Trånga fittor

Det går inte att skriva om kukstorlek utan att ett antal män blir förbannade så jag tänkte att vi skulle prata om trånga fittor istället men inte för att i jämställdhetens namn göra också kvinnor förbannade om någon trodde det.

Det är ofarligt att säga att trånga fittor är trevliga eller att föredra. Kvinnor kan ta att trånga fittor är trevliga. De föreslår inte att de personer som uttrycker det slutar att göra det. Inte heller försöker de argumentera att de personer som är av den uppfattningen har fel i sak, att det minsann räcker med ett underliv vilket som helst.

Jag brukar säga att det som kännetecknar män är att de försöker göra det bästa av sitt utseende utifrån sina förutsättningar medan kvinnor eftersträvar att leva upp till en idealbild omöjlig att leva upp till. Jag tycker att det är en sund inställning att se till vad man har och utgå i från det istället för att drömma om den där längre kroppen man inte har. Hur man hanterar sina könsorgan får mig att omvärdera den synen en smula, men vad gäller helhetsintrycket finner jag ändå att den stämmer ganska väl överens med verkligheten.

Hur som helst så spelar inte ditt könsorgan någon roll innan något fått syn på det (och inte efteråt heller om du inte menstruerar som sagt). Om du inte får ligga har det inte med din kuk eller fitta att göra.

24 reaktioner på ”Trånga fittor”

 1. Tycker själv att det är underbart att ligga med kvinnor som fött barn och därmed inte omsluter mej hårt. Det ska inte vara som att borra i Hallandsåsen när man knullar, det ska vara som när en båt glider in i hamn. Alltså är kvinnliga knipövningar i min värld kontraproduktiva!

 2. Att vara trång är inte synonymt med att vara nästan ogenomtränglig. Att vara trång är att ha kontroll över sin fitta och att kunna använda sin fittmuskelatur. Detta förusätter att fittan inte är slapp givetvis. Måste du "borra" är nog torr ordet du söker.

 3. Johanna skrev;
  "Kvinnor kan ta att trånga fittor är trevliga. De föreslår inte att de personer som uttrycker det slutar att göra det."

  Frågan är väl kanske ändå varför en kille skulle säga en sådan sak (och jag tror somliga kvinnor skulle undra samma sak). För att alla med tjejer med tajta fittor ska flockas kring honom samtidigt som de lösfittade lämnar bordet? För att bara uppdatera grabbgänget om att det skulle sitta skönt med lite tajt fitta? För att bara lite apropå tala om vad han råkar gilla sexuellt? Inget av det känns helt socialt meningsfullt och jag kan tänka mig att kvinnor skulle undra vad en sån snubbe håller på med, vad vill han uppnå?

  Johanna skrev:
  "Man kan föreställa sig att kvinnor som fött barn skulle kunna bli ledsna när män säger att underliv som ett barnhuvud inte passerat är att föredra (inte lika dramatiskt givetvis)"

  Jag tror en hel del kvinnor skulle bl upprörda (av olika anledningar) av en sådan kommentar.

  Johanna skrev;

  "Det är till exempel okej att säga att mensfittor är obehagliga."

  Jag vet inte om alla tycker det är okej uttrycka sig på det sättet (återigen hur, i vilket sammanhang och varför säger man en sån sak?). Sen tycker jag jämförelsen haltar i lite ifråga om utsatthet, en mensfitta är inte alltid en mensfitta men en mindre kuk är alltid en mindre kuk. Det borde vara olika laddning i de två företéelserna vilket ger olika reaktioner.

 4. Män har all rätt (moralisk) i världen att uttrycka att trånga fittor är trevliga. Jag vill verkligen inte leva i ett samhälle där folk räds att berätta vad de tänder på. Om någon säger att den gillar trånga fittor för att provocera eller för att denne vill bli uppraggad – jag kunde inte bry mig mindre.

  "Jag vet inte om alla", jag hoppas att du skämtar. Jag kan garanterat hitta några stycken som inte tycker att det är okej att snacka om mensfittor på det viset, men det förändrar INGENTING.

  Det ena är mindre laddat för att vi förväntar oss att kvinnor kan hantera mäns preferenser, till och med när det handlar om äckelkänslor. Jag har aldrig uttryckt att små kukar är äckliga, det räcker att säga att stora är att föredra för att folk ska spåra ur fullständigt.

 5. Jag är man och jag har vid något tillfälle haft lust att påpeka att fittans trånghet också spelar roll. Dock var min lust att säga så kommen av en något annorlunda anledning än den anledning du tar upp som självklar här. (Ungefär: Att mannen blir provocerad av att kvinnor har åsikter om något de inte borde ha åsikter om).

  Jag kände snarare att jag ville påpeka en obalans i diskussionen. Om någon säger frasen "storleken spelar ingen roll" så tänker man väl ändå genast på en kuk men inte på en fitta, eller?

  Jag är ju äldre än du och det kanske spelar roll här. Men jag vet inte hur många tv-program jag sett där man diskuterat storleken på kukar och om den spelar roll men jag har aldrig sett något där man diskuterar fittans trånghet (utom som jämförelse vid prat om analsex).

  Min upplevelse är att tjejer helt oreflekterat pratar om kukars storlek i blandade sällskap medan män undviker att säga något om fittans mått i ett blandat sällskap. Just den, av mig upplevda, obalansen kan jag reagera på.

  Ha de gott /Terry

 6. Tror att män vill drömma om att dom knullar oskulder, därför ska det knipa. Framför allt: vi har olika preferenser, är det inte vackert?

 7. Ja, det kan ju inte vara så att män generellt tycker om att det kniper för att det är skönare, det måste ju vara att de på något sätt kopplar det till någon som aldrig har haft sex förut och blir upphetsade av det. Rimligaste förklaringen.

  1. En lite mindre kuk eller kanske inte så känslig tycker kanske om en mindre fitta som kramar om lite mer.

 8. Jag försökte raka den detta år. Det blev fem försök (ungefär), men jag gav upp. Det kliade som bara den (tänk deodorant i nyrakad armhåla) och det såg inte bra ut med alla sår och röda prickar (trots brännande aftershave).

 9. Det intressanta i detta tas ju inte upp:
  Kvinnor som har fött barn och blivit lite "slappa" i underlivet har vanligtvis vunnit så otroligt mycket annat. T.ex. ökad känslighet vid beröring a.k.a. lättare för att få orgasm. Kroppen utvecklas vid graviditet (enligt min egna högst begränsade undersökning), och bryts ned.
  Men det klart, det var ju inte så tokigt att ha en trång fitta att tillgå. Å andra sidan, vi har bättre sex nu efter några graviditeter.

  1. Det finns asiatiska örter som faktiskt efter en tids användande ”drar ihop” underlivet. Faktiskt.

 10. Mmm intressant läste en jävligt bra avhandling i ämnet(typ hon berör det iaf) Secret Sekret av Elinore Lind'en Strand. Den kirurgi som erbjuds män (kukar) går ut på att på olika sätt förstora (förutom omskärelse då) För fittor erbjöds olika typer av föminskningar/stympningar. Trista fakta

 11. Jag tycker inte att det är så stor skillnad på trånghet före och efter graviditet, det som dock är en helt vansinnig skillnad är ökad känslighet efteråt, som nån sa ovan.

  Muskulaturen blir ju heller inte förstörd, har man bra muskler från början kommer man vara tajtare efter att man fött barn än den som hade mindre tränade muskler som inte fött barn.

 12. Att sexvar man är svårt. Alla sk prestationskrav. Kvinnligt och mannligt. Sex och sexnjutning är till för båda välbefinnande. Jag vill dett himla mycket, men. denna hårda mannliga och kvinnliga attityd stör mig. Jag vill sex. Kan ej få detta då dessa hårda attityder gäller. Människor emmellan bör lyssna och ge och ta i samtycke. I värme, vänskap och sex i den form som bägge vill. Det är dock svårt då allt är så tabubelagt för andra. Jag gillar människor, och vill gärna. Hasse

 13. Sex är var människas innerliga önskan och ensak om människan inte vill dela med sig av det vackra och njutbara..Hasse

 14. Bob Dylan: ”I was so much older then, I´m younger than that now..!”
  Vissa av oss kommer till den insikten!

 15. Är själv välutrustad (20+)och uppskattar egentligen mest den stora o djupa fittan. Mina orgasmer blir osedvanligt starka och det lär sammanhänga med att utlösningens liksom hämtas i prostatan … med en trång o inte så djup mus blir stötarna i botten så intensiva för kukhuvet att utlösningen dels kommer snabbare och dels blir ytligare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *