Om stora kukar i Veckorevyn

Som några av er kanske har märkt är jag med i senaste numret av Veckorevyn. Ämnet är stora kukar. Om du får psykiska men av att läsa om saken bör du varken köpa tidningen eller läsa nedanstående text om samma ämne.

 

 

Att jag gillar kukarna som sexupplysarna inte skulle rubricera som normala känner många till vid det här laget. Redan i fjortonårsåldern pratade jag om hur trevligt det vore att ligga med en man som hade trettio centimeter kuk någon gång i framtiden. Jag har ännu inte träffat någon med ett så stort könsorgan, men det kommer, förr eller senare.

 

Storleken spelar roll. Stora kukar är skönare och mer upphetsande på idéplanet. Större kukar erbjuder mer variation då en del sexställningar är komplicerade eller omöjliga att genomföra med män som har mindre könsorgan. Jag tycker att det är roligare ge oralsex om det är en utmaning. Min erfarenhet av välutrustade män är att de kan och vill hålla på längre och att de har bättre självkontroll än män med mindre kukar. På den vanliga frågan om det är längden eller grovleken som är viktigast svarar jag vanligtvis att det nästan alltid är så att det ena inte utesluter det andra. Det finns undantag, men en med både längd och grovlek är trevligast om jag får välja.

 

Att jag gillar stora kukar så mycket kan ha att göra med vana. Första gången jag hade penetrerande sex i fjortonårsåldern så var det med en man som hade omkring tjugotre centimeter kuk. Männen jag låg med därefter hade också relativt stora könsorgan. Jag kände till att medelkuken inte alls var lika imponerande som de kukar jag hade upplevt, men blev ändå ganska chockad (och besviken på grund av omständigheterna) första gången jag hade sex med en man med liten kuk. Då var jag femton år.

 

Jag berättade att jag gillade stora kukar i mitt inlägg Om storleken som publicerades för tre år sedan. Många kommentarer till inlägget är arga till sin karaktär, men nästan lika många är uppmuntrande och försvarar min och andra kvinnors rätt att liksom män ha önskemål om sex och kroppar.

 


 

Att det upprör så många män (det är framförallt män som blir upprörda) tror jag beror på att män är ovana att bli objektifierade. Kvinnor är vana att bli värderade utifrån hur de ser ut, men det är inte män. De flesta kvinnor önskar att de vore smala och det går i regel att ordna för den som ligger i, men om du inte uppskattar din kukstorlek så finns det inte alls mycket att göra åt det vilket gör att det blir personligt på ett helt annat sätt.

Under alla år som gått har många undrat varför jag uppskattar stora kukar. För många har det varit givet, andra har varit helt oförstående. Vem frågar män varför de uppskattar stora eller små bröst? Jag är dock inte sämre än att jag kan förklara varför jag gillar stora kukar, men inte sällan vill folk argumentera emot mig och få det till att jag har fel. Någonting återkommande är att personer ställer den snälla småkukade mannen mot den onda storkukade mannen och ber mig välja vem jag helst skulle ligga med, men de har inte förstått vad frågan handlar om. Det är överlag okej att trösta småkukade män på storkukade mäns bekostnad. Storleksdebatten handlar om vilken kukstorlek idealmannen har och ingenting annat. Någonting som också är återkommande är att personer talar om att jag har fel för att stora kukar inte går in hela vägen (vaginalsex är normen). Fittorna är inte tillräckligt djupa. För det första stämmer det i de flesta fall inte att kukarna inte går in till roten, men för mig är det irrelevant. Tanken på att den inte går in hela vägen är sjukt upphetsande. Uppenbarligen har männen som ser vagialsex som det riktiga sexet inte stor kuk eller inte bekantat sig närmare med analen som nästan saknar längdmässiga begränsningar. Inte heller har de tänkt på att många män och kvinnor inte kan få ner medelkuken till roten när de suger, kanske vore det mest fördelaktigt med en längd som alla kvinnor får in i munnen, men det skulle inte vara någon utmaning för oss som är ganska bra på att ta saker djupt ner i halsen (därmed inte sagt bra på att suga kuk).

 


 

Kvinnors preferenser är okej så länge de inte exkluderar män skulle jag kunna sammanfatta det med. Kvinnors tröskel för vad de tar är mycket högre. På gott och ont kan tilläggas. Män kan uttrycka att idealbrösten fyller upp hand, men det är laddat när kvinnor har åsikter om saker som inte rör mäns hårfärg eller klädstil.

 

När jag säger att jag uppskattar stora kukar läser en del in att jag hatar alla kukar som inte är stora. Kvinnor som får höra att en annan hårfärg eller bröststorlek än deras är favoriten tycks inte alls ta det lika hårt och tro att ingen man vill ha ta i dem med tång. Män som är öppna med hur de vill att kvinnor ska se ut känner uppenbarligen heller inte samma press som kvinnor gör att lägga till att de flesta ändå är okej och nästan be om ursäkt för sina preferenser.

 

Att man går så hårt åt kvinnor som uttrycker att stora kukar är mer upphetsande än små tror jag beror på att somliga män inte vill skapa en kultur där det blir mer tillåtande för kvinnor att ställa krav och knullrecensera män. Jag kan inte se någon annan anledning. Män är ganska bekväma när kvinnor inte ställer krav, men jämställdheten som genererar sminkade män snarare än osminkade kvinnor, kommer nog inte att bidra till att män ställer färre krav utan snarare att kvinnor ställer fler. Det är verkligen på tiden när många kvinnor aldrig varit i närheten av att uppleva en orgasm och menar att de hellre avstår från att ha sex än att ha dåligt sådant. Det är hög tid att män som säger att de ÄLSKAR att slicka fitta får höra att det skapar förväntningar som de sällan lever upp till. Sådana män behöver få veta att fem minuter inte räcker.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

This entry was posted in Storleken spelar roll. Bookmark the permalink.

67 Responses to Om stora kukar i Veckorevyn

 1. David says:

  Att man säger att man älskar att slicka behöver väl inte betyda att man anser sig vara bra på det? Man kanske bara gillar smaken 🙂

  Ääh jag retas. Asbra inlägg! "Att det upprör så många män (det är framförallt män som blir upprörda) tror jag beror på att män är ovana att bli objektifierade." är en mycket bra och viktig poäng. Kudos! Nu måste jag försöka få tag på VR bara för det.

 2. rebecka says:

  Alltid komiskt med ni låtsasfeminister. När ni blir objektifierade gnäller ni i högan sky över patriarkala värderingar och kräver att bli behandlade som jämlikar, men det är okej för er att objektifiera och sortera killar enligt högst ytliga (och totalt irrelevanta) kriterier. En dubbel standard – ni får uppföra er som idioter mot killarna, men killarna får inte det mot er. Du får tycka att killar ska sorteras efter sin kukstorlek utan någon som helst hänsyn till andra kriterier, men när du blir bedömd och bortvald utifrån liknande ytliga och objektifierade kriterier springer du direkt till bloggen och börjar gnälla om orättvisor.

  Ganska sorgligt, och komiskt på en och samma gång.

 3. Birgitta says:

  Snarare är det väl så att allt annat ungefär lika är en större kuk bättre, rebecka. Det är den åsikten som uttrycks och jag är böjd att hålla med. Vad är annorlunda med det än att icke-övervikt är bättre än övervikt? Jag kallar mig också feminist, men i det lägger jag inte alls något av att jag inte skulle ha rätt att ha preferenser och därmed att kunna välja- eller välja bort egenskaper hos en sexpartner jag inte gillar.

 4. Mia says:

  Lustigt, jag har aldrig tänkt på att sätta storleken i relation till hur länge de orkar hålla på, men nu när jag tänker efter stämmer det faktiskt. Eller rättare sagt, det stämmer för de män jag har haft. En ren tillfällighet eller ligger det något mer bakom det?

 5. Tack så mycket David!

  Hej Rebecka! Alltid komiskt med personer som tillskriver mig åsikter jag inte har, skulle jag kunna skriva.

  Folk får välja bort mig på vilka grunder de vill. Jag har aldrig försökt hindra någon att välja bort mig sexuellt.

  Jag har ingen stor erfarenhet av att bli bortvald, men däremot av att bli illa behandlad. Jag äger all rätt att kritisera personer som inte behandlar mig med respekt och det är framförallt den sortens kritik som luftas i denna blogg.

  Du må anse att kukstorlek är totalt irrelevant, men för många är det relevant. Det borde framgå av alla diskussioner om kukar om inte annat.

  Birgitta: Håller med. Jag uttrycker att alla borde ha rätt till sina preferenser och att uttrycka dem. Begreppet alla inkluderar givetvis kvinnor.

  Mia: Jag är ingen expert på det området 🙂

 6. Egil Möller says:

  Du får ju tycka precis vad du vill om olika kroppar – sexuella preferenser är personliga, ska vara det! Jag hoppas och tror att du hittat killar som du haft skoj tillsammans med och som gjort dig kåt 🙂

  Men jag håller inte med dig om allt du skriver om samhället/ideal.

  Det finns en norm att killar skall tillfredställa kvinnor (hålla sig och inte få utlösning, knulla länge och hårt nog), och att kvinnors kroppar skall tillfredställa männen (vara lagom nätta att "bolla runt med", ha stora bröst att ta på etc).

  Jag har för övrigt aldrig någonsin hört killar knullrecensera kvinnor. Aldrig. Däremot har jag träffat flera tjejer som till och med fört listor (både om kukstorlek och hur bra han var).

  Objektifieringen av tjejer sker i det offentliga rummet (på reklampelare), i sovrummet är det nog nästan tvärt om. Kanske är just porrfilmsidealen så populära fantasier för män, för att de har så otroligt lite med verkligheten att göra?

  Men, det där är ju i första hand min personliga erfarenhet… Mer diskussionsstart än rent fakta (ska vi ha fakta behövs vetenskapliga undersökningar, o såna tror jag inte finns på det här området…)

 7. Tanja says:

  "enligt högst ytliga (och totalt irrelevanta) "

  Storleken på kuk är väl inte ett irrelevant kriterium för sex? För att bli anställd som vårdbiträde eller programledare i Melodifestivalen är det irrelevant, däremot.

 8. Egil Möller:

  Min uppfattning är att det är brösten som får plats i handen som är inne just nu. Små, det vill säga.

  "Jag har för övrigt aldrig någonsin hört killar knullrecensera kvinnor. Aldrig."

  Förvånar mig. Jag har hört ett och annat om kvinnor som ligger still, kvinnor som är tråkiga för att de vill knulla i mörka rum, inte ta av sig nakna på överkroppen och kvinnor som inte knullar/suger med engagemang.

  Skulle jag göra porr skulle det vara storkukade män med också av praktiska skäl – det är enklare att skildra penetration från många olika vinklar om kuken är stor.

  TS (du är som gjord för Flashback): Ja, eller hur.

 9. Birgitta says:

  Ska jag våga mig på en generalisering utifrån mina egna erfarenheter, som inte alls behöver vara detsamma som Den Enda Stora Sanningen, så har tjejer lättare för att acceptera att de inte kan passa in på alla smaker som killar kan ha. Det är något man lever med som ett mer eller mindre självklart faktum, och ganska odramatiskt. Killar däremot har oftare problem med att de kanske inte passar precis alla tjejers smak; precis som det vore ett hot mot hela deras manlighet.

  Att, eller om, det nu är på det sättet så har det definitivt en feministisk vinkligt på så sätt att det speglar könsstereotyper och ideal: kvinnor ska vara nöjda med vad de får (och kanske är det också – oftare än inte), medan killar hamnar i en självbild åt hållet knullmaskin som går hem hos alla, och om det inte är så är något fel. Vilket det alltså inte är.

 10. Jo, det är ganska odramatiskt. Många kvinnor är nog så upptagna vid sin vikt att det andra sveper förbi dem. Alla vet nog att även andra saker uppskattas, men vikten har högst prio för de flesta. Brösten kan du forma med kläder, vikten är svårare att dölja.

  "kvinnor ska vara nöjda med vad de får". Kan ligga något i det, men eftersom att kvinnor i regel har det lättare att hitta någon att ligga med (något som irriterar många män) borde det väl vara mer åt andra hållet att män i större utsträckning får finna sig med vad som erbjuds?

  Prestationsmässigt får kvinnor nöja sig med vad de får, men utseendemässigt borde väl synen vara att kvinnor kan välja och vraka i högre grad än män?

 11. Jon.-as says:

  troligtvis det bästs inlägg du skrivit=)

 12. Stoffe says:

  Intressant artikel och bra blogg. Är det inte härligt med mångfald? Det finns kvinnor som gillar små kukar, kvinnor som gillar stora och kvinnor som inte gillar kukar alls.

 13. Jake says:

  Egentligen vet väl alla män att nästan alla kvinnor föredrar större? Det känns inte som någon enorm chock, och jag tycker inte att det är nått man skall behöva hyckla om.

  Det är intressant att män generellt har fått nya krav på sig när det gäller utseende. Jag undrar om queerkulturen har gjort något för hetrokvinnorna här 🙂

  Objektifiera mera, dude.

 14. Josef Boberg says:

  Det fantastiska är väl ändå – att det som princip ALLTID finns någon fitta som är lagom för vars och ens kuk.

  Hur ännavänt = urbota tråkigt skulle det ej vara – ifall ALLA fittor och kukar vore som IKEA-skåp = identiskt lika varandra ?

 15. Sara says:

  Precis! Bra skrivet! Johanna du är officiellt ett geni enligt mig 🙂

 16. Anonymous says:

  haha du är så lätt att genomskåda, J!
  Du är en feminist och en mannshatare. Därför påstår du att du vil ha så enorma kukar, så att alla normala männ ska känna sig värdelösa. Men vi vet alla att sannheten är att du är så ful att du sällan får chans på något som helst. Så du tar det du får.

 17. Josef Boberg says:

  "Det Wi säger om någon eller några andra – det säger Wi ju ALLTID mer eller mindre om oss själva också – och ej alls så sällan minst lika mycket !"

 18. Lollo says:

  Jag tror att det fungerar såhär: Bland killar så är kukstorleken väldigt viktigt, se bara på alla frågespalter där killar frågar om storlekens betydelse. Många små och normalstora män lever ständigt med osäkerheten om att inte räcka till, att höra från en kvinna att hon enbart vill ligga med storkukade män blir för dessa män som ett slag i ansiktet oavsett om killarna vill ligga med henne eller inte och jag kan förstå detta, Anonym ovanför är ett bra exempel. Han vill neutralisera ditt påstående genom att hävda att du är så ful att du ändå inte kommer få något ergo: ditt uttalande betyder inget för honom (det gör det givetvis, annars hade han inte skrivit så).
  Jag tror dock inte att storkukade män blir lika förkrossade av att höra om att många kvinnor föredrar små, möjligtvis att de som är så stora att de har svårt att hitta en kvinna som inte blir rädda av att se den kan finna det lite jobbigt att höra. Men när det gäller ideal (även när idealen enbart finns i personers egna föreställning) är det extra jobbigt att höra om personers idealbaserade preferenser om man själv inte känner att man lever upp till dem, och det är samma när det gäller kvinnor, att som smal kvinna få höra åsikten att mulligt är finast är inte lika förkrossande som att som överviktig för hundrade gången få höra män och kvinnor tala sig varma om den slanka kroppen.

 19. undrande says:

  Du spär och utvecklar ideal. Spelar ingen roll huruvida kvinnor, enligt dig, systematiskt påstås bli dömda utifrån sina kroppar etc. Jag lärde mig på dagis att det inte är okej att slå tillbaka med ursäkten att det var någon annan började. Vad vinner världen på att höra dina åsikter om att män med "normala/små" snoppar är mindre attraktiva/upphetsande och alltjämt sämre sexpartners, mer än att du, som frontfigur för kvinnor som något slags "kollektiv", får slå tillbaks? Jag hoppas varje träff känns riktigt härlig i näven, för detta är en brutal misshandel på jämställdheten i Sverige.

 20. Att människor tänder på olika saker och uttrycker det är inte en "brutal misshandel på jämställdheten".

 21. Undrande says:

  I för stora och selektiva uttryck av preferenser med bröst hit, snoppar dit och allt annat irrelevant jidder bidrar just i detta nu, och inte i förlängningen, till att människor tar sig rätten till att sänka självförtroendet hos dem som redan ligger på botten. Allt för egen vinning skull, och "kriget" mellan könen fortsätter – män blir arga på klumpiga kvinnor som till varje pris ska ta sig till pallplats i debatten. Den verkliga förloraren är spillrorna av en sargad, mörbultad jämställdhet om detta beteende får skena. Du sätter just nu standarden.

 22. Det är smickrande att du tror att mitt bloggande spelar så stor roll för jämställdheten i samhället, men jag tror nog att du överdriver min makt och mitt inflytande något.

  Som jag redan berättar har jag inga problem med att män föredrar en viss sorts bröst. Även om jag hade det kan jag inte förändra det faktum att majoriteten uppskattar olika sorters kroppar olika mycket. Vad man uppskattar förändras övertid.

  Krig mellan könen, överdriv lite mer när du ändå håller på. Den enda som "krigar" här är du.

 23. Henric says:

  Är jag ensam att känna mig övertygad om att en massa män på fullaste allvar sitter där ute i stugorna och tror att de blir bortvalda på grund av för små penisar, medan det i verkligheten är deras irriterande och horribla personligheter som väljs bort!? Om du som så många gnällmän ägnar tid åt att sitta och oroa dig över vad enstaka kvinnor tycker på Internet och sedan sitter med rutat papper och skapar kalkyler och ideologier med enda syfte att förklara deras beteende fel och missunna dem att tala öppet om sina sexuella preferenser. Då är det en indikation på att det är något fel på dig. Gissningsvis skyltar du med dessa hang ups även i diskussioner med kvinnor och det torde vara mycket avtändande. Det är där du ska leta förklaringen till varför du inte duger. Du är gnällig, ospirituell och trist!
  Inte alla men många kvinnor tycker om stora kukar och jag har personligen träffat massor som gör det, MEN ändå är det ett faktum att motsatsen också finns och att knappast någon helt torde välja bort en intressant och normal människa med hänvisning till detta tillkortakommande.
  Men det förutsätter också att man faktiskt är hyfsat intressant och normal. Fan, tänk om lika många kvinnor gnällde på det här sättet?

 24. något annan än vad jag heter says:

  Hahaha snacka om oidipuskomplex alltså. Ungefär lika sjukt som att någon skulle ha preferens för personer som är våldsamma eller psykiskt störda. Nä, behåll du dina preferenser Johanna men håll dem för dig själv. Vad gör detta blogginlägg för gott? Vad var själva avsikten med at poängtera att du gillar män med stora snoppar?

  Du har all rätt att göra det men frågan är varför detta skulle vara intressant för omgivningen.

 25. Mats says:

  Som bisexuell man som också gillar stora kukar blir jag ändå ganska trött på ditt inlägg, eller snarare på könsmaktstramset i det.

  Jag tror att om du på allvar intresserade dig för vad som irriterar män i dina inlägg istället för att bara applicera sexistiskt dravvel på det skulle det göra sig bra mycket bättre än det här.

  Det råkar förhålla sig så att stereotypa könsroller inte bara gynnar män, din allmänt svenniga heterosexuella man kommer generellt sett finna det svårare att uttrycka sitt missnöje med samt sina känslor inför ngt han finner förnedrande än motsvarande kvinna, om du är intresserad av att fastställa den faktiska bakgrunden till deras klagomål måste du kanske därför sätta dig över din vilja att revanschera mot ett löst definierat patriarkat.

  kanske är det så att en del män känner sig fångade mellan två roller? Kanske är det så att den gamla stereotypa mansrollen ställde vissa krav på män som inte ställdes på kvinnor och att en del, framförallt lågutbildade och ekonomiskt svaga, män känner sig fångade mellan dessa gamla krav och nya, på samma sätt som en del kvinnor känner sig fångade mellan att både jobba lika duktigt som alla duktiga män och städa och laga mat lika duktigt som alla duktiga kvinnor?

  Har du till exempel frågat dig om de män som känner sig förorättade av dina klagomål på deras kukstorlek har samma sociala stödstrukturer för att behandla detta som kvinnor har? Tror du att det är lika lätt för en man att prata med en annan man, eller en kvinna för den delen, om sin oro över att ha för liten kuk som det är för tjejer att prata om viktproblem eller för små bröst?

  Den dogmatiska feminismen är ren sexism och har den tråkiga konsekvensen att den skiljer människor som i själva verket är ganska lika (i vissa bemärkelser du och jag till exempel) åt med ett stenhårt statistiskt stängsel som aldrig ifrågasätts annat än för syns skull.

  Annars finner jag delar av ditt inlägg både intressanta och underhållande.

 26. SwedishTeen says:

  Jag tror många killar tar illa åt sig då penisstorleken anses av många som ett mått (pun intended) på hur viril man är.
  Många normal- eller underutrustade män känner att de inte räcker till och blir därmed kanske osäkra på sig själva.
  Man brukar ju exempelvis kunna läsa i olika sexspalter om killar som är missnöjda med sin penisstorlek och överhuvudtaget oroliga om de ens kan ha sex.

  Jag gillar inte storleksfixeringen vare sig det gäller kukar eller bröst då den tvingar folk till att känna sig otillräckliga och skapar onödigt lidande.

  Samtidigt så respekterar jag ditt tycke och smak (pun intended again) och hoppas att du hittar så stora kukar som du vill ha 🙂

  / Normalutrustad och nöjd.

 27. Jack says:

  Jag tycker att det är intressant att titta på språkbruket. Den som har stor kuk är välutrustad och den som har mindre är underutrustad. Det säger allt om vad som egentligen gäller (vad den allomfattande normen säger alltså). Grabbar får genom hela sin tonårstid av varandra, av filmer och av tjejer höra att större är bättre. Så jag tror alla vet om detta. Det är ett mått på manlighet, så sundhet, på viriltet att vara välutrustad. Ibland tycker jag det kanske kan vara bra att det någonstans smygs in synsättet att allt under femton centimeter inte måste vara helt hopplöst.

  Johanna skrev
  "Att det upprör så många män (det är framförallt män som blir upprörda) tror jag beror på att män är ovana att bli objektifierade"

  Håller inte alls med. Gå in i vilken högstadieklass som helst så tror jag du kommer höra tjejre som har åsikter om killars magmuskler, armar och annat.

  "Kvinnors preferenser är okej så länge de inte exkluderar män skulle jag kunna sammanfatta det med"

  Kolla in topplistorna över hur män ska se ut (senaste på msn-nytt var ju de 20 hetaste sportkillarna). Exkluderar massor av män (utseendetyper). Anses helt okej, som nyhetsstoff.

  Johanna skrev:
  "Att man går så hårt åt kvinnor som uttrycker att stora kukar är mer upphetsande än små tror jag beror på att somliga män inte vill skapa en kultur där det blir mer tillåtande för kvinnor att ställa krav och knullrecensera män."

  Just nu är det väl kvinnorna som ställer kraven och knullrecenserar män? Vanliga, eller killar som hamnar utanför utseendenormen ska väl vara glada om de öht får något. Det är den mentaliteten som råder idag. Och i vilket syfte ska man göra listor och knullrecensera folk hit å dit. Varför ska man recensera.. det är en social grej som handlar om att höja sig över någon annan, att fälla dom över någon annans duglighet.. som människa och älskare..fine om det nu skapar en bättre och trevligare värld.. inte för att jag tror det men jag kanske har fel.

  Sen undrar jag också vart uppfattnitgen om att det skulle vara okej för killar att dra runt och gapa om sexuella preferenser (som det där om brösten du tar upp) i tid och otid, kommerifrån. Låt gå för att accepteras som något slags nödvändigt ont från tonårsgrabbar , boys will be boys, liksom. Men att att det skulle vara något bra, fint, moget eller eftersträvansvärt har jag inte upplevt. Tvärtom. Det bidrar till depression, ätstörinng och dåligt självförtroende hos tjejer. Det är vad jag är uppfostrad med iallafalll. När kvinnor ska objektifiera män så görs det med något slags självklarhet från etablerad redaktionell plats (i kultur, jämställdhets och gogirlsfeministiska sammanhang). Det behöver kanske inte vara fel i sig men när vi konstaterat att mäns objektifiering av kvinnor leder till så stora problem för tjejer så borde vi rimligen få ställa frågan vad kvinnors objektifiering av män innebär och fördela vårdresurser därefter. Idag består 90% av vårdgivare och vårdtagare på ungdomsmottagningar av kvinnor. För att vi valt att ha det så. Det finns inte många platser som osäkra män kan vända sig till och få hjälp vilket också innebär att storleksdiskussioner alltid är mer laddade för killar än vad bröstdiskussioner är för tjejer. En osäker kille står alltid ensam. Det kan vara värt att tänka på när man drar ut i fält och uppmanar mer objektifiering, mer recenserade, och mer krav på unga killar….

 28. Om jag vågar lägga en syl i vädret här, så skulle jag vilja säga; "det handlar inte om storleken, det handlar om tekniken" och visst, storleken måste ju vara till en viss standard för att klara av tekniken. Men en 25centimetare behövs inte, en 16-17 is doin' just fine. Men det är ju min åsikt.

 29. Ett snyggt ansikte behövs inte, rena naglar behövs inte, ett bra beteende behövs inte. Det är mycket som inte behövs, men jag är mer inne på ett "i den bästa av världar"-perspektiv 🙂

 30. "Ibland tycker jag det kanske kan vara bra att det någonstans smygs in synsättet att allt under femton centimeter inte måste vara helt hopplöst."

  Jag tycker att det smygs in ganska ofta. Kvinnor tenderar som sagt att nästan be om ursäkt för sig själva. Att alla är okej brukar upprepas.

  Jag personligen har ingen lust och känner inget behov av att vara en i mängden av folk som säger "det finns inget rätt eller fel" eller "allt är okej". Den rollen har andra tagit på sig.

  Jag vill diskutera varför det upplevs provocerande när kvinnor berättar att de uppskattar stora kukar. Jag tycker allvarligt talat inte att man har rätt att hur som helst anklaga folk för att sänka människors välmående bara för att man med den vildaste fantasin kan läsa in saker som aldrig sagts.

  Det är okej att älska stora kukar är alla överens om, men jag tycker att folk också kan låta kvinnor (och män) uttrycka det utan att det blir en skulddebatt där de förväntas ta på sig ansvaret i fall någon man skulle tolka det som att dessa kvinnor hatar honom på individnivå.

 31. Haha roligt 😀 Vi alla har ju våra begär 😀

 32. Jack says:

  "Jag tycker att det smygs in ganska ofta. Kvinnor tenderar som sagt att nästan be om ursäkt för sig själva. Att alla är okej brukar upprepas."

  Men alla som känner behov av att inför andra torgföra sina preferenser ska kanske skämmas lite? Män som kvinnor. Det känns lite billigt att recensera människors utseenden även om det inte alltid ligger mörka motiv bakom. Och även om det inte är menat som hån, förnedring eller annat är det lätt att det glider över i det för att det är ett så kittlande simpelt och effektivt socialt maktmedel. Att prata drömtjej och drömkille inför folk som inte "uppfyller kraven" eller bett om det är bara så ohyfsat. Om kvinnor ber om ursäkt för såna tendenser anser jag snarare att män har något att lära av dem än tvärtom.

  "Jag vill diskutera varför det upplevs provocerande när kvinnor berättar att de uppskattar stora kukar."

  När du pratar om storkukade män i Veckorevyn är det väl provocerande på samma sätt som det skulle vara om någon manlig uttalad feminist, typ Manne Forsberg eller liknande, skulle gå ut och i Veckorevyn tala om , bara så alla vet, att han bara gillar tjejer under 50kg. De är härliga att knulla. Små, nätta och trevliga. "jag hatar ju inte tjejer över 50kg men de är inga vidare ligg" kan han nöjt konstatera. Han vet vad han vill ha (jättestort plus i dessa tider när alla ska lära känna sig själv!).

  I en kontext där övervikiga tjejer känner sig mindervärdiga kan det uppfattas känslomässigt jobbigt (på ett sätt som kanske är irrationellt och omoget egentligen) att behöva diskutera och förhålla sig till jämställdhetsivraren och helyllefeministen Manne Forsbergs personliga preferens (även om han är i sin fulla rätt att ha den och inte menar något illa egentligen). Han skulle kunna försvara sig med att han vill vara öppen för att hjälpa till att avstigmatisera män som enbart gillar små, nätta tjejer, men jag tror ändå folk skulle känna sig provocerade.

 33. Henric says:

  Lite roligt det där för i precis samma nummer av Veckorevyn berättar 5 män hur urbota äckligt de tycker att det är med orakade kvinnor. Hur folk förväntas att se ut för att det ska vara möjligt att tända på dem – speciellt vad gäller kvinnor – ältas det alltid om men det är bara så fort man börjar tala om centimetrar på kuken som folk blir som galna. Män vill ha absolut yttrandefrihet när de själva pratar men önskar också att snabbt forslas in i någon slags PK-värld så fort någon annan ska få en chans att prata. Det är trist och dödande att inte tillåtas att prata om sina preferenser, det är ungefär som att vara intresserad av mat men inte få öppna munnen om vad som är gott eller vilka råvaror man uppskattar. Utan att istället vara tvingad att påstå att det inte är en fråga om potatisen eller pasta utan hur den är tillagad. Visst, det kan naturligtvis vara sant för vissa men behöver inte vara det för andra. Men det viktiga är liksom att om man tycker om sex vill man rimligen få kunna tala om de olika aspekterna av det. Så gott som alla män jag känner talar ganska öppet om vad de uppskattar hos kvinnor och då är de ändå mestadels ganska PK killar.

 34. Om du har lyckats undgå att folk generellt är negativt inställda till mens och att det mer eller mindre är fritt fram att diskutera hur riktigt trevliga bröst ser ut och känns att ta på (inte mig emot) så borde du väl också kunna slå bort kuksnacket?

  Det är inte alls omöjligt att du umgås personer som är försiktiga med att uttrycka sina sexuella preferenser för att de inte vet hur du kommer att ta det eller för att det helt enkelt inte ligger för dem, men det finns personer som kan prata öppet om saker. Även om sex.

  Jag kan inte räkna antalet gånger de senaste åren jag hört personer beskriva de perfekta brösten som några ”som får plats i handen”. Det är också tydligt att det är äkta vara som gäller nuförtiden.

  Jag kan sträcka mig till att män i mindre utsträckning snappar upp vad som skrivs om mens med något intresse, men att missa att folk i allmänhet tycker att mens är äckligt och gärna uttrycker det har jag desto svårare att relatera till.

  Till och Libresse och liknande företag kommer undan med omnämna mens som någonting äckligt (de använder förvisso det mindre laddade ordet ofräscht). Det säger en hel del om du frågar mig.

  Henric: Ja, det är så synd om män. Känns det inte en smula jobbigt att vara man med sådana "bröder"?

 35. Fidde says:

  Jag tycker du har helt rätt till din uppfattning. Att stå för sin åsik är det viktigaste. Att män objektifieras fysiskt är intressant, vi har ju annars mest blivit mätta efter $pungstorleken$ Lycka till med 30 cm jakten

 36. Hans says:

  Tack för en bra blogg.
  Min fru har precis som du ett tycke för stora kukar. Själv tillhör jag tyvärr inte den skaran män som välsignats med det men jag älskar att se min fru njuta av en stor kuk. Hon drömmer också om de där 30 cm så du får gärna säga till om du hittar den 🙂

 37. bustamante says:

  Hahahah vilket korkat inlägg, det roliga är att en sån som du ska ställa krav, jag menar, titta bara på dig, du är otillräcklig på alla vis, fult ansikte, ditt hårfäste ska vi inte prata om, hängbröst, du är 19 men ser snarare snarare ut som 35.

  Jag tillhör själv ligger lite över medel, strax över 18, sex handlar inte om storlek, det handlar om känslor och passion, och dit verkar du inte ha kommit, din bittra lilla feminist.

 38. Om någon är bitter är det du.

  Jag hoppas att det är okej att jag sprider din kommentar som ett uppenbart exempel på hur män försöker att upprätthålla den stereotypa kvinnliga könsrollen.

 39. bustamante says:

  Det är helt okej för mig, kvinnor ska veta sin plats och den är i köket =), skämt åsido.

  Alla som blir feminister är ju för att de är medvetna om att de är för fula för att någon snygg kille ska vilja ha dom, därför går dom extremt åt andra hållet och försöker på så sätt att få män att må dåligt.

  Det skriker av bekräftelsebehov att i en löjlig blogg såga de män som befinner sig på den lägre halvan, bara för att du liksom kan ta 25 cm så står inte det automatiskt för alla kvinnor, samtliga tjejer jag varit med har inte klarat av att ta emot hela min.

 40. 1) Du vet ingenting om mitt sexliv

  2) Numer ser de flesta feminister "vanliga" ut (jag får ses som ett undantag)

  3) Sex handlar inte om att få in kukar till roten

  4) Är du säker på att kvinnorna som inte kunde ta hela din kuk var tillräckligt upphetsade? Kvinnor som är upphetsade brukar åtminstone kunna ta emot 20 cm vaginalt

 41. Christoffer says:

  Debatten om huruvida tjejer föredrar stora kukar tenderar att landa i det politiskt korrekta träsket, typ "alla har olika smak", "det är tekniken som avgör" eller "det är personen som kuken sitter på som spelar roll".

  Även om allt det där säkert är sant så tror jag att det faktiskt är förödande för mäns självsäkerhet att alltid svara på den här frågan så.

  En del tjejer gillar verkligen stora ballar. Ganska många tjejer förmodligen, Johanna Sjödin är knappast ensam. Men om man inte kan acceptera detta, utan alltid hänvisar på nästan religiöst sätt till de politiskt korrekta svaren, får kukstorleken en i det närmaste mytisk betydelse. För alla inser ju åtminstone i bakhuvudet att det inte är lika vanligt att tjejer gillar små snoppar som att de gillar Stora Kukar. Och att låtsas som något annat kommer bara att föda osäkerhet hos oss normalutrustade killar. Bara om vi kan acceptera verkligheten att en del tjejer föredrar välhängdhet kan vi få en balanserad syn på vikten av storleken. För de politiskt korrekta svaren har faktiskt en poäng: folk ÄR olika. På gott och ont.

  Så Johanna Sjödin, tack för att du är tydligt med att du gillar Magnum Size, ärlighet varar längst.

 42. Miian says:

  HJÄLP! Jag börjar få panik.. Är 53 år gammal och har alltid suktat efter en grov kuk. Mina kukisar har varit nårorlunda normalstora eller ska jag säga normalsmå? Jag MÅSTE få tag på en man med en jätteballe. Den behöver inte vara så extremt lång men grov måste den vara. Men HJÄLP…. någon.. Jag vill inte bli gammal innan jag fått erfara en riktig bamsing. Har tänk att åka på en sån singelkryssning och när man har frågor på speeddejtningen skulle jag endast ställa denna fråga: "Har du stor, liten eller mittemellan?" Småkuksisar o mittemellan snubbana kan kila vidare o leta och jag skulle testa vartenda en av de big boys.
  Men ni som läser här kom gärna med tips hur jag finner min välutrustade prins. Du som skriver denna blogg har kanske några övers? (du bloggägaren ser väl min mejladress) Om det dyker upp stora pojkar här o är intresserade så bloggerskan gör nog en god gärning och förmedlar den stora till mig. (Bor i västerås men kan faktiskt röra på mig) Nu ska jag i säng o be att min önskan besannas. 🙂

 43. Sandra says:

  Finns mycket jag vill hålla med dig om som tex:

  “Det är hög tid att män som säger att de ÄLSKAR att slicka fitta får höra att det skapar förväntningar som de sällan lever upp till. Sådana män behöver få veta att fem minuter inte räcker.”

  Sedan måste jag bekräfta dina och Mias erfarenheter att storleken i relation till hur länge de orkar hålla på stämmer. De med större kan hålla på längre.

  Mycket bra blogg =)

 44. mange says:

  du underviker hela tiden frågan om det är rätt sätt att börja kräva stora kukar och objektifiera män för att det kanske varit en del sådant med kvinnor för…
  det gör det inte rätt att göra det samma tillbaks…bättre då att få fram att snällhet, öppenhet och respekt är 3 väldigt bra egenskaper…
  du tycker som du gör men ta en funderare om det verkligen är så viktigt att ta upp hela tiden…

  sen blir jag lite trött på att det är okej att kasta saker på/om män omkring sig med motiveringen att kvinnor har fått saker kastade på sig…
  vi mår minst lika dåligt som kvinnor av utseende hets och alla andra krav som finns på oss…muskler, pengar, karriär, utseende, intellekt och prestande i sängen och mellan benen ….

  somsagt du får såklart ha dina preferenser , men tänk igen om det är så vikigt att kasta ur sig allt, och ta en funderarepå om du inte missar massa möjligheter med dina krav på välhängda män, att ha en sådan snäv syn /smak ärllite samma misstag som att bara lyssna på rock och vägra lyssna på annat eller bara åka till grekland varje sommar, du kan faktiskt missa helt magiska och underbara och utvecklande saker i livet med den inställningen….

  du är ju rätt ung än men hoppas du utvecklas och får ett breddareliv än att måla in dig i ett trångsynt hörn av fördommar …..

 45. Johanna Sjödin says:

  Jag tänker fortsätta berätta att jag gillar stora kukar. Det är min rättighet och bidrar till att jag kommer i kontakt med välhängda. Du vill missunna mig bra sex. Antagligen för att du inte lever upp till mina preferenser. Fundera på hur intolerant och trist du framstår istället.

 46. Henric says:

  När du blir äldre kommer du att inse hur barnslig du är och att minikukar är praktiska och fenomenala medan de stora mest är fula, i vägen och dessutom bara gör ont!

 47. Minisnoppen says:

  min snopp är ca 8 cm med stånd bara!

 48. Sanna says:

  “Att man går så hårt åt kvinnor som uttrycker att stora kukar är mer upphetsande än små tror jag beror på att somliga män inte vill skapa en kultur där det blir mer tillåtande för kvinnor att ställa krav och knullrecensera män. Jag kan inte se någon annan anledning.”

  Jag har inte upplevt att män går speciellt hårt åt kvinnor som uttrycker preferenser om andra delar av manskroppen än kukstorlek, och anledningen till att det är så svårt att ta för många är antagligen

  1) att den ofta är helt avgörande för hur mycket sex du får eller för din chanser att få det alls, på ett sätt som saknar motsvarighet hos kvinnor;

  2) att många mäns mest smärtsamma erfarenheter är knutna till liten kukstorlek (t ex att ha bli retad av jämnåriga killar eller ha blivit nekat sina första kärleksrelationer),

  3) att heterosexuella kvinnor, oavsett utseende, generellt har väldigt mycket lättare att få sex och sexuella preferenser tillfredställda än män, och i synnerhet småkukade män.

  Tror inte att finns något hos kvinnor som bestämmer deras sexliv och på samma sätt, jämförelsen med bröststorlek känns förringande.

  Om man uttrycker preferenser om penisstorlek bör man nog vara medveten om att det för många inte är en utseendepreferens bland andra.

 49. Sanna says:

  Själv är jag väldigt osäker i frågan om i vilka slags utseende- och sexuella preferenser som är okej, eller som bör uppmuntras eller motarbetas, och i vilka sammanhang.

 50. Mikaela says:

  Typiskt omoget ämne, omogen förmulerat, typiskt dagens sexfixerade ungdomar. Vem gnällde på könets storlek mellan benen eller på vad som är man eller kvinna förr i tiden. Inte konstigt att internet blivit ett uthängshak för sexuella kränkningar och att unga tjejer blir förvirrade och påverkade med en sån som du som skriver helt meningslös tramsblogg.

 51. Lisa says:

  Sanna: Jag tror absolut inte att mannens kön är “helt avgörande för hur mycket sex du får”. Jag vet inte med dig, men när jag är med en man och vi kommit så långt att jag ser hur stort hans kön är, då kommer jag inte att säga att hans penis är för liten och att han absolut inte kommer att komma någonvart med mig. Jag tror heller inte att kvinnor får mer sexuella preferenser tillfredsställda än män, speciellt inte av det generella one-night-standet vilket du verkar syfta på.

  Mikaela: Typiskt trollande. Gillar man inte att läsa om kukstorlekar eller sex borde man hålla sig borta från sexbloggar.

 52. Johanna Sjödin says:

  “Gillar man inte att läsa om kukstorlekar eller sex borde man hålla sig borta från sexbloggar.”

  Tack för att du svarar så bra “åt mig”. God jul!

 53. Johanna Sjödin says:

  Jag pratar om vilka sorters kukar jag föredrar. Den som står gör gnällandet är du.

  Och borde inte du ägna din tid åt någonting viktigare än att kommentera en “helt meningslös tramsblogg”?

 54. Johanna Sjödin says:

  “Om man uttrycker preferenser om penisstorlek bör man nog vara medveten om att det för många inte är en utseendepreferens bland andra.”

  Jag är väl medveten om att min preferens är aningen mer “laddad” än andra kroppsliga preferenser, men jag tycker inte att den borde vara mer laddad än att ha exempelvis bröstpreferenser. Om en del inte kan hantera att jag föredrar vissa sorters kukar får de väl ta itu med sig själva. Jag kommer gtt fortsätta vara öppen med att jag föredrar stora kukar då det ger mig den sorts sex jag vill ha. Att ifrågasätta det andas bara missunsamhet.

 55. Jeremy says:

  Oj… Vilka problem.. storleken kan ha betydelse. Har själv, enligt rätt så många av de tjejer jag varit med, för stor kuk. Det har varit ett problem för mig. De tjejer som jag verkligen varit kära i och älskat, men framför allt älskat mig för den jag är har upplevt det smärtsamt när vi skulle ha samlag. Så visst har storleken betydelse…
  Men det jag mest reagerade över i din text var att du sexdebuterade vid 14år??? Den mannen, oavsett storlek på kuk, var ute på djupt vatten, oavsett huruvida du ville eller ej. Att du sedan, efter ett antal kukar, och enligt dina mått, får till din fasa uppleva en “liten kuk” vid 15års ålder sätter sådan prägel på ditt liv om kukens storlek. Traumatiskt eller.. Tidig debut även när det gäller sex verkar också påverka de som berörs.

 56. Anonym Kille says:

  Hej!

  Även om jag känner sig lite provocerad av ditt inlägg så tycker jag att det är bra att tjejer får och ska objektera killar som killar objekterar tjejer!

  Bara för det kan jag ju säga precis hur jag tycker och känner och vad jag har för erfarenheter!

  “Det är hög tid att män som säger att de ÄLSKAR att slicka fitta får höra att det skapar förväntningar som de sällan lever upp till. Sådana män behöver få veta att fem minuter inte räcker.”

  Själv så verkar jag i så fall vara ett undantag då jag inte blir nöjd förens tjejen kommit! Oavsett hur lång tid det tar!!! Min tunga är vältränad och förhoppningsvis bra, har åtminstone inte hört klagomål och jag frågar nästan alltid tjej hur bra hon tyckte det var och att hon ska vara helt uppriktig samt säga vad som var bra eller mindre bra! Detta gör jag dock en stund efter oralsexet för det blir konstigt och känslan försvinner om man helt plötsligt skulle bli som en jävla kacklande höna så fort man gett en annan orgasm!

  Sedan måste jag bekräfta dina och Mias erfarenheter att storleken i relation till hur länge de orkar hålla på stämmer. De med större kan hålla på längre.

  För att vara ärlig så har jag trots att man inte har någon stor balle är ganska så uthållig. En timme brukar inte vara några problem så ville bara tillägga det att det finns killar med mindre storlek men ändå är ganska så uthålliga om det inte redan skrivits i kommentarerna?

  “Har du till exempel frågat dig om de män som känner sig förorättade av dina klagomål på deras kukstorlek har samma sociala stödstrukturer för att behandla detta som kvinnor har? Tror du att det är lika lätt för en man att prata med en annan man, eller en kvinna för den delen, om sin oro över att ha för liten kuk som det är för tjejer att prata om viktproblem eller för små bröst?”

  Sant, jag kan inte ens prata med min barndomsvän/ bästa vän om att jag skäms så jävla mycket över min balle (även om den är i medellängd) pga traumatiska minnen i barndomen.. Jag kan inte ens duscha med andra killar… :/ Men detta beror dock inte enbart på barndomsminnen, utan mycket beror även på vilka “krav” dagens samhälle ställer på mannen som på kvinnan i medier! Kvinnan kanske tycker att hon är tjock, inte är så fin, dubbelhaka för att inte tala om!, blyg osv… Men hon kan ifa tala om det med kompisar om det och rent utav öppet i många fall!
  Medans mannen måste ensam sitta i sin vrå över sina bekymmer med sin kropp och har ingen att prata med det om, inte ens sin långt gångna bästa kompis! :/

  Vad är det för jämställt med det? Jag tycker att det är minst lika fel när kvinnor pratar öppet om vad dem tycker bäst om hos män som deras hår, längd, kukstolek, muskler, mörk, inte mörk som när mannen gör det… Det är så klar rätt för alla att ha sina åsikter som kukstorleken, bröststorleken, hårfärg, kroppsbyggnad osv men för allas trevnad så tycker ifa jag att det är bäst att hålla dem för sig själv och inte prata öppet om det på nätet b.la. ÄVEN om man får skylla sig själv om man läser sådana inlägg ibland oavsett om man är kille eller en tjej!

  Sen så är det ju dock så att sådana här inlägg också behövs, då dem flesta män är för korkade att inse hur idiotiskt och snedrivna deras uppfattning om vad som är rätt att säga öppen om en kvinna och vad som är fel för att det kan vara nervärderande för kvinnan och ge henne dåligt självförtroende m.m.! Om en man tycker att ditt inlägg är nervärderande och rent utav korkat så tycker jag att dem ska först och främst kolla på sig själva och se om deras uppfattning om kvinnan är något bättre!!?? SEN, kan dem säga bäst dem vill tycker jag!

  Själv föredrar jag rödhåriga, lite mera runda, självgoande och smarta tjejer som vill göra det mesta i sängen! Bröststorleken för mig spelar i detta fall ingen som helst roll! Det är vad jag vill se hos en kvinna! Är detta nervärderande? Nej kanske ni svarar? Jo det är klart det är!!!!!!!! Det är nervärderande emot alla som inte är runda, rödhåriga, smarta, självgående och inte vill ställa upp med det mesta i sängen! Förstår ni hur försiktiga man måste vara när man ska prata öppet om vad man tycker den “idylliska” kvinnan eller killen ska vara? Och hur kommer det säg att smala tjejer inte känner sig nervärderande av att jag gillar lite mera runda kvinnor medans om jag hade skrivit att jag föredragit smala tjejer så känner sig dem lite kraftiga tjejerna sig nervärderande så att säga!!?? Det borde ju ta mig fan vara lika jävla fel att säga både men det är det INTE i dagens samhälle!

  “Fan vad smal du är!”

  Tack svarar man då!

  “Fan vad tjock du är!”

  Arg blir och ledsen blir man då!

  Så jävla fel och tack för inlägget “J” då det finns allt för många män där ute som inte ser hur jävla vidriga deras kvinnosyn är!!!!!! 😀

 57. Mogge says:

  Hej alla. Jag anser mig ha en normalstorlek i kuk. Måste bara säga detta. Jag har haft sex med en massa tjejer. Från ca 15års ålder när man sexdebutera till 55 år. Jag är idag 32 år gammal. Nu låter detta som att jag bara kommer skryta men detta är ren fakta. Till alla er som skriver att storleken har betydelse och att det krävs mer än fem minuter att slicka fitta är RENT JÄVLA BULLSHIT!! Ni har råkat ut för killar som definitivt inte kan sin sak. Det alla borde lära sig här inne är att hitta dem erogena zonerna på kroppen. Och jag lovar er att det finns kvinnor som inte vet att dem har sådana ens. Jag kan massera kvinnor till sprutorgasm utan att ens röra fittan. Bara pga erogena zoner. Är så trött på att höra tjejer som säger att Kuken har betydelse. Det har den KANSKE för en ren upphettsnings skull men för att få bra orgasmer spelar det fan ingen roll. Och det har jag min sexetfarenhet som bevis på. Jag skulle uppskatta att ungefär 90% av kvinnorna jag haft sex med har fått mellan två-fyra orgasmer under ett samlag. Och då pratar vi inte sex som varar i en timme. Max tio minuter. Så snälla kom in i verkligheten och förstå att det är han eller hon som ger dig tillfredsställelse som måste jobba på sin teknik och du är missnöjd. Tack för mig

 58. Max says:

  Rebecca: Jag älskar dig.

  Johanna: Jag skulle inte ligga med dig ens om jag får pengar för det. Du äcklar mig, inte fysiskt(för jag har ingen aning om hur du ser ut) utan mentalt som person.
  Det finns snälla personer, dumma personer, elaka personer, smarta personer osv. Men när du blandar elak och dum (dvs du) blir det bara rent av äcklande.
  I’m just sayin’.

  Bröst går att göra större, rumpa går att göra större, men går kukar att göra större? Borde du inte lära människor att de ska vara stolta över vem de är, precis som de är, att de inte ska behöva ändras för att duga?

  “Kvinnor är vana att bli värderade utifrån hur de ser ut, men det är inte män.” – hahahaha ah jo tjena. Det har inte alls gått så långt så att “fula” killar har begått självmord pga mobbning, ingen vill ha dem ens som kompis, ensamhet pga hur de ser ut.

  “Att man går så hårt åt kvinnor som uttrycker att stora kukar är mer upphetsande än små tror jag beror på att somliga män inte vill skapa en kultur där det blir mer tillåtande för kvinnor att ställa krav och knullrecensera män.”
  – Yeah you’re right.. You got us.. Det är PRECIS så vi tänker! Det är inte alls bara att man mår dåligt av att man inte räcker till och det inte finns något man kan göra åt det.

  Alla killar är inte sådana som hoppar på allt som är feminint.
  Learn some manners, ethics and moral.

 59. Johanna Sjödin says:

  Vad bra att vi inte behöver ligga med varandra då.

 60. Max says:

  THAT was what you got from that? Oh dear god.
  Det var ju mycket du hade att säga. You just got served.

 61. Iamwoman says:

  Ok…har läst alla kommentarer och fascineras över hur ofta argumentet att Johanna är feminist är vad som är fel på henne….hade ni blivit så här upprörda om det bara var i en vanlig sexblogg en tjej (som inte skrivit något om politisk läggning) skrivit att hon gillade stora kukar, eller är det bara för att hon sagt att hon är feminist som det är så provocerande? För då säger hon ju bara så för att retas, det kan ju aldrig vara så att hon gillar stor kuk, precis som att hon kanske gillar bara brunhåriga killar? men det skrev hon ju inte. Och att man har preferenser är ju NATURLIGT, alla har nåt som de tycker är mer sexuellt upphetsande än annat, de finns de som föredrar korta framför långa, rödhåriga framför blonda, svarta framför vita, kvinnor framför män osv osv i all jävla oändlighet…SLUTA vara så jävla osäkra, sluta lida i onödan. Ok, så en tjej uttrycker preferenser för stora kukar….fatta hur många gånger PER DAG folk tittar på dig nere på stan och väljer bort dig för att du är för kort/lång/rödhårig/brunett/småbröstad/blablabla utan att du ens vet om det? Ska du gå omkring och vara bitter för det eller istället vara glad för de gånger nån tittar på dig och tänker; Holy HERA, den personen vill jag knulla sönder?
  SKÄRPNING FFS!

 62. Anonym Kille (Igen) says:

  Till “Iamwoman”:

  Jag tror knappast att hon är feminist i sig som är provocerande, utan hennes värderingar (så att säga) emot oss män som är väldigt känsligt. Feminister vill ha ett mer jämnställt samhälle mellan könen och då känns det fel utav en feminist att “angripa” oss män så som vissa män onekligen har gjort och framställt kvinnor! För då gör ju feministen i detta fallet lika fel som mannen gör i många anseanden och det lär ju knappast göra saken bättre!? För det finns otvivelaktigen bättre sätt att förbättra det.
  Johanna har såklart rätt till den åsikt som hon har men det finns vissa saker som ifa inte jag tycker att man inte ska publicera öppet om för att det kan uppfattas som väldigt känsligt för många personer och här är några utav dem:

  * Tjejernas bröststorlek
  *Killens snoppstorlek
  *Att tjockt är fult
  * Lite som förra, att man ska vara smal som en sticka för att vara attraktiv
  *Att en tjej ska vara klädd och bete sig svampaktigt för att få ligg
  *Osv…

  Dessa är bara några ytters få saker som både medier och privatpersoner pratar öppet om på nätet m.m. och som ökar osäkerheten bland främst unga om deras kroppar och utseanden!

  Och det är såklart så att vissa saker känns mer personligt och ytterst känsligt när det kommer till hur och om vad folk dömer en för. Om någon tänker på stan när den ser mig att “Han var snygg/eller ful, men jag gillar inte blonda killar”, då är det såklart att jag inte tar illa upp även om jag skulle få veta det. Skulle jag få veta det så skulle jag bara säga “Jaha? Fuck you som om jag bryr mig!?” men om någon skulle kommentera t.ex. att det är något fel på min snopp eller om jag skulle ha varit tjock och folk skulle ha kommenterat det på ett negativt sätt, då är det klart att man tar illa upp!!?? Du tycker väl inte att det är okey att någon säger till någon annan “Jag tycker inte om dig för att du är tjock” bara för att det är dennas preferens??

  Samma sak gäller här “Iamwommen” med snoppar, vi män tar illa upp om ni kommenterar våra snoppar på ett negativt sätt precis som du skulle ta illa upp om jag sa till dig att jag tycker att du är tjockt och det är fult!
  Jag har allt för många tjejkompisar som jag tycker är smala och vackra men som inte är nöjda med sig själva bara för att dem väger mer än genomsnittet!! :/ Och även om jag tycker om lite mer runda figurer så tycker jag om smala nästa lika mycket och jag försöker förklara för mina vänner hur fina dem faktiskt är, att jag inte alls tycker att dem ska gå ner mer i vikt för att det oftast inte ens syns på dem att dem är lite överviktiga!! Då känner dem sig genast mycket bättre för att jag är helt ärligt emot dem och försöker samtidigt få bort allt jävla media trams ur deras huvuden! :/ Skulle jag däremot föredra lite smalare figurer så skulle jag fortfarande vara ärligt emot dem. Men jag skulle ju inte behöva säga att jag skulle föredra smala tjejer bara för att det är min preferens och göra dem mer ledsna och mer osäkra på sig själva!?

  Så ska det seriöst vara annorlunda här tycker ni tjejer & feminister?? :/

 63. Matte says:

  Jag är inte särskilt välutrustad men gillar att min tjej tänder på stora kukar. Har låtit henne träffa andra män flera ggr och även kollat på. Grymt sexigt!

 64. magnus says:

  du lever verkligen inte upp till mina premisser heller, mer intolerant och småsint människa går inte att hitta

  hur man är som person är det sexiga, och du med dina intoleranta och fördömande inlägg är sjuuukt osexig, du är somsagt “unga” ( nåja , är man i din ålder så brukar dom flesta ha mognat mer men men alla är vi olika )

  tro mig , du är den sista jag skulle ha sex med , och då räknar jag in djur

  sex handlar om innerlighet, samhörighet, trygghet , värme, tvåsamhet som när den är som bäst blir att två personer blir som en ( man går helt upp i varandra och i en högre svär) , det handlar inte om trångsynthet och egoism … sjukt osexigt….

  så tro mig, och ingen är gladare än jag för det, vi kommer aldrig ha sex , aldrig någonsin .. när man mognat inser man att personlighet är det som gör hela grejen med sex , inte åååh jag måste ha det eller det, när sex och kärlek är bäst så faller dom där ytliga sakerna bort och man ser djupare och mer

 65. Johanna Sjödin says:

  Magnus: Noterat!

 66. Dan says:

  hej!

  Kolla gärna denna dokumentär (engelska) där temat penisar/liten storlek/ dryftas & problematiseras.

  http://documentarystorm.com/my-penis-and-everyone-elses/

  ha det gott!
  /d.

 67. Daniel says:

  Jag upplever inte att det finns någon motsättning mellan att älska en person och att särskilt attraheras av en eller flera kroppsdelar som personen har, snarare är det väl då i allmänhet fråga om att uppskatta kroppsdelen eller kroppsdelarna som en eller flera aspekter av hela personligheten. Att bara fokusera på en kroppsdel kan förstås ses som ytligt men frågan är hur vanligt det är.

  Jag upplever heller inte att det finns någon strikt gräns mellan kärlek och vänskap. Jag har manliga vänner som jag attraheras av och har fantiserat om att onanera tillsammans med men jag skulle inte kunna tänka mig att fråga dem. Jag vet förstås heller inte om det skulle bli bra i verkligheten.

  Vad gäller kvinnor som jag har vänskapliga relationer med så attraheras jag ibland av deras rumpor och/eller fittor och det händer att jag fantiserar om dem. Då tenderar jag att uppleva dessa kroppsdelar som påtagliga aspekter av hela personligheten och det kan ofta ge mig ett slags trygghetskänsla.

  Jag hoppas att ingen tar illa upp av detta, det är som sagt mina fantasier.

  Jag har försökt komma i kontakt på olika sätt på nätet med kvinnor som uppskattar män med stora kukar men inte lyckats. Många kvinnor har då också skrivit till mig att de flesta kvinnor inte tänder bara på en stor kuk.

  Må så vara, men kuken som en aspekt av personligheten är kanske något annat? Men kanske inte så lätt att ge en rättvisande uppfattning om på nätet.

  Mycket skulle kunna sägas och diskuteras ur feministisk synpunkt om hur kukar på ett mer symboliskt plan uppfattas i nutida västerländska samhällen jämfört med andra tider och platser, och hur det kan antas påverka mäns kroppsuppfattning och kvinnors uppfattning om mäns kroppar.

  Stora ståkukar har ofta förknippats med våld och aggressivitet men också med fruktbarhet och framgång.Och bilder av ståkukar har inte alltid varit skambelagda och socialt accepterade bara bakom stängda dörrar och fördragna gardiner, så som nu är fallet i väst. Se t ex den essä om penisen som Peter Englund gav ut i en essäsamling i början av 2000-talet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *