Människor som vill bestämma över din kropp!

För några dagar sedan skapade jag ett konto på dejtingsajten Victoria Milan som vänder sig till personer som på pappret är monogama på grund av hur jag ser på alla sajten lyckats uppröra och för att jag ville se den inifrån. Man kanske måste vara monogam för att tycka att det är naturligt att vilja begränsa vilka andra får ligga med. Jag tycker om mig själv, men jag tror mig inte ha sådana kvaliteter att jag har någon som helst rätt att fråga personer om de kan tänka sig att bara ligga med mig och få dem att lova mig det. Din kropp är din och vad du vill göra med den får du ta med dig själv. Vilka du vill omsluta eller penetrera angår inte mig.

De som vill stoppa sajten eller bara är upprörda i allmänhet över fenomenet otrohet skriver att personer som ens överväger att vara otrogna borde göra slut. Att ligga med någon annan är elakt men att meddela personer att man inte längre vill ha dem i sitt liv är tydligen inte elakt alls. Att göra slut med personer till höger och vänster är kanske enkelt för dig, vad vet jag, men utgå inte från att alla tycker att det är ett enkelt beslut för alla.

De upprörda föreställer sig också att det är en enkel sak för alla att tacka nej till sex. De upprörda vet att de aldrig skulle kunna klara av att vara otrogna, men tror av någon anledning att de vet vad som driver människor att vara otrogna. De är också övertygade om att personer som är otrogna vill att sitt nuvarande förhållande ska ta slut. Om det vore så enkelt att göra slut som en del vill göra gällande och om de otrogna ville att det skulle ta slut skulle de gissningsvis göra slut. Det är klart att den som är otrogen känner till att förhållandet riskerar att bli historia om han eller hon blir påkommen, men det innebär inte att han eller hon vill bli upptäckt eller att det ska ta slut. De som brukar vilja att det ska ta slut är de som blivit ”bedragna”. Otrohet är en realitet och det är inte så svartvitt som ni vill göra gällnade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *