Reaktion på att jag uttryckt att jag gillar stora kukar

Det kom två mejl av en småkukad man som är minst sagt upprörd över att jag inte gör någon hemlighet av att jag gillar stora kukar. Jag frågade på Twitter om jag skulle publicera dem och alla som svarade var rörande överens om att jag borde göra det. Ställ att berätta om sin fäbless för stora kukar i relation till att skicka nedanstående brev till personen som berättat om sin fäbless och bedöm själva och det är en rimlig påföljd 🙂

2011-05-18 14.51.33:

“Såg idag programet med ashberg och du och dom andra tjejerna diskutera storleken. Det går mäta fittan och det går diskutera tjejers trånghet.Men vi killar diskuterar aldrig det.Men vad du sitter säger i tv och skriver om kukar i din blogg är bland värsta man hört.Vad är anledningen? vad ger det för possetivt med att säga det? killar med icke stor är inte så sköna?.Ungefär det ända du vill ha sakta. förnedra män för du är en jävla sjuk feminist fitta.
Jag hoppas du får nån dottter så får man ju knulla henne innan hon har så stor fitta som du har.Ja eftersom jag inte har stor ,är väl det du vill ha sagt att män med mindre ska knulla små flickor? ja antar du är stolt att lära massa tonårs tjejer att dom ska vara som dig och se killar efter hur stor kuk. ju större ju bättre kille. så kan man skratta och håna dom med inte stor.
du är ett jävla svin och svin ska fan ha skit. du är inte värld ett skit och tur du har en fitta mellan bena så nån kille med stor då ja vill knulla. för som person är du fan ett jävla as……”

2011-05-18 15.29.47:

“blev så full i skrattt när jag läste du sällan umgås med nån kille du inte har sex med. Du tror det är som du tror att det är ditt val. som jag sa innan hade du inte haft fittan mellan bena så inte värld ett skit. Precis därför är det så killar som inte får tillgång till din fitta vill inte umgås med dig.EDftersom du är sjuk jävla med tanke på din syn med killar. finns ju desperata killar som fan är så patetiska att dom gör allt för få fitta, att dom till och med ligger med sådant as som dig. du hade inte umgåtts med nån kille om du inte låg med dom hahahhaha. sedan kan du skylla säga bla bla ditt val du gör att ligga. dom är en gratis hora för patetiska killar som gör vad som helst för fitta………………….”

Läs även andra bloggares åsikter om ,

This entry was posted in Näthat, Storleken spelar roll. Bookmark the permalink.

24 Responses to Reaktion på att jag uttryckt att jag gillar stora kukar

 1. Trist med människor som har så taskig självkänsla och uppenbar felbild över hur män och kvinnor fungerar. Jag pratar alltså inte om dig Johanna utan om han som skrev till dig.

  För det första så kan jag konstatera att herr Aschberg har en begränsad vänkrets. Jag om mina kompisar disskuterar definitivt muskelsammandragningar och djup på de tillfälliga kvinnliga bekanta som vi har träffat. Det inträffade senast jag hade en sådan. Hon gillade fist-fucking och var stor som en garageport. Det var ingen upplevelse som jag ville göra om så det var tack och hej för mig. Givetvis skötte man det snyggt och angav en vit lögn om varför.

  Men poängen var ju inte det utan det uppenbara psykiska problem som den killen måste lida av. Han har troligen någon form av mindervärdesproblem och tog det som ett personligt påhopp. Att du gillar stora kukar är väl inte värre än att jag föredrar kvinnor med stora bröst. Nu är det väl iofs inte så att jag dissar kvinnor med små bröst, utan pratat enbart i termer av personliga preferenser. Bröstn är ju inte lika viktiga för en man som jag antar att kuken då måste vara för en kvinna? Men det är säkerligen högst personligt.

  Själv har jag nog en kuk av medelstorlek och har fått höra både att den är för stor och för liten…..ja ja alla människor funkar inte i sängen med alla. Det är bara att svälja det sura äpplet och gå vidare..

  Ha det bra.

  Mvh

  Tonnie

 2. Johanna Sjödin says:

  Tack för kommentaren och ha det bra du med!

 3. Jag undrar vad du fått för reaktion om du skrivit att du gillar små kukar……? Konstigt att reagera på att vi tänder på olika saker. Det vore ju märkligt om alla hade samma preferenser. Hade du skrivit att du gillar rödhåriga smala killar undrar jag om någon hade brytt sig alls, men så snart det handlar om kön eller sex så blir det på något sätt så märkvärdigt.

  Läste förresten nyss ditt inlägg om LOB och ordningsvakter och poliser. Så komplexfyllda som dessa i allmänhet verkar så kan man nog lugnt utgå från att de är småkukade, vilket även kan vara en effekt av steroidintag……. Stå på dig! 🙂

 4. caro says:

  Hej! Detta har inget att göra med ditt inlägg att göra, men visst var du på tårtkalaset i tisdags? Jag tror jag kände igen dig, men kom inte på det förrän jag gått därifrån. Fan, jag ville ju säga live till dig hur ball du är!! 🙂

  Kramar!

 5. Mia Ekander says:

  Hej Johanna,
  jag beklagar de hemska mejlen, stackars människa…
  Borde jag skicka honom en MaleEdge eller JES Extender, så kanske han blir lite gladare?
  Bästa hälsningar
  Mia

 6. Johanna Sjödin says:

  Hej caro,

  det var mig du såg på tårtkalaset. Nästa gång får du komma fram och hälsa 🙂

  Kram!

 7. obama says:

  Hej, jag förstår att du gillar stora kukar, själv hatar jag slappa fittor.. tyvär finns det ju gott om dem 🙁

 8. Lars-Erik says:

  Att vara rak med vad man gillar sexuellt har både en väldigt positiv och ibland en negativ sida. Jag har inga problem, naturligtvis, med att du eller andra precis som jag själv har personliga sexuella preferenser. Vi föds med olika storlekar på kroppar och kroppsdelar och kan knappast göra något åt det. Vi bör och ska om vi kan glädjas åt vår högst egna och personliga sexualitet. Att vissa blir provocerade av dina eller andras preferenser säger mer om deras trångsynthet än något annat.

  Att du , Johanna, ger en öppen och frigjord syn på sexualitet i denna tid av påstådd frigjordhet där gamla förlegade könsroller och pryd sexualitet bara förpackats i ny kostym och där det ibland förkommer mer av stereotypa roller än någonsin, är så befriande och du är en verklig förebild i din framtoning.

  Men samtidigt, det finns väldigt mycket osäkerhet speciellt bland ungdomar i hur den egna sexualiteten “duger”, hur den egna kroppen “bedöms” i egna och andras ögon i en genomkommersialiserad och sexualiserad kultur, ofta på helt sjuka premisser. Inte minst med tanke på porrindustrins påverkan på vad som är “normalt” och inte.

  Med det i åtanke, kan enbart konstaterandet att “stora” kukar är positivt om man tänker på genomsnitt och vad som är upphausat av porrindustrin förstärka en redan rätt sjuk bild av vad som är legio i en debatt som borde förstärka självförtroende och självkänsla bland alla som utan att vi tänker på det påverkas av en sjuk bild av skönhet, kroppar och sexualitet, och där skönhetsideal ofta blir liktydigt med silikon och opererade kroppar, extrem kroppfixering och där den naturliga kroppen och dess skönhet ses som onaturlig och något som ska döljas.

  Med detta sagt så njut av din egen sexualitet och vad du själv går igång på. Men hela bilden bör komma fram och tillåta allas vår olikhet som en tillgång och inte ett hinder.

  Stor, liten, trång eller inte – vad har det för betydelse i sammanhanget?

 9. JM says:

  Lars Erik

  Det är upp till varje enskild individ att hela bilden kommer fram. Vi glömmer allt för ofta den egna individens ansvar. Johanna måste kunna uttrycka sina egna åsikter utan att behöva lyfta fram alla andras.

 10. Christoffer says:

  Jag tycker det är fantastiskt roligt att läsa helt och hållet för att författarnas peniskomplex är i alla högsta grad genomskinligt. Haha

  Mvh/ Chris

 11. a says:

  kan ju förstå folk som blir upprörda. Jag som man blir less på att bli generaliserad som en mans gris som objektifierar kvinnor, även om man aldrig gjort eller gör det. För det blir ju alltid kommentaren om man ifrågasätter det här. och förstår inte varför man i media eller någon annanstans skall obejektifiera varken män eller kvinnor. Man borde ju arbeta för att ingen skall bli det istället för att öka objektifieringen av män bara för att det skall bli rättvist.

  Det jag ser nuförtiden är att män är mer oidentifierade än kvinnor i media och i sammhället. Killar pratar om sexiga kroppar etc men det har väll kvinnor också alltid gjort och drägglat efter vältränade killar på tv, brandmän, fysiskt attraktiva killar ? Varför skulle detta vara en typisk mans grej? Och även jämfört oss på andra sätt och kommenterat hur romantiska andra killar är i filmer är hur snygga de är hur begåvade etc. Aldrig riktigt förstått varför kvinnor tycker de är de ända som blir jämförda med orealistiska ideal hela tiden.

  Så ser inte riktigt underlaget för argumentet “nu jämför vi snoppar, för killar jämför ju oss”

  och nej jag har inte en minipenis för att jag för detta argumentet. Jag tycker bara att samhället blir ytligare och ytligare, för alla som lever i det, och det önskar det vore annorlunda.

 12. Stampelina says:

  Jag tycker inte att killen ska uttrycka sig så mycket om detta.
  Jag tycker att vi tjejer har all rätt i världen att diskutera och föredra olika kukstorlekar, när killar gör detsamma om kvinnors bröst. Han tycker att du ska få skit för att du gillar större kukar? Pfft, patetiskt. Då ska alla killar som gillar siliconpattar också få skit för det då. Det är ju fan en smaksak. Vill inte killar att vi ska bry oss om storleken på deras penisar så kan ju dom ta och sluta bry sig om våra bröststorlekar först.

 13. Dea says:

  Japp. Öppenhet funkar. Bra där, Johanna. Jag har samma taktik på ett personligt och känslomässigt plan, men jag har alltid haft svårt att vara lika öppen om det sexuella. Jag får väl ha dig som idol ett tag, det hjälper nog. 🙂

  Med risk för att vara dryg; Jag ser inte riktigt relevansen i att svara med vad man INTE tänder på. Då blir det ju jämförande i alla fall, liksom, och så sitter vi där och känner oss bedömda oavsett storlekar på diverse kroppsdelar.

  Och då borde jag ju skriva nåt visuellt/kroppsligt jag tänder på, men jag är tydligen så splittrad på det, jag kommer inte på något. Gitarrer? Räknas det?

 14. Lars-Erik says:

  JM : “Det är upp till varje enskild individ att hela bilden kommer fram. Vi glömmer allt för ofta den egna individens ansvar. Johanna måste kunna uttrycka sina egna åsikter utan att behöva lyfta fram alla andras.”

  Nu kan man väl ha olika åsikt om hur stor makt man som enskild individ i allmänhet har. När det gäller stereotypa bilder av män och kvinnor och vad som ses som positivt respektive mindre bra finns starka krafter som påverkar den bild man som uppväxande släkte framför allt formas av. Som vuxen borde finnas mer eftertanke men även här finns starka normer och påverkan som omedvetet formar oss.

  Både kvinnor och män objektivifieras idag. Att vi som sexuella varelser skulle kunna ställa oss utanför det är omöjligt. Jag hävdar att objektivifieringen sker mer än någonsin och att vi på alla sätt bör bekämpas.

  I vårt egna sexuallivs fantasier är möjligheterna obegränsade men så fort man blir en offentlig person måste man oavsett om man vill det eller inte, inser det eller inte, anstränga sig med att stiga utanför sin egen persons personliga preferenser och se att man påverkar andra. Johanna Sjödin påverkar andra i de media hon medverkar. På gott och ont.

  Att objektivifiera andra människor och därmed förminska dem är fel oavsett intention.

  Jag hävdar fortfarande; att endast konstatera vad man har för sexuell preferens när det gäller storlekar och form på kön utan att se hela bilden av den snedvridna sexualitet som finns i samhället i dag i namn av “frigjordhet” och “öppenhet” där bara stereotyperna förstärkts, är att elda på det som gör både flickor och pojkar och senare kvinnor och män osäkrare och ännu mer offer för en industri som vill tjäna storkovan på vår osäkerhet och vilja att förstärka yta och skydd mot omvärlden.

  I den frågan hjälper inte ett klämkäckt konstaterande att jag minsann har en personlig frihet att tycka som jag gör. Oavsett liberal inställning. I frågan om att vara människa är vi inte bara konstituerad som sexuell och biologisk varelse utan i högsta grad en social, klassmässig och kulturell varelse. Som ofta annars sprids de mest nedvärderande och bakåtsträvande fördomarna och värderingarna bland de mest utsatta grupperna när resurserna tryter som idag.

  “Den egna individens ansvar”. Det är kanske lätt för vissa att ta ett personligt ansvar. Andra kan sakna möjligheterna.

  Det är i det ljuset man bör se hela bilden och inte låta den egna frigjordheten förblinda helheten. Oavsett kukstorlek eller fittstorlek, i sammanhanget så ointressant och lite navelskådande och inte alls sexualpositivt utom för den lilla grupp man verkar i men som troligtvis lever i en ganska begränsad del av allas vår verklighet.

 15. Lars-Erik says:

  Ska naturligtvis stå: Jag hävdar att objektivifieringen sker mer än någonsin och att vi på alla sätt bör bekämpa det. 😉
  Samtidigt är väl frågan om inte män i allmänhet är ganska omedvetna om detta. Något som kvinnor blivit utsatta för så länge att det uppstått en motrörelse. Kanske dags för en gemensam kamp?

 16. Lasse says:

  Känsligt ämne eftersom det väcker komplex hos en del människor, precis som kommentarer om bröst kan väcka komplex hos tjejer. Beklagar att han tog ut sitt eget dåliga självförtroende på dig, trist!

  Själv tycker jag det är helt okej att du söger att du gillar stora kukar Johanna. Gör du det så gör du det. Och själv är man ju ruggigt medveten om hur olika stora tjejer är där nere. Om hon är stor som ett garage och man kan kasta in hatten där nere så är det inget jag vill göra om. Då avslutar jag det snyggt, med en vit lögn om det behövs. Det hände för något år sen.

  Jag har själv en medellång kuk tror jag, har fått höra att den är för grov av några. Och har varit förskonad att få höra att den är för liten, även om hon jag nämnde med garaget nog tyckte det. 🙂 Den dagen jag får höra det så får jag väl bita ihop och komma igen, alla passar inte ihop. Grov är ju inte heller nån höjdare, om damen är trång?

  Må så gott, hälsningar o kram till damen med fäbless för stora kukar 😉 🙂
  //Lasse

 17. apan says:

  Jag gillar enbart gigantiska bröst, tyvärr hör johanna inte dit.

 18. Andreas says:

  Så konstigt… Här har tjejer i alle år blivit objektificerade, man har pratat om storlek på både det ena och det andra på tjejer. Så står en tjej fram och pratar om att hon gillar stora kukar på killar hon ligger med. Då blir det ramaskrik min santen! Men ingen har tidigare reagerat på det sätt tjejer blivit behandlade på… Hmh.
  Hoppas du får uppleva många stora sköna kukar, Johanna! 🙂
  Och, oavhängigt av dina seksuella preferancer så tycker jag du är tuff som vågar stå för och säger vad du menar och tycker! 🙂
  “Bara död fisk flyter med strömmen”

 19. Grinig Gammal Gubbe says:

  Han har inget med dina sexuella preferenser att göra. Fast du har en väldigt ytlig syn på män verkar det som och det är tråkigt om än förståeligt.

  Men lite taskigt var det att hänga ut honom, fast bara lite. Jag hade nog gjort detsamma om jag fått et så rabiat mail från någon.

  Själv tänder jag på kärlek, personlighet och en djup hals! =P

 20. Grinig Gammal Gubbe says:

  Andreas m.fl. : Män har också blivit objektifierade i alla tider. I vissa tider och på vissa platser mer än kvinnor. Och precis samma ramaskri uppstår bland många kvinnor och en del män hela tiden när kvinnor objektifieras.

  Penisstatyer och venusbilder är inte till för att verka som ideal för människor utan som just objekt att spegla sin sexualitet mot eller som fruktbarhetssymboler.

 21. ian says:

  johanna har ju jättefina bröst

 22. Tobias says:

  Jag har liten snorre. Längsta Relation några månader Annars Bara Veckor Dagar. Nån enstaka Månad, mest ensam. Ser Bra Ut. Ingen Tvekan om varför ensam. Val, träffa man i samma sittvision. Köpa sex. Träffa leidy boy. Johanna mitt liv blir inte bättre av att ingen kan tillfredsställa dig. En mindre av att du blir tillfredsställd av din 30 cm prins. Onanera går an när jag inte kan somna. Johanna du är min hjälte du gör mig till existent. Det är förvisso inte männens fel att kvinnor väljer låglöne yrken. Sminkar sig, gör sig till, Att Amelilja har kvinnor på första sidan och inte män. Träffar du din prins måste du dela honom med flera kvinnor. Så ser din värklighet ut. Det vi har gemensamt är att ingen av oss kan bli tillfredställda eller lider brist. Förutom att vi står för sanningen och respekten. Det man inte vill! säga, men säger gör ont. Det man måste säga! 0ch säger är respekt. Gör bara ont för stunden. Det gör rent av bra att få veta mörker. så får man leta ljus på annat håll. Livet är orättvist. Respekt är rättvist. Tack för att du röjer mark. Ensam lycklig stark och visare (Bekräftelsen). Vägval ju förr dess då bättre. Lycka till. Prinsen men inte din.

 23. Daniel says:

  Det var inte bra skrivit ifrån männen som skickade mejlen men deras poäng och vad de menade var troligen inte att de var emot att du johanna gillar stora kukar. Jag tror de menade att det var elakt och ett påhopp att säga små kukar är osköna bland annat. Jag kan ta ett exempel. Om jag sitter vid ett bord. Då är det opassande om en tjej sitter och pratar med en tjej vid samma bord(som går i samma klass) om att killarna i deras klass är fulla samtidigt som jag hör det.

 24. Daniel says:

  Menade ful inte full. För övrigt är din bra blogg tycker jag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *