Du gör mig obög!

Varje gång jag loggar in på en sexkontaktsite dröjer det bara någon minut innan jag har ytterligare tjugo olästa meddelanden i inkorgen. Det kan förklaras med att det som regel går en kvinna på tio män och att de som tar kontakt föredrar att skriva till personer som är inloggade.

För homosexuella män råder det ingen brist på män att ta kontakt med, värre är det för homosexuella kvinnor. Det förekommer att bisexuella eller homosexuella män skriver till män som uppger att de är heterosexuella. En del tjänster låter användaren avgöra vilka som kan skicka meddelanden till honom eller henne. Man kan välja bort par, individer eller personer som uppger viss sexuell läggning exempelvis. Alla känner dock inte till att detta. Det kombinerat med att många män lider av en inte alls smickrande skräck för homosexuella män har genererat presentationer som kan upplevas som homofoba.

Föreställ dig att du är en heterosexuell kvinna (om du inte är det). Hur stor är chansen att du skulle ligga med en person vars presentation av sig själv pryds av bland annat dessa rader:

PÅ 2 DGR HAR MINST 30 HOMOSEXUELLA MÄN SKRIVIT TILL MIG OCH ÄCKLAT SIG. FATTAR NI INTE ATT JAG ÄR HETERO. BÖRJAR BLI ASFÖRBANNAD. SÅ FATTA DETTA : ÄR DU HOMOSEXUELL MAN – SKRIV INTE TILL MIG!!!!!!

Jag svarar aldrig på mail från personer på sexkontaktsiter utan att ha läst avsändarens presentation och jag är nog en klassisk kvinna i det avseende att jag inte har någonting emot homosexuella (eller heterosexuella för den delen) personer. Det har inte att göra med att jag går i gång på homosexuella mäns sexuella aktiviteter med varandra och gärna vill vara med på ett hörn för att jag tror att det ”fullbordar” deras ickesex. Jag betraktar heller inte homosexuella kvinnors raggande på mig som ett hot mot min kvinnlighet. Jag blir nästan alltid på gott humör när kvinnor raggar upp mig och jag hör aldrig kvinnor säga att homosexuella kvinnor är okej så länge de inte rör dem. Aldrig.

När jag läser ovan citerade rader så funderar jag så smått på om inte jag borde smycka min presentation med en liknande text. Jag har två förslag.

PÅ 2 DGR HAR MINST 30 MÄN SKRIVIT TILL MIG OCH ÄCKLAT SIG. FATTAR NI INTE ATT JAG INTE VILL BLI DOMINERAD. BÖRJAR BLI ASFÖRBANNAD. SÅ FATTA DETTA : ÄR DU MAN SOM TÄNDER PÅ ATT DOMINANS I NÅGON FORM – SKRIV INTE TILL MIG!!!!!!

Eller…

PÅ 2 DGR HAR MINST 30 MÄN SKRIVIT TILL MIG OCH VISAT PROV PÅ FRÅNVARO AV LÄSKUNNIGHET. FATTAR NI INTE ATT JAG INTE ANVÄNDER MSN. BÖRJAR BLI ASFÖRBANNAD. SÅ FATTA DETTA : ÄR DU MAN SOM TROR ATT JAG ANVÄNDER MSN ELLER VILL SE DIG RUNKA I CAM – SKRIV INTE TILL MIG!!!!!!

Det är frestande ska jag villigt erkänna, men jag tror att jag står över.

11 reaktioner på ”Du gör mig obög!”

 1. Just den texten (om antal som kommer o dumpar sliskiga mail), eller väldigt väldigt lik står på väldigt många kvinnors presentationer på alla forum där någon form av sexuella kontakter är en del av samvaron (darkside, helgon…). När jag ser en sån läser jag inet resten av presentationen. Jag klickar bort den fortare än fan. Jag är inte ute efter sexuella relationer. Men folk som får så mycket oönskad uppmärksamhet kommer, oavsett vem jag är, vad jag gör och vad jag önskar av kontakten med dem, att göra mig illa. Jag har träffat nog såna. Ibland undrar jag varför inte fler män bara tröttnar, skaffar sig en stuga ute i skogen och ägnar sitt liv åẗ mer givande aktiviteter än att försöka hitta någon att dela sitt liv med, som att bygga modelltåg eller programmera datorer eller odla ekologisk mat. Eller justja, det gör de. De kallas nördar. Tack ni fåtal idiotkillar för att ni förstört en massa flickor socialt för oss alla! Underbart! Hm, tur jag har flickvän, annars är nog skogen lockande… Och tja, hon var den som fick ta första steget. Tur för oss att hon gjorde det. Jag hade inte vågat.

 2. "och jag hör aldrig kvinnor säga att homosexuella kvinnor är okej så länge de inte rör dem. Aldrig."

  Fast jag tror nog att du hört kvinnor säga att heterosexuela män är ok, så länge de inte rör dem…. MOT DERAS VILJA.
  Vilket liksom impliceras när en man säger att bögar är ok så länge de inte tafsar.

  Eller missförstod jag dig?

 3. "Homosexuella män är okej så länge de inte rör mig" Vad det implicerar är att homosexuella män "går på" alla män utan någon hänsyn. Kvinnor har inte den synen på heterosexuella kvinnor och de tror heller inte att de vinner några kvinnlighetspoäng genom att ta avstånd för homosexuella kvinnor.

  Och nej, jag har aldrig hört kvinnor använda de orden om heterosexuella män. Det är aldrig läggning som pekas ut, utan beteendet.

 4. Hmm. Jag tror vid närmare eftertanke inte att det leder någon vart att diskutera enstaka meningar alltför mycket. Men en anledning till att flera män faktiskt uttrycker sig så är av, imo, den enkla anledningen att de bara har en grupp att markera sin personliga svär emot. Dvs tafsande/överdrivet raggande homosexuella.
  Resten är så att säga oftast välkomna.

  Av någon anledning så har jag en känsla av att homosexuella kvinnor tafsar/ stöter överdrivet närgånget i mindre utsträckning än homosexuella män.
  Men, vad vet jag om det?

 5. MrTeatime: "Av någon anledning så har jag en känsla av att homosexuella kvinnor tafsar/ stöter överdrivet närgånget i mindre utsträckning än homosexuella män.
  Men, vad vet jag om det?"
  Själv har jag en uppfattning av att män i allmänhet tafsar/ stöter överdrivet närgånget i högre utsträckning än kvinnor i allmänhet, oavsett läggning, vilket kan förklara att du känner så..
  Själv så är jag tex ganska bra på att läsa av om någon är intresserade eller inte och brukar vänta på visat intresse innan jag lägger in en ordentlig stöt på någon intressant, så jag blir alltid så konfunderad när vissa män runtomkring inte fattar att jag inte är intresserad av just dem trots tydliga signaler. Tur dock att inte alla män är sådana.

 6. Man kan ju undra om den där presentationen överhuvudtaget leder till något. Killarna i fråga lär ändå få anbud från kåta bögar som helt enkelt struntar i deras presentationer 🙂
  Är inte det enklaste att bara ignorera anbuden och ta bort meddelanden efter hand och sluta gnälla så mycket?

  Gnälliga killar gillas inte 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *