Jag vill leva med någon som bara vill ligga med mig!

Jag vill ligga med personer som vill ligga med mig. För att försäkra mig om att personerna vill förmår jag dem att skriva under ett kontrakt innan vi har sex om att det sex vi kommer att ha är i sin ordning. Vore jag man och ville att min kvinna skulle bära slöja av fri vilja skulle jag på motsvarande vis förmå henne att lova mig att bära slöja. Om hon vill bära slöja finns det rimligen inget skäl att hon lovar dig att göra det, invänder kanske vän av ordning, men de missar att bindande kontrakt på ett alldeles utmärkt representerar och kommunicerar frivillighet.

På ovanstående tänker jag när monogama personer berättar att de vill leva med någon som bara vill ha sex med dem. Hur kan man vara säker på att en person bara vill det? Säker på att ens partner avstår trots att hon eller han attraheras av andra och emellanåt tänker att det vore trevligt med lite variation i sänghalmen? Lösning är givetvis att få personen att lova att vara sexuellt exklusiv med dig. Nu ska jag iväg och få några sexkontrakt signerade.

Här kan du skapa alternativa sexkontrakt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

This entry was posted in Monogami, Sex. Bookmark the permalink.

4 Responses to Jag vill leva med någon som bara vill ligga med mig!

 1. Fredrik says:

  Nu blev jag plötsligt lite osäker på hur din rubrik skulle betonas. Är det: “…som bara vill LIGGA med mig” eller är det: “…som bara vill ligga med MIG”? Det känns faktiskt som om även artikeltexten kan tolkas i båda riktningarna.

 2. Johanna Sjödin says:

  De som slänger sig med sådana fraser är nog mer lämpade att svara på den frågan…

 3. Adam says:

  Monogami är hyfsat överskattat – ja. Det hindrar ändå inte att svartsjuka, som känsla, trots allt finns hos mig. Om någon av de tjejer jag ligger med, skulle ha någon annan vid sidan av mig – så skulle jag nog helst inte vilja veta om det.

 4. Johanna Sjödin says:

  “Om någon av de tjejer jag ligger med, skulle ha någon annan vid sidan av mig – så skulle jag nog helst inte vilja veta om det”

  Kan du kommunicera det på ett trevligt sätt? Man kan förstås låta bli att ställa följdfrågor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *