”Hur mäter man kuken?”

Genom Aftonbladets förstasida ser jag att tidningens sexualupplysare Linn Heed har fått frågan om hur man mäter en penis storlek. Längd förmodar jag. Den frågan är befogad med tanke på de många män som tycks vara oförmögna att mäta sina könsorgan korrekt. Svaret på den motiverade frågan får dock bara PLUS-medlemmar ta del av. Det kostar 19 kronor i månaden. Hade jag varit det hade jag naturligtvis avslöjat Heeds svar, men som tur är råkar jag utan att ha en penis veta hur man mäter sådana. Många gånger är mitt ögonmått mer nära den exakta kukstorleken än den siffra männen själva uppger.

Gratis är gott, därför tänkte jag erbjuda gratis rådgivning om detta. Den som vill får gärna donera 19 kronor eller en valfri summa efter samvete, men det är helt frivilligt. Här tvingar vi inte någon till något.

Köp ett måttband om du inte äger ett. Hårda plastlinjaler är inte att rekommendera. Det sägs att de flesta kukar har en minimal böjning åt vänster.

Nog om det. När du mäter ska du ha ett riktigt trevligt stånd. Om du vet med dig att ditt stånd är hårdare om du inte har ejakulerat på några dagar kan det vara en god idé att mäta efter en kortare period på högst några dagar utan utlösning, men det väljer du själv. När du ordnat ditt idealstånd utifrån dina förutsättningar greppar du måttbandet. Mäter gör du från ovansidan. Lägg den ena måttbandskanten mot roten och håll fast den med tummen. Obs! Du ska inte banka in måttbandskanten i underhudsfettet, det är den del som kan penetrera som är intressant. Dra ut måttbandet från roten tills det täcker ovansidan av ollonet. Lägg måttet på minnet. Lycka till!

17 reaktioner på ””Hur mäter man kuken?””

 1. Givetvis mäts en manslem på samma sätt som en kattsvans – från rövhålet till spetsen.. Därför har alla män minst 20-30 cm ;P

 2. Thomp@: Jo, snittet blir ett annat när män uppger sin kukstorlek, men tydligen förekommer det också att kvinnor med B-kupa säger att de har D-kupa etc.

  Gustav 🙂

  Lollo: Det verkar bökigt, men jag är i alla fall intresserad av delen som kan penetrera.

  Kommentar på Facebook:

  Den metod du föreslår är kanske den som ger det mest relevanta resultatet för den som ska bli penetrerad av kuken i fråga. Men när man gör vetenskapliga undersökningar av kuklängd försöker man använda en mätmetod som …ger konsekvent samma resultat, oavsett vem det är som mäter – alltså högre reliabilitet på bekostnad av datamängdens relevans för eventuell tillämpning.

  Man använder därför gärna en hårdare mätsticka och pressar den hårt mot blygdbenet, så att den mängd underhudsfett som finns där ska tas bort ur ekvationen så mycket som möjligt."

 3. Jo så är det nog, men hur jag än gör får jag strax under en extra cm med måttband, det kan inte vara helt rimligt? Jag misstänker att några fantasimått som cirkulerar därute uppmätts med just måttband…

 4. Du skriver att det är de del, som penetrerar, som är intressant? Undersidan går ju också in! Tänk dig en banan, eller en böjd dildo? Hur mycket har penetrerat, när hela är inne? Dildon säljs väl med måttet, som i det här fallet representerar undersidan, av penis? Vi killar med uppåt böjd penis, har ju fler centimeter, på undersidan? På mig är skillnaden stor, om jag tex tar foto, på den, så lär jag ju ta foto, på undersidan, med allt synligt, och en linjal, på den, för att visa min storlek. Du skulle säkert inte ifrågasätta fotot? It`s there what ever you say!!!

 5. Nu har jag läst mer av din blogg. Jag e den som pratar, om bananen.. Förstår att du gillar stora.. Är bara så sugen, på att lösa mätnings problematiken, med böjda penisar. Ha det bra, och du kan skriva email, till mig om du vill..

 6. Vänta nu! Spelar storleken någon roll? är det inte kanske så att hur jag använder den är minst lika viktig?
  Jag tror att snoppen bara är en del av en skön älskog och att om leken ikring varit god så duger nog storleken hur den än är. Hårdenheten är en funktion av behovet mätt emot din förmåga att locka om vi skall blanda in matte och absoluta tal.
  Grejen borde vara hur och till vad vi använder, hjälper och nyttjar varandra tror jag
  Marvin

 7. men lilla gumman, banta, du har så feta lår, fet mage usch visa dig inte ditt ansikte ser ut som nån har spytt på dina bröst är as små och du är ful hela du stick omg *spy

 8. Jag mäter min kuk med en tumstock för då blir det oftast rätt. Jag mäter ovanpå min kuk och till ollonets början. Jo om du vill veta är min kuk 21 cm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *