Naturligtvis vill jag knulla just dig!

Min blogg fyller tre år idag!

 

Jag hann inte mer än passera krogvakten och gå mot baren för att köpa öl när jag känner hur två händer tar ett kraftig tag om min midja bakifrån. Jag vänder mig om. Personen händerna tillhör ser otrevlig och hotfull ut på samma gång och talar om för mig att han känner igen mig. Jag svarar att jag är upptagen och ignorerar honom fullständigt. Han försöker kommunicera med mig, men jag är okontaktbar. Mannen ger till slut upp.

 

Antagligen har mannen sett min profil på en sexkontaktsida. Sundsvall är en ganska liten stad och mitt utseende är ganska karaktäristiskt. Jag är med andra ord ganska lätt att känna igen. Jag var med om en liknande incident för några månader sedan. På samma krog.

 

Jag tycker ganska illa om konsumtionskulturen, jag försöker tycka om de personer som kommer shoppa oss ur krisen, men det är inte enkelt. Klädindustrins järngrepp om medborgarna övergår mitt förstånd då kläder toppar listan över tråkiga ting. Jag brukar bära knappar med olika politiska budskap för att vara lite mindre tråkig. Jag har några favoritknappar med texten I love sex. Jag vill kunna diskutera sex som vilket ämne som helst, men jag vill också att de som läser min blogg ska förstå att jag gillar sex och har sex. Flera sexualpolitiska skribenter jag läser ger inte skenet av att de har sex. Jag vill mycket hellre läsa sexspalter skrivna av personer som jag har goda skäl att anta har sex. Jag skulle inte be en rökande person som aldrig tränar om hälsoråd och jag skulle inte känna någon tilltro till en ”analsexexpert” som aldrig prövat analsex.

 

Nu svävade jag in på någonting helt annat. Det var mina knappar som milt uttryckt framkallat en del underliga reaktioner det skulle handla om. För att göra en lång historia kort: Det är slående att män tror att jag vill knulla just dem för att jag är öppen med att jag gillar sex, bär symboler och har ett användarkonto på en sexkontaktsajt. Att jag fortfarande gillar sex så pass mycket beror till stor del på att jag inte låter män komma undan med dumheter. Säger du att du inte vill använda kondom säger jag att det inte blir någonting. Säger du att mens är äckligt kommer jag skriva ett blogginlägg om mäns menshat och säga upp åtminstone den sexuella bekantskapen. Jag är alltid noga med att definiera sex och det är nog förklaringen till att jag sällan träffar på de stora idioterna som jag hört så många historier om.

 

Det var en kvinnlig vän som presenterade den teorin. Kvinnor som är tydliga med vad de vill respektive inte vill blir inte lika illa behandlade. Jag tror att det ligger mycket i det. Den kvinnan hade gruppsex med några män för flera år sedan och ett bra tag efter det kunde hon knappt vistas ute utan att påminnas om vad som hade ägt rum. Andra män som hade en koppling till de män hon hade haft sex med tog förgivet att de också kunde få vara med henne. Jag kritiserar inte det faktum att män frågar om någon vill ha sex, jag kritiserar pådrivande män som försöker tjata till sig sex.

 

Jag vill gärna ha bilden av mig själv som lätt på foten. Jag känner en stor sympati med personer som förvägras sex av sin partner eller aldrig får komma till. Som kvinna kan jag inte föreställa mig hur det är att leva utan sex och inte kunna räkna med att någon vill ha sex med en.

 

Männen som aldrig får knulla är nog de som skulle behöva det allra mest. Det är enkelt att säga men mycket svårare att realisera för vem vill uppoffra sig när det är alldeles uppenbart varför personen aldrig lyckas komma innanför trosorna på någon?

 

Att komma ut som manlig feminist är ingen knullgaranti eller ens en bra raggningsstrategi, men någonting som förmodligen är ett ännu bättre sätt att garantera att ingen kvinna kommer vilja vara med dig är att komma ut som antifeminist och andas kvinnohat. Män som inte får knulla tycks vara överrepresenterade bland antifeminister. Roa dig en eftermiddag med att läsa kommentarer hos antifeministiska bloggar och det kommer gå upp för dig vad jag menar.

 

Några smakprov:

 

“Bara tanken på att en vanlig medelålderskarl faktiskt ska få komma till med en attraktiv kvinna är för de flesta kvinnor så motbjudande att det ses som närmast våldtäkt oavsett samtycke”


“Jag är ful, jag kommer antagligen inte få lika mycket sex som alla andra kan ni då säga till mig som kommer att få mindre sex än genomsnittet att jag inte ska kunna få ha sex? Ja det är väl inte så trevligt, men fan vad ska man göra? Våldta någon istället? – NEJ! Så prostitution är ett bra val. Ni kan gärna få tro på fairy tails om att bara insidan räknas, vore det sant hade jag redan haft en flickvän, men nej det gör den inte”

 

Den antifeministiska mannen kan inte relatera till feministernas bild av den överordnade mannen när det är kvinnor som kan välja och vraka bland potentiella ligg. Män har allt, men det är bara män med flyt, om ens de, som kan välja bort personer i samma utsträckning som kvinnor och veta att någon annan står på tur. Vi vill ha det vi inte kan få. Det paradoxala är att män som känner att de är förvägrade sex blir mer bittra för varje dag de inte får knulla samtidigt som de hela tiden sänker sin status och sin potentiella chans att få ”fett på sylen”. En del män gör det onekligen svårt för mig att vilja vara lätt på foten.

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

This entry was posted in Sex. Bookmark the permalink.

33 Responses to Naturligtvis vill jag knulla just dig!

 1. Jens says:

  Det är sjukt sant att tjejer kan välja och vraka bland killar. Det finns en högre % kvinnor än män i sverige och ändå är det kvinnor som bestämmer hurvida vi män ska få sex eller inte.

  Jag ser rätt bra ut och är trevlig men ändå har jag aldrig fått med mig ett ragg från krogen.. Varför vet jag inte men det knäcker en kille oerhört. När man blir knäckt gång på gång så ger man tillslut upp hoppet om ett ragg på krogen. Ordspråket "man får vara glad för de lilla" stämmer rätt väl för många killar.

  Men vart är tjejerna som har det likadant? dom vanliga tjejerna som aldrig går ut på krogen för dom själva känner sig knäckta?

 2. Ia says:

  Jens, har du testat att bjuda på drinkar? De säger att det är krogvarianten av prostitution. Vägen till kvinnans fitta går genom plånboken. Typ.

  Jag har aldrig varit på krogen för att ragga eller bli raggad på så jag vet inte hur det går till.

 3. Henric says:

  Pröva för guds skull inte att bjuda på drinkar, det är det i särklass bästa sättet att GARANTERAT bli utan sex i flera år framöver!:-) Jag har sett det bland oförstående vänner som tror att de är "fina killar" lite för många år nu!

 4. Christer Romson Lande says:

  Men, stämmer det verkligen att kvinnor men inte män i allmänhet kan välja och vraka bland potentiella ligg? Jag trodde att det bara var en fördom. Nån sån där könsrollsgrej från Kulla-Gulla-tiden…

 5. Bjud inte på drinkar, prata inte om vilket fantastiskt knull du är och prata inte om att din kuk är minst av alla.

  Christer Romson Lande: Det tycks vara så.

 6. Ia: Inte jag heller. Jag vistas sällan i krogmiljö och om jag gör det är det av helt andra skäl. Jag brukar gå ut med de jag vet att jag kommer gå hem med – de jag också har en social relation med.

 7. RedLib says:

  Sök inte, och du skola finna.

  Det är seriöst kusligt. Som ganska fet medelålders man får jag ganska ofta krogragg. Men jag har aldrig fått ragg när jag gått ut av den anledningen. Inte ens om det bara är en liten tanke i bakhuvudet.

  Det är inte så att jag tookraggar, jag kan inte över huvud taget sätta fingret på nått jag gör annorlunda – men skillnaden är som natt och dag.

  Instämmer för övrigt med Rick – det var en höjdarmening! Gillar även:

  "Kvinnor som är tydliga med vad de vill respektive inte vill blir inte lika illa behandlade"

  Den stämmer säkert.

 8. RedLib says:

  Och vad gäller bjuda… Har man bättre ställt än dom man är ute med / umgås med så bjuder man nån gång då och då utan baktanke och oavsett kön.

  Har man sämre ställt blir man bjuden då och då utan baktanke och oavsett kön.

  Annars är väl nått fel?

 9. RedLib says:

  Ursäkta spammen… men grattis på treårsdagen!

 10. Redlib: Tackar, jag säger som alltid att jag tycker att du ska blogga mer frekvent igen.

  Den moderna raggningslitteraturens budskap är att du (man) inte ska visa intresse och det tycks stämma bra.

 11. Hej ! Grattis till 3-åringen. Nu har jag Pushat ditt tänkvärda inlägg på http://www.pusha.se/naturligtvis-vill-jag-knulla-just-dig

  Hälsn. Urban

 12. Simon says:

  "Klädindustrins järngrepp om medborgarna övergår mitt förstånd då kläder toppar listan över tråkiga ting."

  Jag blir så glad av att läsa det! Själv så är jag fullständigt ointresserad av kläder. Ser det bara som ett nödvändigt ont för att skydda mig mot kylan. Och helst av allt så är jag naken (tyvärr så erbjuds ju inte så många möjligheter att socialt accepterat vara naken utanför sitt eget hem). Jag har naturligtvis inget emot att det finns människor som intresserar sig för kläder och mode. Men varför i helvete försöker samhället pressa det intresset på mig? Varför känns det som att man måste försvara sig bara för att man helst går runt i ett par gamla jeans och en sliten t-shirt?

 13. Jens says:

  Ia: Det är det dummaste man kan göra! Det finns tjejer som går ut på krogen med väldigt utmanande kläder enbart med siktet inställt på gratis fylla för kvällen från dumma killar som tror att dom ska få nåt…

  Som Johanna säger så brukar tjejer mer gå ut för att umgås. inte ragga eller bli raggad på :/

  De gånger som man fått med sig tjejsällskap hem så har det varit på förfesten man har träffat nån och antingen är man på samma fest hela kvällen så går man på krogen tillsammans och sen hem. Men rena krogragg är det dåligt med…

  Läste nån undersökning att det fanns ställen som man trodde skulle vara bra raggställen som inte alls stämmer som "bra" men medans andra är väldigt överaskande bra ställen.

  1. Privatfester
  2. Jobbfester
  3. After work
  4. Stranden

  Bara tips på ställen som är mycke bättre än krogen

 14. Jenny Sjödin says:

  Ja det stämmer nog ganska bra. Att kvinnor får napp är för att de går ut med andra syften än att maniskt hitta ett ragg medan män ofta går ut just av det skälet och därför inte får nåt.

  Grattis i efterskott på treårsdagen!

 15. Ole Husgaard says:

  Your first paragraph in this blog entry sums up the problem nicely. The rest you probably wrote because of your frustration due to the incident, though you explain what you mean in a good way.

  And I agree though I am not female. This is not just about gender, as I have tried similar, and it has been just as unwelcome. I may be lucky that the person coming from behind never turned out to be a threat to me, though I may have had feared so at first.

  But just the short moment of fear makes you turn away the person and stay away unless it turns out to be a really good friend. (And you probably can agree that really good friends are allowed to hug you from behind without warning.)

 16. Julia says:

  Jag vidhåller att tjejer inte alls automatiskt och alltid kan välja och vraka, ens om de är ganska generöst inställda till vem de kan tänka sig att ligga med.

 17. Åååh, jag älskar det här "Bara tanken på att en vanlig medelålderskarl faktiskt ska få komma till med en attraktiv kvinna är för de flesta kvinnor så motbjudande att det ses som närmast våldtäkt oavsett samtycke". Nämen, en tanke på att ligga med en vanlig medelålders kvinna när man är attraktiv och, underförstått, ung man är inte så jävla lockande för män, med tanke på hur fula (och med det kan man mena allt från supermissbildade till "orkar inte bry sig en timme varje morgon") kvinnor omtalas av män.

 18. Rasmus says:

  För det första så kan kvinnor helt klart välja män på ett helt annat sätt än män kan välja kvinnor, men även de bittraste av männen som aldrig får knulla är rätt bra på att välja bort kvinnor, de vill bara inte se det. Pissfulla femitre-raggande tjejer kan vara lika motbjudande som motsvarande killar och många killar nobbar, inte minst för att de inser att chansen är större att de får ta hand om spyor än att de får knulla.

  Sen känns det värt att påpeka om de där undersökningarna som ibland genomförs, där en snygg tjej får gå runt och fråga killar om de vill knulla, och en snygg kille ställer samma fråga till tjejer och över 99 % svarar nej.

  Så då är väl tjejer kräsnare än killar?

  Nej.

  Låt den snygga killen ställa sin fråga till tjejer som är helt säkra på att ingen de känner kommer få reda på vad de svarat. Plötsligt blir det 90 % ja-svar. Det handlar helt enkelt om att tjejer upplever sig ha mer att förlora på att folk får veta att de knullar med vem som helst. Det är därför en massa tjejer åker till grekland och raggar på allt som rör sig och knullar med allt som raggar på dem. De känner sig helt enkelt säkra på att ingen kommer få veta nåt.

  Tydlighet är bra. Ju tydligare en tjej är med vad hon vill och inte vill, desto bättre brukar man ha (det som gäller mig gäller såklart alla killar), eftersom man inte behöver fundera så mycket över om hon gillar det man gör eller inte.

 19. pussy*power says:

  Det är ju lustigt det där men killar o sex. Så fort en tjej visar sin sexuella sida så tror de att de ligger med vem som helst. Hur kan man vara så korkad?? Som om vi inte skulle selektera bara för att vi gillar sex??

  Ang dina knappar så har jag en himla bra hemma:
  I'm not A Bitch
  I'm THE Bitch and thats
  Miss Bitch to you

  hehe

 20. Ia says:

  Jens, jag sa ju att jag inte vet hur det går till. 🙂 Då har jag i alla fall lärt mig nåt. Man önskar (för din skull) att det fanns ett universalknep.

  Hur gör Henric? 😉

 21. Tanja says:

  Jag känner mig förresten liiite träffad av "sexualpolitikbloggare som inte skriver om att hen har sex" =)

 22. Tanja:

  Hade inte dig i åtankarna, men personliga inslag gör inte en text sämre så du får gärna känna dig lite träffad 🙂

  Du problematiserade skolidrotten: "Om skolan nu är tänkt att rusta barn för vuxenlivet kan jag inte se poängen med den oändliga mängden bollsport jag ägnat mig åt de dagarna mamma inte ville skriva lapp om att jag hade lite ont i halsen". Muy bien!

  Btw, jag nominerade dig och tre andra till stora bloggpriset inom kategorin politik och samhälle. Bra budskap bör spridas, hoppas att jag lyckas åstadkomma det.

 23. Det där med hur mycket man ska skriva om sig är så himla svårt. Jag undviker ju hela privatlivtstjafset öht, egentligen. Samtidigt som det ofta vore relevant.

  <3 =)

 24. MAW says:

  Skippa bjuddrinkarna.

  Har en polare som inte hade så stor framgång på krogen. Han gick med och började sjunga i en kör.
  Han fick mer fitta än vad som var sunt för honom.

 25. Hej!

  Knivskarpt och på spiken som vanligt! Alltid ett nöje att läsa din blogg även om jag inte alltid håller med dig. Grattis till treåringen!

  Ciao!

 26. CAC Hålicus says:

  Där satte du verkligen huvudet på spiken!

  Jag är inte alls någon billig slyna. Jag är faktiskt helt gratis, det är bara hoppas upp å köra. Att bjuda på drinkar först funkar inte så bra på mig, men lite jordenruntkryssningar som planerats värdigt med stil och smak följt av komplimanger och allmän älskvärdhet det tycker jag går hem.

  Eller, Tänk om fler män började hålla på sig vad händer egentligen då? Kommer vi någonsin att få höra att den ultimata kvinnoföraktet är att inte knulla kvinnan? Och en rad demonstranter kantar Strandvägen marscherande mot Gröna lund för att bara få bli knullade enstund, med plakat som "knulla oss", "mer skott i råttan" eller "spearmint på din mage – kom i mig" eller "dä äh bara å kööör"?

  …sitter och skriver om Freud och hans Amalia. det är hans mamma Amalia som just sagt – Det är inte bara kvinnoförnedrande att inte knulla dem, mänskligheten dör ut, min son. Kom min son och besiktiga dina utgångspunkter här i livet… Amalia verkar vara en dam med mycket skinn på nästan, till och med Sigmund känner ironin vibrera i rummet… Åååh vad ska detta sluta.. ? ;)Helt klart är dock att Sigmund inte alls verkar vara intresserad av sina egna utgångspunkter här i livet.

  -Hjälp, jag sitter här och bävar vart ska detta sluta. Varthän vyssjar meanderloppet i stenmejslar filantropins sandbäddar… Det känns som om en svallvåg sakta sveper mot land. Hur får man bukt med denna vik?

 27. Leif Grönwall says:

  Hej Johanna Sjödin.Är Du kååt o glad,och gjärna vill glida ner på en kuuk som är knuulsjuk,och stööna ja,ja,ja kommer spruuuta i mig.Jag kanske vill prata med Dig.Skicka gärna ett svar.Eller ring,0582-10553

 28. Ann says:

  Hoppas att du tänker att plugga vidare! Du kommer att ta den världen med storm!

  Heja Johanna!
  /Ann

 29. Det var tänkt så 🙂

  Tack Ann!

 30. Erik says:

  Det är väl inte svårt att få ragg på krogen, Gå inte på den snygaste fejan då alla går på henne och hon är garanterat redan irriterad, gå på nån med het kropp och lagom ansikte om det är knullet du är ute efter.

  Kvinnor gillar att du som kille tar all ansvar och pushar hela vägen så att dom slipper må dåligt dagen efter..

 31. patricia says:

  hej jag vill också knulla kan vi göra det åöåöåöå

 32. Anonymous says:

  sök på feta kukar och tryck högst upp där fins as sexiga saker

 33. Chris says:

  Lust o ses nån dag? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *