Erektionsproblem i rättan tid

Åtminstone en gång om året kommer jag på mig själv med att vilja ligga runt; ligga med flera oprövade personer på kort tid, vilka om intresse finns kan komma att utvecklas till långvarigare sexuella relationer vid sidan om mina andra sexpartners. Senast jag hade en sådan period var i vintras och då låg jag med fem nya personer inom loppet av en månad. Fyra av dessa var anständiga personer som jag gärna hade träffat igen, två av dem träffade jag fler gånger, varav en har blivit en god vän som jag fortfarande träffar och har sex med.

Det slog mig i veckan att jag ville ligga med nya personer. Jag vill vara en okomplicerad person att ha sex med och jag är gärna ”lätt på foten”. Sagt och gjort. Jag såg till att ligga med en ny person och dagen därpå gjorde jag detsamma. Sedan dess har ”projektet” dessvärre legat i träda då det sista engångsligget i denna veva tråkigt nog kom att utvecklas till den mest obehagliga sexuella erfarenhet jag varit med om i modern tid. Jag har inte var så orolig eller rädd i något sexuellt sammanhang tidigare. Orolig och rädd för att han skulle penetrera mig vaginalt utan kondom, för att därefter ejakulera i mig och i värsta fall göra mig gravid och förse mig med någon sexuellt överförbar sjukdom och sist men inte minst; att bli våldtagen.

Det är kvällstid. Jag kommer inte in i porten. Jag skickar ett SMS och ber honom komma och öppna. Han kommer ned och porten öppnas. Det är underförstått att vi ska ha sex med varandra och det märks. Han kysser mig i trappuppgången. Hårt. Jag reflekterar över det då jag är ytterst ”vanlig” i sexuella sammanhang. Jag tycker om mild beröring, gärna penetration som emellanåt är åt det långsamma hållet och ogillar allt som antyder hårda tag. Jag kommenterar inte de hårda kyssarna. Jag tänker att han väl bara har en annan kysstil än mig och att den kommer att harmonieras med min egen tids nog. För det är så jag är van att mänsklig hångelinteraktion fungerar.

Han hinner bara kommentera att det är mycket saker i lägenheten innan det är dags att ha sex. Jag förklarar att jag vill använda kondom. Jag säger det i situationen att vi ska ha penetrerande sex, men mest av allt vill jag bli slickad för det blev jag inte dagen innan. Jag har två egna kondomer med mig, men det blir inte frågan om att ta fram dem då han redan är i färd att leta efter kondomer. Inga i skåpet. Han går in på vad jag tror är badrummet. Två sekunder senare är han tillbaka med två stycken av märket Thin.

Han visar att han vill slicka mig och jag tänker att jag har kommit rätt. Jag lägger mig ner på den mörkbruna skinnsoffan i det mörka vardagsrummet. OS är på i bakgrunden. Det visar sig nu att det inte bara är hans kyssar som är hårda. Han undersöker inte hur jag vill ha det när han slickar utan sätter genast igång hårt och oförsiktigt. Jag vet inte vad han gör med munnen, men ont gör det. Jag ber honom vänligt att slicka lösare och långsammare. Han slickar kanske lite lösare, i någon sekund, sedan är han tillbaka i samma mönster. Hårt, hårt, hårt. Han trycker in några fingrar i mitt underliv och för dem fram och tillbaka med snabba hårda rörelser. Lösare, lösare, säger jag. ”Så här?” frågar han och fortsätter precis som tidigare. Jag försöker förklara något i stil med att jag är en person som gillar mild beröring och försöker att visa pedagogiskt med fingrarna. Det fungerar tyvärr inget vidare det heller.

Det visar sig att just hårdhänt beröring är hans signum, i alltifrån kyssar till beröring av brösten. Det gör ont i mina bröst som bara tål mjuk beröring. Han försöker inte höra av med mig hur jag vill bli berörd utan utgår från sitt sedvanliga hårda läge. Han klämmer och trycker och jag påminns om att man faktiskt har saker inne i brösten. Körtlarna värker och jag försöker att säga till honom flera gånger. Han vet dock uppenbarligen inte hur man gör någonting mindre hårdhänt och jag tar bort hans händer från dem.

Han tar på sitt eget minimala könsorgan (att packa med sig två stora kondomer var helt uppenbart bara önsketänkande). Jag tar också på det, men han har svårt att få erektion. Den kommer men försvinner. Han uppträder nervöst och svettas mycket. När han väl fått sin erektion sträcker jag mig efter en kondom. ”Det är okej att ha sex med mig utan kondom, jag är inte sjuk.” ”Jag har inte sex med någon utan kondom.” Jag öppnar kondomförpackningen och trär på gummit. Han lägger sig över mig och hinner inte ens penetrera mig i en minut innan erektionen lagt sig. Han säger att han är nervös och jag säger lugnande att det inte är någon fara. Att jag ändå tycker att det är allra mest givande att bli slickad och kysser honom. Han fortsätter slicka mig och jag tar på mig själv samtidigt i någon minut.

En kort stund senare börjar han att ta på sitt kön igen och vill göra ett nytt försök med sin ”nyvunna” erektion. Han sitter i soffan och frågar om jag kan sätta mig över honom. Bra, tänker jag, då kan jag styra ”hårdheten”. Jag sträcker mig efter den andra kondomen. Det är uppenbart att det viktigaste för honom vid det här laget är att vi ska ha penetrerande vaginalsex så att han snabbt kan få en orgasm.

Nu har han erektion men jag får inte upp den. Kondomförpackningen vill säga. Jag försöker, försöker och försöker och börjar se mig om efter en sax på hans vardagsrumsbord, men hittar givetvis ingen. Till slut ger förpackningen vika för mina tänder och öppnar sig. Nu finns dock inte längre någon erektion.

Han lägger sig över mig med hela sin kropp, håller sitt kön i handen och stryker det hårt mot mitt. Hans kropp tynger ner min och jag kan inte röra mig. Jag ser inte hans reaktioner och han kan omöjligen heller se mina där han ligger över mig med huvudet nerborrat i soffan. Jag inser att jag inte har någon möjlighet att göra motstånd om jag skulle vara i behov av det och bara det är givetvis en indikation på behovet. Jag understryker att jag inte har sex utan kondom och han svarar att han ”ska bara”. Ska bara, ska bara vaddå? Där ligger jag och är orolig att han ska ”råka” trycka in sin icke kondomförsedda kuk i mig och ejakulera. Jag gör några försök att trycka bort hans långa och kompakta kropp, men det är helt omöjligt då jag inte ens kan röra mig. Hans ben pressas in i mina ljumskar, Det gör ont. Du är hårdhänt, säger jag med en avsiktligt anklagande ton och han lättar något på kroppen.

Så är plötsligt kondomfrågan på tapeten igen. ”Jag är inte sjuk”. ”Jag har inte sex utan kondom”. ”Jag är inte sjuk, är du?”. ”Men min kille…” hör jag mig själv säga i syfte att ta mig ur kondomdiskussionen. Där någonstans inser jag precis hur galen och absurd situationen är. Jag ska rimligen inte behöva vara så rädd för att en person ska tvångspenetrera mig utan kondom att jag måste insinuera att någon annan – en påhittad man – kunde bli arg för att han få honom att låta bli.

Jag tänker nu att jag inte heller vill ha kondomsex med honom. Jag vill inte ha sex med honom alls längre. Vid det här laget är jag rädd på riktigt. Under flera minuter har han mot min vilja tyngt ner min kropp med sin kroppsvikt medan jag kämpat för att ta mig loss. Han har verkligen inga spärrar. ”Jag måste hem och sova” ”Jag måste gå” ”Jag har bråttom” ”Du är hårdhänt” ”Man respekterar om någon vill använda kondom”. Jag är uppjagad och får ur mig ett antal repliker medan jag kastar mig mot bordet där mina byxor och min skjorta ligger. Jag vet inte om hans svarar eller i så fall vad. Jag är fokuserad på att ta mig därifrån och det fort. Jag sliter på mig byxorna utan att stänga gylfen eller ens knäppa knappen. Drar på mig och stänger skjortan hjälpligt med mittenknappen och rycker därefter åt mig min kavaj i hallen. Ursäkta, ursäkta, förlåt, gå inte, är allt jag hör honom säga mitt där i all upprördhet.

”Du kan inte bete dig”, ”Man respekterar om någon vill använda kondom”, ”Man trycker inte ner någon”. Jag vet inte om jag är mer arg än rädd men jag måste därifrån, fort. Jag öppnar ytterdörren, drar igen den och hoppas innerligt att han inte ska följa efter. Det gör han inte heller och jag springer till min vän. Jag tar fram nycklarna till porten, öppnar och springer upp för trapporna. Jag är helt skärrad när jag kommer in i lägenheten.

Jag är däremot inte ledsen och tanken på att duscha i timmar som jag gjorde efter en händelse 2005 finns inte på kartan. Det som hände den tidigare gången var mycket mindre hotfullt till sin karaktär i och med att övergreppet slutade i och med att jag vaknade. Det hann aldrig gå så långt som personen möjligen hoppades på. Om den här mannen däremot hade fått sin erektion så hade han obehindrat kunnat penetrera mig mot min vilja och det enda motstånd jag kunnat uppbåda skulle ha varit verbalt. Jag pratar osammanhängande och berättar uppjagat för min vän vad som hänt.

Jag får ett SMS. Det är från mannen ifråga.

23:21:

”Ber om orsäkt var för mkt känslor o nervös men tackar mkt ! Puss o kram ! Remain on touch!”

Jag svarar kort.

23:22:

”Nej. Du är hårdhänt och respektlös. Vill någon använda kondom gör man det. Skriv inte till mig mer.”

23:23

”Oj så ledsamt ! Ber om ursäkt !”

Jag svarar inte. Om han gör minsta lilla försök att kontakta mig igen ska jag skicka en hänvisning till det här blogginlägget.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

10 reaktioner på ”Erektionsproblem i rättan tid”

 1. Obehaglig läsning och riktigt tragiskt att det tyvärr finns alltför många människor som inte kan respektera sina medmänniskor, vilket lätt leder till obehagliga situationer rent allmänt i sociala situationer, lägg dessutom till att begränsa någon fysiskt så är det verkligen inte okej någonstans.

 2. Men milde tid! När man väl har chansen att få ligga med någon som explicit är kåt, glad och tacksam…

  Detta är väl ytterligare ett argument till varför det är bättre att ha sex med erfarna, helt enkelt för att det inte blir lika desperat. Sedan kan man ha synpunkter på de bakomliggande mekanismerna som rimligen leder till ”ökande klyftor”.

 3. Hej Johanna!

  Jag tycker att du formulerar dig mycket väl och du skriver intressant om viktiga ämnen. Din blogg är en av de allra bästa! Fortsätt ditt goda arbete.

  Det berör mig illa, när du berättar att män har behandlat dig respektlöst. Man ska behandla sina medmänniskor väl. Särskilt väl ska man behandla Size Queens. De är ju, som benämningen säger, drottningar!

  Vänliga hälsningar
  Ludvig

 4. Ludvig Larsson:

  Åh, tack så mycket!

  Ja, har man liten kuk och vill ligga med mig (ja, en del vill det och blir upphetsade av att jag föredrar stora) bör man kompensera med överdriven trevlighet, minst.

 5. Jag förstår att du upplevede det hela som väldigt obehagligt, speciellt eftersom du uppenbarligen inte gillar hårdhänt sex. Dock måste jag säga att utöver respektlösheten kring kondomen så låter situationen oerhört tändande för mig. Jag älskar att bli fasthållen, hårdhänt tafsad på (förutsatt att jag gett mitt medgivande innan, verbalt eller ickeverbalt) och penetrerad på hans villkor. Det är också mycket möjligt att han tidigare haft sex med tjejer som föredrar den typen av sex, och sedan inte har hjärna nog att tänka ut att alla kanske inte gör det. Jag tänker inte försvara att han inte lyssnade på vad du sade och respekterade det, utan bara poängtera att om han hade gjort så mot mig hade jag snarare blivit glad än rädd och illa till mods. Tur alla föredrar olika saker.

 6. Fruktansvärt att läsa detta inlägg, men väldigt bra att du skriver om det. Det är viktigt att visa på att även personer som tycker om att ha sex inte alltid tycker om varje enskild sexakt.

  Personligen hade jag antagligen anmält en person för våldtäktsförsök som betett sig så här.

 7. Rätt uppenbart att individen är en idiot, blir lite nyfiken på åldern på honom, som du beskriver det så låter det som en snubbe som saknar erfarenhet helt och hållet men är för stolt att erkänna detta.

  Dock blir det uppenbart att han inte har talang nog att lyssna till sin partner, det är uppenbart hur du vill ha ditt sex men han saknar helt förmågan att sjustera sig efter det. Den enda förklaring till som är acceptabel är att han fick panik av nervositet och osäkerheten o frös ihop mentalt…

  Men jag är rädd för att du lyckats hitta ett av dom sämre exemplaren bland oss män och det är beklagligt. Jag hoppas att han läser din text och utvärderar och suger åt sig av den kunskap den ger.

  Kan rent av vara så att du ska skicka länken till honom oavsett om han hör av sig eller inte för han behöver nog vakna upp och inse ett par saker…

  Till alla killar som läser detta, släpp skölden när ni har sex och erkänn om ni är nervösa eller osäkra, sunda flickor kommer anpassa sig och akten kommer bli så mycket bättre. Om drömmen om 50shade är stark leta efter en tjej som går med på det innan ni har sex för en ”överraskningsfest 50shade” händer bara på film! I verkligheten är det våldtäkt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *