Fitthals!

Alla de gånger jag skrivit att jag gillar stora kukar och fått veta att det inte finns någon skäl att dras till stora kukar eftersom att underlivet anpassar sig efter kukstorleken (okej?) eller att jag inte borde göra det eftersom att kukarna riskerar att inte få plats om de är för stora (okej?). Som om vaginalsex vore det enda sex man kan ha med en välhängd person. Som om sex inte hade en psykologisk dimension.

På temat sex är psykologiskt kan jag nämna att när mitt underliv mår bra och lubricerar rikligt tenderar min hals att må bra och vara mer som gjord för att ta kukar långt ner i halsen. När min fitta lubricerar saliverar min hals. Det är som om min fitta kan kommunicera med min hals. Det måste rimligen finnas en psykologisk förklaring?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *