Som den storkukssexuella person jag är måste jag förstås uppmärksamma en artikel i Salon om just stora kukar.

”As an amateur scientist, I’ve been extolling the merits of big penises my whole adult life. And while National Geographic this week puzzled naively that “It’s not totally clear why women prefer bigger penises,” it did note Mautz’ suggestion that “studies have shown that women prefer larger sizes because they can increase sexual satisfaction.” […] ”And if you want to have fun, studies show that a bigger penis is definitely an excellent starting point.”

Jag tror att de allra flesta oavsett sexuell läggning skulle titta längre på bilder med storkukade män än små- eller normalkukade män. Stora kukar är engagerande, och man undrar varför vissa män har begåvats med sådana könsorgan.

Stora kukar är något av det trevligaste jag vet. Somliga lär invända att det är primitivt att tycka om stora kukar, men vad är sexualiteten om inte primitiv? Det är förstås inte mer primitivt att gå igång på stora kukar än en viss sorts ansikten.

Ansikten är för mig nästan helt ointressanta, men en fördel med dem är att de syns och jag kan ibland vara lite avundsjuk på personer som går igång på ansikten av den anledningen. De kan ligga med personer med rätt sorts ansikten utan att prata om att de finner dem rätt, och de riskerar inte att få höra att de är primitiva eller dåliga människor på grund av sin sexuella preferens.

SvD, DN.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

3 reaktioner på ””

 1. Det riktigt intressanta med detta tycker jag är att du finner ansikten nästan helt ointressanta. Det har jag svårt att förstå. Jag tycker mycket om ansikten alltifrån sk klassisk skönhet till verkligt karaktäristiska ansikten. Kön är också väldigt individuella. Vissa fittor är mer tilltalande än andra. Jag är personligen inte så förtjust i stora inre blygdläppar. På bröstområdet kan jag gilla både stora och små om det passar ihop bra med resten av kroppen. Tråkigt med små bröst på lite kraftigare personer.

  Vad det gäller kukar så tror jag säkert att större är roligare att leka med. Det tycker antagligen en majoritet av män och kvinnor som gillar kuk. Sen om det är 60% eller 80% det kanske vi får vet i en studie. Jag tror också att de flesta män gärna hade haft större kuk om de kunde välja.

  För mig är dock allt ovanstående väldigt sekundärt efter att den jag har sex med är en entusiastisk lekkamrat och en trevlig person.

 2. Underbar debatt om det här med kukarna! Jag kastar mig in med kukhuvudet före.

  Först vill jag uttrycka min beundran för många välformulerade och tänkvärda inlägg. Märk väl: Det är ingen ”lilla gumman” klapp på huvudet utan genuint och ärligt menat.

  Att sex är grundat i primitiva instinkter. Det är självklart för många och känslan av
  att vara riktigt kåt kan ju beskrivas som närmast djurisk. Men om man skall använda den primitiva åtrån som förklaring till sina sexuella preferenser kanske det primitiva också kan lyftas fram som försvar för mindre oskyldiga preferenser och användas som
  ursäkt där inga ursäkter hör hemma!?

  Personligen tycker jag att det är en självklarhet att man är överens om hur och var mannen (eller varför inte kvinnan) ska ejakulera, men talar vi om spontan, ”primitiv”
  sex är det kanske inte lika självklart. Då kan man undra,när är det ok att dra parraleller till den primitiva instinktsstyrda kåtheten och när är det inte ok?

  Kan det inte uppfattas som någon slags ytlig elitism att propagera för eller emot en viss sorts mänskliga attribut?
  Jag vet inte för jag har inga förutbestämda ideal, tycker nog mer att det är situationen i kombination med samförstånd och den uppenbara spänningen som eggar mig. Finns kåtheten där så får den lösa tyglar och man låter sig förföras av hunger, begär och nyfikenhet. Med fantasin hamnar man ytterligare några ljusår bort i älskogskosmos…. och i en avlägsen galaxs nebolusa förenas man…… i ett gasmoln som drar sig samman, temperaturen ökar, trycket ökar… plötsligt en kärnreaktion, en intensiv energiurladdning och en stjärna tänds…. (ursäkta den avstickaren, det är sent nu)

  Fan vilket dåligt bidrag! Tror inte jag fick med KUK en enda gång, varken stor eller lite
  mindre. Jaja, kanske någon kan spinna vidare ändå vore tråkigt om ett så trevligt ämne inte får tillräckligt med utrymme. För övrigt tycker jag fittor och kukar av alla de slag gärna får diskuteras mer, men värderingarna kanske bör hållas på det privata planet… eller inte!? /Petri Manski

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *