Sexleksaker återfinns på min önskelista!

Sexleksaker. Min första vibrator vibrerar inte längre. Min andra som inhandlades för några år sedan vibrerar enbart i vissa lägen vilket är något frustrerande. Den hårdare som följde med den senare som en gåva tjuter emellanåt, men har en stark fungerande vibrator. De har gemensamt att de var förhållandevis billiga och att de ser ganska plastiga ut.

Tidigare har jag uppskattat sexleksaker som är vulgära till sitt yttre. Ådriga leksaker med ollon som försöker efterlikna, utan att ersätta, kukar, men med tiden har jag fått upp ögonen för stilfullare leksaker som kostar lite mer och är av bättre kvalité. Leksaker som jag föreställer mig att monogama par som kanske tycker att det är aningen skämmigt att de kryddar sitt sexliv med leksaker använder. För egen del är det kvalitén som lockar och att de inte innehåller tveksamma kemikalier som den tyska motsvarigheten till Miljöpartiet vill lagstifta bort. Jag använder inte vibratorer med män som tror att vibrerande saker ersätter deras könsorgan eller som får mindervärdeskomplex om jag vill använda en vibrator som råkar vara längre eller grövre än deras könsorgan. Jag ligger inte med sådana män heller förmodar jag.

Då mitt sexleksaksbestånd sinar får jag så lov att uppdatera det. Inom en snar framtiden tänker jag bli med en vibrator som är stor och av bra kvalité. Om det inte blir en från Lelo (att Reinfelft tycker att vi ska stödja svenska entreprenörer är värt att nämna en dag som denna) blir det antagligen en från Fun Factory (efter att ha sett sådana på Love Store på söder) eller Tickler (också svenskt). Då jag fortfarande inte har någon aning om vem eller vilka man ska ligga med för att få sådana utan kostnad får jag öppna plånboken. Jag har heller inga ambitioner på att erhålla recensionsexemplar då bara tanken på att recensera sexleksaker får mitt underliv att torka.  Jag låter er veta om jag ramlar över personer som kan recensera sexleksaker för det är verkligen en konst.

Det får bli en present till mig själv (uppskattade att en kvinna jag känner köpte en leksak till sig själv på alla hjärtans dag) för det anser åtminstone jag själv att jag är värd. Jag har inga planer på att  använda den på tu man hand då det inte ger mig någonting. Jag är ingen onanerande natur. Om jag ska använda sexleksaker föredrar jag att göra det tillsammans med någon. Jag tycker om att penetreras av kuk och vibrator samtidigt emellanåt. Och det är viktigt att det vibrerar. Om den gör det är också storleken mindre relevant (historiskt erkännande från undertecknad). Och om någon som läser det vet var man kan finna leksaker från nämnda märker för bara några hundralappar uppskattas det enormt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

6 reaktioner på ”Sexleksaker återfinns på min önskelista!”

  1. Jag har en från Lelo, och den har fått mig att verkligen uppskatta vibratorer. Nu är det ingen dildo, utan bara en vibrator, men den är mycket bättre än de andra jag har testat. Absolut värt pengarna, men jag vet inte var man skulle kunna hitta dem billigare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *