Stora kukar

Det har ofrånkomligen gynnat mig att prata om att jag tycker om stora kukar. Det har gjort att jag har kommit i kontakt med oproportionerligt många storkukade personer som jag kunnat ha sex med. Att vara öppen med att man gillar välhängda könsorgan är inte märkligare än att vara öppen med att man tycker om vaniljsex. Att jag blir kåt av stora kukar är en del av min sexualitet och jag önskar att fler kunde vara mer öppna med vad de uppskattar sexuellt.

Många storkukade har blivit förvånade när jag förklarat hur mycket jag tycker om stora kukar. Det finns nämligen en föreställning om att småkukade är sköra och måste försvaras, men om sanningen ska fram menar de flesta att kukstorlek inte spelar någon roll, så frågan är om det finns något sådant behov.

Småkukade personer har försvarats på storkukade personers bekostnad vilket nog har bidragit till att en del med stora kukar blivit förvånade när någon uppskattar vad de har att erbjuda. Det händer att de ber om ursäkt för sig själva och förklarar att det finns nackdelar med att ha stor kuk och nämner alla de saker som sexrådgivare brukar dra upp när små- eller normalkukade personer vill få bekräftat att de är normala och duger som de är.

Storkukade personers  erektioner kan vara mindre hårda i och med att det är mer som ska fyllas med blod. Stora kukar ”växer” inte lika mycket procentuellt. Stora kukar kan skapa oro – tänk om det gör ont? Stora kukar går inte alltid in till roten. Mot den bakgrunden är en hård mindre kuk med en imponerande procentuell ökning från slakt till erigerat tillstånd, som ej skapar oro och som enkelt glider in till roten att föredra. Det är den bild många sexrådgivare har förmedlat i tron att storkukade alltid har blivit överbekräftade och därmed kan hantera att man stryker personer med mindre kukar medhårs på deras bekostnad.

Jag frågar mig vilka kvinnorna som öppet pratar om hur mycket de gillar stora kukar är. När Veckorevyn frågade mig om jag ville berätta om min fäbless för stora kukar sa man att det hade varit svårt att hitta en kvinna som hade en sådan och kunde tänka sig att redogöra för den.

När kvinnor säger någonting positivt om stora kukar är det nästan alltid inlindat och de tycks känna något behov av att be om ursäkt för att de har den böjelsen. Det är mindre laddat att uttrycka att kukar i allmänhet är äckliga än att stora är trevliga. Jag blir upprörd när kvinnor uttrycker att kukar är äckliga och kan med gott samvete säga att jag tycker om kukar mer än det allra flesta. Det finns ingenting som säger att man inte kan ha en dragning till stora kukar och samtidigt gilla kukar i allmänhet.

39 reaktioner på ”Stora kukar”

 1. Instämmer i det du säger. Jag blir också lite förvånad när jag får höra det, eftersom jag mest fått uppleva nackdelar med stor kuk. Jag har fått dåliga avsugningar (tänder som skrapar på kuken för att de inte kunnat öppna käken tillräckligt, tjejer som knappt kunnat ta in mer än en tredjedel av kuken i munnen), och råkat ut för tjejer som bara velat knulla i missionären eftersom det ”är den enda ställningen som inte gör ont”. Ge analsex har jag fortfarande aldrig fått testa av samma anledning – folk som sagt sig gilla analsex i största allmänhet har sagt nej till just mig för att min kuk tydligen är för stor.

  Så i min personliga erfarenhet så har stor kuk mest inneburit många nackdelar. När min kukstorlek kommenterats av kvinnor jag haft sex med har det mest varit i samband med att hon klagat över att den stora storleken är jobbig på ett eller annat sätt ‘(jag kan inte suga av dig, det gör för ont i käken’ ‘nej du får inte knulla mig bakifrån, det gör ont’). Lägg till det alla kukstorlekssamtal där alla ska sitta och säga att kukstorleken är oviktig, att män med små kukar är att föredra för att de försöker hårdare osv, så har jag fått inpräntat i mig att min stora kuk snarare är någonting negativt än positivt för de flesta personer.

  En annan möjligen intressant nackdel är att folk ibland verkar tro att jag är någon slags pervers jävel som går omkring med halvstånd eftersom där är en tydlig utbuktning i byxorna även när jag är slak. Har ingen aning hur många som tror det, men har fått frågan diskret från vänner vid några tillfällen, som dragit mig åt sidan och frågat ‘dude, går du omkring med bånge??’

 2. Jag har alltid gillat potatis och jag blir väldigt upprörd när andra tycker potatis är äckligt.

 3. ”Jag frågar mig vilka kvinnorna som öppet pratar om hur mycket de gillar stora kukar är. ”

  Varför ska dom fram i rampljuset? Vilka bra effekter har det?

  De som gillar stora får väl gilla det, varför ska allt upp till ytan? Du förstår att väldigt många män kommer att må sämre om alla kvinnor fritt skulle säga vad de allra helst föredrar. Är det värt det?

  Är du en sån här som tycker att ALLT ska fram annars lever vi inte i ett land av yttrandefrihet eller är du bara bitter över ditt eget utseende och vill hitta något som kan såra så många män som möjligt genom att säga att sanningen ska fram?

 4. Jag kommer att fortsätta prata om att jag gillar stora kukar dels för att jag gärna vill ligga med välhängda män. Jag kommer också fortsätta berätta att BDSM-sex inte är för mig så att de som verkligen vill ha det vet att jag är fel person att ligga med.

  Om kvinnor är ärliga så menar ju de flesta att storleken inte spelar roll.

  Jag älskar mitt utseende.

 5. Om jag säger att jag gillar starka kvinnor kan ju faktiskt alla de medfött svaga där ute känna sig rätt trampade på. Om jag säger att jag föredrar intellektuella så känner sig de som aldrig förmått att läsa en bok sig antagligen kränkta. Om jag är öppen med att jag gillar kvinnor med god klädsmak och egen ekonomi trycker jag ned de som alltid levat på sin man och dessutom är lite för färgblinda för att få rätt kulör på scarfen. Om jag vill ha kvinnor som är lite att ta i så gör jag illa de som är smala eller rent av knotiga. Föredrar jag en gladlynt med en sådan där östeuropeisk uppnäsa så exkluderar jag alla de konstant nedstämda som fötts med ”indiannäsa”. Gillar jag de som kan prestera en bra avsugning så är jag dötaskig mot de som inte orkar, kan eller vill.

  Visst är det så va?

  Nä så tycker faktiskt INGEN, utan alla tycker att jag och alla andra (MÄN) måste få framföra vad man uppskattar sexuellt som estetiskt.

  Det är bara de alltmer tröttande småkuksmännen i sin diskussionsgräddfil som tar för givet att de borde kunna få välja och vraka likt ur en postorderkatalog kring vad de vill eller inte vill höra.

  När jag var i tonåren var jag smått besatt av riktigt korta kvinnor med rejäla bröst och tilltagna höfter. Jag var pinsamt och dregligt enkelspårig och tjatade en hel del om min preferens. Jag har inget minne av en enda situation när någon kvinna opponerade sig eller reagerade påtagligt negativt på det. Däremot har jag knappt varit med om att kvinnor någonsin fått prata om mäns könsorgan utan att BÅDE män och kvinnor börjat kvida och gnälla.

  Mest män GIVETVIS!

  Du kommer aldrig att var bäst för precis alla (eller ens de flesta) oavsett vilken jävla kuk du har. Du kommer antagligen inte ens att DUGA åt en näklans massa människor. Vi sorteras dagligen bort av skäl vi inte kan råda över och vi får dagligen höra att ett attribut vi inte har är attraktivt. Det enda man liksom kan göra är att lära sig leva med det. Det har alla vid sidan om småkuksmaffian dessutom lyckats göra.

 6. Gillar din inställning och jag tycker mig också ha märkt att många kvinnor verkligen vill ha en stor i sig. 😀

 7. Märkligt att det alltid är fokus på mannes storlek, tjejer skiljer ju lika mycket med. Jag tror inte tjejer skulle uppskatta om killar pratade lika detaljerat om deras kön och vilken storlek de vill ha på det. Kanske är det så att tjejer med slapp fitta vill ha stora kukar?

 8. Jag är bög och älskar stora kukar. Kanske inte att bli påsatt med.Då föredrar jag en lagom. Men att leka med och suga på så en stor kuk mycket mer upphetsande. Det går att träna upp sig så att man kan ta den djupt,men det kan vara svårt i början.
  Jag tittar också på bulor i brallan..De är mysigt,men man får ju vara lite diskret.

 9. Tack för din kommentar!

  Många är så penetrationsfixerade att de glömmer att man kan bli mer kåt av en stor kuk och att det kan vara mer upphetsande att ge oralsex om det är en utmaning. Det behöver inte vara pusselbygge!

  Även roligt när personer uttrycker att en kuk ska vara lika stor som en fitta är djup när det finns en analöppning som mycket väl kan omsluta större saker om man är van vid anal beröring.

 10. Jag ser att någon här inte gillar att man pratar om stora kukar. Själv har jag en ganska liten,men jag vet att den duger. Så inte behöver ni känna er kränkta för att några tycker om stora kukar. Jag har haft jättefin sex med män som har helt ordinär utrustning. Älskogens kvalitet sitter inte i kukstorlek, MEN somliga,jag bl.a, tycker det är upphetsande med en STOR, GROV

 11. Men det är alltså inte okej att hävda att man föredrar rakade ben enligt ditt nyaste inlägg. http://johannasjodin.se/2011/12/22/myten-om-hur-orakade-kvinnor-tas-emot/#

  Själv tycker jag att bägge sakerna är precis lika självklara och det är synd att du inte följer ditt eget exempel utan istället påtalar att ”Jag hade föredragit om han hade hållit käften” just när det kommer till Din kropp istället för alla andras.

  Nu får du allt tänka till en del.

 12. Du gör uppenbarligen ingen distinktion mellan att uttrycka en preferens i offentliga sammanhang och att tala om för någon att den borde var någonting annat. Klarar inte av denna antiintellektualism mer.

 13. Hamnade här för att jag googlade ”stor kuk”. Med tanke på att jag är en heterosexuell man på 40 år kanske det var lite oväntat men det är ett resultat av jävligt jobbiga problem.

  Om du har funnit vad du njuter av så är det toppen. Att du skriver frispråkigt om detta är inte märkvärdigt på något sätt (eller, borde åtminstone inte vara det). Egentligen är ju målet med ditt skrivande att få mer njutning och det är väl något världen behöver mer av. Inte mindre.

  Svenskar är världsmästare i att bli kränkta och även om det är sjukt jobbigt att läsa dina texter skulle det aldrig falla mig in att fälla en dum kommentar. Det är dina värderingar och ditt liv. Ingen har någon rätt att kränka dig på grund av att du berättar om dina drömmar, fantasier och mål. Så länge du inte kränker någon annan individ själv. Nu har jag bara kollat din blog som hastigast men det verkar du ju inte göra så då är ju allt coolt.

  Men…

  Jag som då har en helt annan synvinkel än du har kommit till en anna slutsats. Jag fick på ett ganska brutalt sätt veta att jag hade liten snopp när jag var sju år. I duschen på första gympapasset i skolan så började två grabbar att peka och skratta. Efter några sekunder spred det sig och det slutade med att jag satt naken bakom dörren och grät. Sedan blev jag mobbad även för att jag var tjock och rödhårig. Värsta minnet var när några grabbar i högstadiet slet av mig kläderna för att visa min lilla snopp för tjejerna.

  Det var lite uppförsbacke innan jag vågade närma mig tjejer vill jag lova. Men när jag var 18 tog jag tag i saker och började träna och ta hand om mig. Tre år senare var jag själv personlig tränare och var mycket vältränad. I denna veva började jag träffa tjejer men mina komplex levde kvar och jag hade det otroligt jobbigt varje gång. Jag bet dock ihop och började studera sexkonsten. Åkte till Stadsbiblioteket och läste alla böcker i ämnet. Jag var helt övertygad om att kunskap kombinerat med stark sexlust och intelligens måste kunna ge bra resultat. Det gjorde det, och efter två år gifte jag mig faktiskt. Men tror du komplexen försvann? Nix. De var snarare starkare än någonsin. Jag började överkompensera i allt jag gjorde.

  Nu, när jag är 40, så har jag toppjobb med 100k/månaden, ser ganska bra ut, har snygg fysik och jag har väldigt många vänner. Jag är gift för andra gången och har barn.

  Men…komplexen för min penis släpper inte. Det finns långa perioder där sexet funkar bra även om jag vantrivs med min snopp. Men ibland så faller jag igenom där livet känns helt hopplöst. Den rationella delen skriker åt mig att sluta, men det är som att detta komplex sitter kodat i generna. Vad och hur jag än gör så släpper mitt peniskomplex inte taget.

  Min nuvarande fru har sagt att ”klart man vill ha stor” osv. Detta hände dock innan vi var ihop. Så var det med min andra fru också. Likaså alla mina tjejkompisar. Så även om du kritiserar medias dravel om att ”storleken kvittar” osv så är min bild helt tvärtom. Överallt så får jag det bekräftat att ”storleken har betydelse”. Precis överallt. Inte bara av tjejkompisar och flickvänner. Även så i filmer, tidningar och böcker.

  Så jag tycker inte det gullas speciellt mycket med oss småkukade killar. Jag har blivit så mobbad och även dissad av tjejer, och det av en sådan magnitud, att jag tvivlar på att samtliga välutrustade killar sammanlagt i Sverige har upplevt mer elände än mig.

  Jag finner mig dock i detta. Det finns ingen naturlag som säger att alla är lika bra. Därför håller jag mina problem för mig själv (IRL) och skulle aldrig bli sur för en artikel som din. Däremot blir jag ledsen såklart. För jag vill också ha en stor penis.

  Till slut är ju allt individuellt och man ska helt enkelt försöka undvika att göra generella utlåtanden (som sexrådgivare är experter på). Alla har sina önskemål och så är det med det. Däremot är det förjävligt när man trycker ner någon för dennes utseende oavsett om det är för att snoppen är för liten eller för stor. Båda sakerna är lika illa.

  Mvh

 14. Jag hade min första riktiga-stora-kuk-upplevelse i helgen. Spännande minst sagt! Men jag undrar en sak, den blev inte alls lika hård som kukar jag mött tidigare. Är det så det är?

 15. Jag reflekterade aldrig kring om det var sexigare eller inte, däremot var ju kombinationen av riktigt stor och lite mindre hård besvärlig när den skulle in om man säger så… Men är det vanligare att större är mjukare?

 16. Som en mindre välutrustad (liten pitt slak och medelstor stake i uppretat tillstånd) måste jag säga att det där tröstsnacket om att ”storleken inte har betydelse” är ganska provocerande. Det hjälper inte.

  Självklart är det så att i penetrationssex spelar storleken roll och självklart är storleken spännande rent visuellt. I själva sexögonblicket är de sakerna dock i praktiken överspelade för då går det lätt att ha kul. Jag har inga problem med sex och kärlek. Det går bra och de kvinnor jag bonkat med verkar ha haft lika kul som jag och jag får nästan tillräckligt mycket sex. Däremot har jag problem med raggning – jag har dålig självkänsla kukmässigt. Jag kan inte sprätta som en tupp där andra kan, för det skulle kännas som falsk marknadsföring. Det är synd, för det skulle vara roligt att delta i spelet.

  Ur en litenpittsynvinkel är badhus och nakenbad ett problem. Det tycker jag illa om att det är, men det är det.

  Ur en medelstakstorlekssynvinkel så spelar tajtheten stor roll. En del kvinnor och jag är inte kompatibla penetrationssexmässigt, tyvärr ingår min nuvarande fasta flickvän bland dem. Hon har stor fitta, jag har liten kuk. Vi har bra sex ändå, men har inte så kul penetrationssex. Kama sutra har en del att säga om just det här!

 17. De flesta kvinnor vill ha och klarar av att ta emot en STOR kuk. Men många som är vana vid att de behöver en kudde under baken får taga bort den när de får en kuk som fyller upp fittan bättre. Men det gäller att vara aktsam när slidan inte är tilräckligt djup. Med ett gott samarbete gåt allting.

 18. Jag måste säga, efter några veckors prövande, att det här med att vara med en stor kuk är hmmm…speciellt! En helt annan typ av sex faktiskt…

 19. Jag undrar hur lång en Kuk behöver vara för att den ska räknas som över medelstor? Kanske är svårt att svara på dock…

 20. Den stora skillnaden är ju at det inte bara är att tuta och köra för då skulle i alla fall jag gå av på mitten… Det krävs rejäl uppvärmning för mig. Sen blir ju allt lite annorlunda, iaf med den jag är med nu som har så dj stor, suga är helt annorlunda (blir typ slicka), och man måste tänka sig för (han med) vilka ställningar vi kan köra och hur hårt. Sen är det en sak som är svår att förklara men det känns lite som om man är i en porrfilm, hehe. Har förklarat lite mer iaf!

 21. Jag är man på drygt 40 och har liten kuk. Det är inget jag lider av nu. Jag har och har haft mycket och bra och kul sex med häftiga tjejer och killar. Dock lade det en del hinder för mig när jag var ung. Möjligen har liten kuk den fördelen att man tvingas tänka till kring vad som verkligen betyder något och lära sig lägga sina nojor åt sidan och kanske jobba lite mer med andra sidor hos sig själv. Däremot tror jag att snacket om att ”storleken spelar ingen roll” snarare är kontraproduktivt även för småkukade eftersom det så uppenbart, på något rent primitivt plan upplevs som hyckleri. För jag tror, i alla fall om jag ska utgå från mig själv, att även heterosexuella killar gillar stora kukar mer än små. Oavsett eventuella krångligheter vid samlag så ser en stor häftigare ut än en liten.

  Jag och min tjej träffar ibland andra män som hon har samlag med och med vilka även jag ibland leker en del. Vi väljer uteslutande män med stor penis, det är ett absolut krav som står högre än alla andra urvalskriterier. I början av vår relation körde även hon med snacket ”storleken spelar ingen roll”. Nu behöver hon inte göra det längre. Det är lite fascinerande att iaktta den förändringen i attityd hos henne, som har skett när hon har märkt att det är acceptabelt att åtrå och njuta av stora kukar. Det – om inget annat – bevisar att det politiskt korrekta snacket om storlek är bullshit.

  De så kallade proffs som i media uttalar sig tröstande kring storleken och dess avsaknad av betydelse bör sluta med det, för det hjälper definitivt ingen småkukad kille. Ingen tror på det ändå. Vi vill kanske tro på det, men djupt inom oss inser vi alla att det är fel, att det är lögn och hyckleri. Bättre då att lära småkukade killar hur de kan utvekla andra sidor hos sig själva och lära sig trivas och funka med den kuk de har.

 22. Bör man så att säga be om ursäkt, eller åtminstone varna en tjej om att man har liten, innan man hamnar i säng? Det känns töntigt, samtidigt som man slipper vara med om en pinsam besvikelse. För det är pinsamt, tro mig.

  Lillen

 23. Tjejer har allvarliga mentala problem.ni tänker med fittan.är man så hjärnskadad så att man värdesätter en kille efter hans kukstorlek så är man skadad.pajas johanna

 24. Det är väl inte mycket att göra åt sin storlek själv har jag ingen jätte. Men jag kan trycka på hårdare och snabbare och använda tungan bra. Sen att just du gillar stora kukar är väl inget att störa sig på. Det finns många tjejer i världen är sambo med en av dom.
  Att 1 % av kroppen tar 100% av tankarna det finns mycket annat som går att förändra om man vill

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *