. Det är tydligt att JS har en mycket god självinsikt angående sin storleksfixering, att blogginlägget inte har med feminism att göra överhuvudtaget, och att hon inte försökte vara fyndig alls. Roligt tror jag däremot hon har, och jag är väldigt avundsjuk.

 6. Jag har faktiskt läst din blogg lite från och till, ofta tycker jag att den är rolig och bra. Det är dock lite desperat att ta till det här med stora kukar igen, allt är ju bara en upprepning av det du har sktivit tidigare. Det här inlägget skrev du bara för att det är vad pöbeln vill ha…du kan bättre. Ja, jag har stor snopp. Nej, jag tycker inte det är provocerande att du skriver om det.

 7. Förresten, det ser nästan inte ut som att det är du som har skrivit inlägget. Du brukar ha ett bättre skriftspråk. Är det någon som har hackat kontot?

 8. Det är intressant hur provocerande det verkar vara att uttrycka sina preferenser, särskilt om man är kvinna. Män har då inga problem att i tid och otid deklarera att de minsann föredrar en kvinna med lite att ta i, eller att de föredrar små eller stora bröst eller vad det nu kan vara. Du skriver ju tydligt att du njuter mycket mer av sex med storkukade individer, så vad är problemet egentligen? Tycker de att det är dåligt att du vill få ut vad du vill ha av sexet, eller vadå? Jag antar att det är ett känsligt ämne för vissa kukbärare som kanske även har komplex över sin kukstorlek. De vill väl gärna höra att kukstorlek inte spelar någon roll, men sanningen är ju faktiskt att det gör det för vissa.

  Kan iallafall lugna alla kränkta kukbärare med att människor har olika preferenser, och bara för att Johanna vill ha partners med stora kukar så innebär det inte att alla vill ha det. Jag som heterosexuell kvinna t.ex. tycker inte att storleken spelar någon större roll, vill helst inte ha sex med en för stor kuk eftersom jag gillar att kunna ta hela längden och det kan bli obekvämt med en för stor. Smaken är olika helt enkelt, och jag tycker det bara är positivt med människor som har så pass stor självkännedom att de vet vad de vill ha.

  Johan: varför utgår du från att hon skulle gilla att ha sex med dig när du uttrycker dig så otrevligt? Det är ju knappast så att storleken är allt, även fast den är ett viktigt inslag för henne. Sluta vara tramsig.

 9. Hanna: Jag använder glidmedel och ser till att fittan är ”redo”. Man kan behöva ta det lite försiktigare i början och i vissa ställningar.

 10. Nina:

  Tack för kommentaren!

  ”Du skriver ju tydligt att du njuter mycket mer av sex med storkukade individer, så vad är problemet egentligen? Tycker de att det är dåligt att du vill få ut vad du vill ha av sexet, eller vadå?” Det undrar jag också. Ska jag gå med på sex som inte ger mig lika mycket för att vara solidarisk?

  Som du är inne på tror jag att de flesta inte bryr sig särskilt mycket om storlek. De som ändå gör det bör kunna vara öppna med det för att enklare träffa personer som har den storlek de föredrar.

 11. Förstår ej varför Andy inte tycker att det är moget när Johanna anser att om posten inte är tilltalande skrift- & innehållsmässigt så kan han läsa någonting som han faktiskt tycker är det. Känns vara rimligt påfund nyttja tid på någonting som anses mer kvalitativt.

  Den som tycker att detta är tjatigt, månne är det så men vilken frihet det finns i att vara öppen vad gäller preferenser!

  Män kan få en inblick bortom ‘storleken spelar inte roll’ vilket ju inte är sant – för vissa kvinnor spelar det roll (betyder inte alltid att stor är föredragen, det är ett missförstånd: få vill ha liten men många tycker om medel) & det är bra att Johanna är ärlig. För andra har det inte lika stor betydelse, för egen del har främst annat än kukstorlek varit relevant för hur bra sexet är.

  Kvinnor som läser kan till större del vågar erkänna för sig själva att även dom begär stora kukar el. har en annan preferens som är undertryckt men som vågar komma fram när andra kvinnor öppnar upp.

  Upprepning kan behövas, både för skribent & läsare.

  Önskar dig ett år av feta kukar, Johanna!

 12. Lojuras Rándottir: Tack så mycket! Undrar om dagstidningarnas ledarsidor också får arga läsarmejl för att de upprepar sig.

 13. Nej Andy, det här är inte det intressantaste inlägget hon har skrivit på den här bloggen. Ändå var det tydligen viktigt för dig att skriva och påpeka detta. Varför bidrar du i så fall inte med någon kommentar i något annat ämne, där hon skrivit mycket intressant och insiktsfullt? Som Lojuras Rándottir lite är inne på, blir det intressant just därför att Andy och andra känner sådant behov av att påpeka att det är ointressant.

 14. Hej Johanna! Uppskattar din blogg väldigt mycket. Jag har själv en väldigt stor kuk och kan ha svårt att hitta tjejer som ”vågar” ligga med mig. Oftast blir dom rädda vid första anblick av den. De kan tycka att det är sjukt upphetsande att se mig runka för dom eller liknande men är rädda för att ha samlag med mig Därför blir jag glad när du skriver om hur mycket som du uppskattar en en storkukad man. Önskar att jag kunde träffa fler kvinnor som du.

 15. Johanna! Tack själv! Har du några tips på var man kan hitta likasinnade som du? Alltså hur går du tillväga för att hitta män som motsvarar dina förväntningar på kukstorlek? Forum, chatt, pub etc? Då jag är en väldigt sexuell person av mig så kan det vara ganska så frustrerande att gå långa perioder utan sex. De flesta forum jag hittat hart varit amerikanska. Tacksam för svar!

 16. Det talas mycket om fobi i dessa dagar, islamofobi var dagens Expressen. Att var för eller emot Islam är inte fobi för Islam är inget man födds med det är en åsikt. Att inte gilla svarta eller bara gilla svarta är fobi för det är något individen födds med, samma sak gäller ”stor kuk”. Finner man att man bara gillar ”stor kuk” har man fått en fobi man bör jobba bort. Sex har man för att få orgasm och det kan man få med alla kukar eller utan kuk men att skaffa sig en fobi att bara en sak kan ge orgasm är fobi och då är det dags att börja avlägsna den.

  1. Hur kan en preferens för stora kukar vara en fobi? Det är ju enbart en preferens/något man föredrar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *